Kurā Rīgas rajonā dzīvojat?

Reitings 23
Reģ: 08.01.2014
Hei, meitenes! :)
Neesmu rīdziniece, taču esmu mājvietas meklējumos galvaspilsētā.
Kurā mikrorajonā jūs dzīvojat? Kā patīk? Vai ieteiktu? :)
08.01.2014 14:59 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Rīgā esmu dzīvojusi tikai centrā. Vislabākās atsauksmes par Skolas ielu. Rīgas ielu trakumu nejūt, jo iela ir vienvirziena, gan pagalma pusē, gan ielas pusē liepas rada kaut kāda zaļuma sajūtu. Cik naktī esmu gājusi no Vecrīgas vai kāda pasākuma, pat man bailulei, šķiet droši. Sabiedriskais transports uz visām pusē, kaut gan ar kājām visu var ātrāk sasniegt.
Kā jau twinny teica, auto stāvvietas ir mīnuss. Pa dienu mašīna stāv stāvvietā tepat, bet vakaros, tā nav apsargāta, tādēļ nākas likt uz ielas, un brīvdienās agri celties, lai pārliktu.
09.01.2014 10:33 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Pļavniekos. Viss man ļoti patīk. Forša, mierīga vieta. Ne reizi nav bijis bail pa tumsu staigāt, ta kā nepiekritīšu meitenei, kura teica, ka bailīgs rajons. :D
No mūsu laukiem braucot visātrāk nonāc mājās, nav caur visu pilsētu jābrauc, uz visām Alfām, Dominām, centru var ātri aizbraukt, viss nepieciešamais- veikali, aptiekas, tirgus, poliklīnika tepat degungalā.
No citiem rajoniem patīk Mežciems, Teika un Puvciems arī, bet mazāk. Pārdaugava vispār galīgi nepatīk. Centrā būtu grūti, ar bērnu ratiem ļoti nepatīkamas neskaitāmās gājēju pārejas, cilvēku pūļi utt.
Privātmāju varbūt gribēšu ap saviem 40, lai varu sākt rušināties. Tagad nebūtu laika ne laika, ne gribēšanas.
09.01.2014 10:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits