Ārsti saka ka pedejos gados tieši jaunietēm dzimstot slimi mazuļi bieži. Es pat nezinu kapec ta.
Tas ir šī gadsimta neveselīgā dzīvesveida dēļ.
Gribēt jau var daudzko, bet kā notiks, tā jau ir cita lieta. Pati gribētu pirmo līdz 25. jo.....tā vienkārši gribētu :D
mūsdienās cilvēki domā varāk par finansiālo stāvokli un par to, lai tam bērnam varētu visu nodrošināt un dzīvē nekas netrūktu. bet vienalga daudziem šeit šķiet ka bērns ap 30 jau ir..veca mamma. man puisis ir ārzemnieks, viņam ir daudz draugu, vecumā no 18-32, no tiem tuvākajiem, nevienam vēl nav bērnu, kas mani pārsteidza, itkā, mazliet, jo šeit latvijā, manā paziņu lokā, visiem līdz 30 jau ir bērni, dažām jau 16 un 19 gados, pēc 20, dažiem ir pat 2 un būs 3.
Bet tur viņiem ir svarīgi lai būtu izglītība, labs darbs, nauda, māja bērniem utt, un kad tas viss ir, tad tiek plānoti bērni. Nevis kā te, strādā maximā par kasieri un dzīvo 2istabas hruščovkas dzīvoklī un tagad izdomā, es gribu bērnu jo negribu būt veca mamma un 30 gados vispār būšu vecene.
Bet man liekas arī te cilvēki sāk palikt apzinīgāki un sakarīgāk domājoši un dzīvē cenšas kautko sansiegt pirms to bērnu ieņem.
Es nezinu ko es gribēju ar to pateikt, mans domu pavediens pazuda....