Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

What to do?

Reitings 37
Reģ: 07.11.2013
Sveikas, dāmas!
Jūtos pa visam apjukusi savās attiecībās. :( Esmu kopā ar draugu 4 gadus, bet pēdējie mēneši ir vienkārši smagi. Viņš paņēma manu telefonu un atrada saraksti ar kursa biedru, sarakstes temats bija par studiju laikiem un apsveikums vārda dienā, kurā tika nosūtītas bučiņas. Es, zinot kāds viņš ir, un cik ātri aizsfilstās, šo saraksti izdzēsu unn viņš to redzēja. Tā bija mana kļūda, jo tur nekā tāda nebija, bet viņš sāka sadomāties nez ko. Kopš tā laika viņš mani NEŽĒLĪGI kontolē, jūtos tā, kā smoku + pie katras iespējas pataisa mani par kaut kādu kreisi laidēju. Viņš saka, ka staigāju apkārt noslēpumaina, un tā arī ir, jo nevaru brīvi kontaktēties ar draudzenēm, vislaik pārbauda manu telefonu, nevaru pat ar draudzenēm aiziet koteiļus iedzert, pat ja pa daudz sapucējos dzirdu komentārus, ka kāda cita dēļ utt. Tas ir neizturami. Un pats trakākais ir tas, ka es viņu nežēlīgi stipri mīlu un man viņš ļoti daudz nozīmē un nevaru pat iedomāties, kā būtu viņu pamest. Neskatoties uz to viņš tiešām ir burvīgs draugs, ar zelta rokām, plašu sirdi, strādīgs un dāsns. Ja viņš mani nebūtu tā kontrolējis es nebūtu tā rīkojusies. Esmu jau pa to kontrolēšanu, protams, runājusi, bet viņš atbild, ka mani ļoti mīl un negrib, lai eju ballēties un tur sapazīstos ar citiem utt. Jūtu, ka pati esmu iebridusi purvā no kura netieku ārā, protams, varu sevi "izraut ārā aiz matiem", bet nespēju, vienkārši nespēju pamest, jo tik ļoti mīlu. :(
Kā jums liekās, ko lai dara?
07.01.2014 23:33 |

Reitings 37
up
07.01.2014 23:49 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Nav ko citiem džekiem bučiņas sūtīt :D
08.01.2014 00:03 |

Reitings 180
Reģ: 16.12.2011
Mēģini nestresot!
Tavs satraukums viņam var radīt papildus aizdomas.
Izturies kā parasti, pasaki, ja netic, ka ej ar draudzenēm, lai izseko/nāk līdzi :D
08.01.2014 00:08 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Konkrēti viņam nevar pateikt, kas uz sirds? Lai beidz izteikt komentārus, kontrolēt un stalkot Tevi - ka tas Tev liek justies slikti u.tml. Ja cilvēks nespēj Tev uzticēties, tad ir 2 varianti: 1) Tev jāsamierinās, ka nekur bez viņa nevarēsi iziet un Tev nebūs savas privātās telpas vai 2) Tev viņš būs jāpamet.
08.01.2014 00:10 |

Reitings 37
Jā, zinu, ka ir šie divi scenāriji. Ahh, jāsaprot pašai ko darīt. ;/
08.01.2014 00:12 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Nav opcijas, ka čalis tomēr spēj saprast, ka Tev var uzticēties un nebūt tāds nepašpārliecināts ņaudulis? Nesaprotu tos, kas var tik atklāti izrādīt savas aizdomas bez reāla pamata - laikam paši pa klusiņo ne tās labākās lietas dara? Vismaz tā runā, ka katrs pēc savas pieredzes spriež. Vai arī variants - sāc līdzīgi uzvesties - ņem bez atļaujas viņa telefonu, lasi sms - liec skaidrot to saturu, zvani viņam vairākas reizes dienā, komentē viņa izskatu. Zinu, ka bērnudārza līmeņa ieteikumi - bet varbūt tas viņam palīdzēs saprast, cik stulbi pats uzvedas.
08.01.2014 00:17 |

10 gadi
Reitings 2129
Reģ: 04.05.2009
Uztver to kā sodu. Bet īstenībā tev ir jāatgūst viņa uzticība un viss jums būs čiki.
08.01.2014 00:18 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Kā jau meitenes teica, ja netic, ka tiecies ar draudzenēm, lai nāk līdzi. Tā vairs nav dzīve zem tādas kontroles. Ja pēc izrunāšanās un izskaidrošanās nekas nemainās, atliek tikai šķirties vai sadzīvot.
08.01.2014 00:19 |

10 gadi
Reitings 453
Reģ: 10.09.2013
Zinu, kā Tu jūties. Man bija līdzīgi- arī draugs uzgāja saraksti, kurā ar vienu no studiju biedriem lekcijas laikā smiekla pēc kaut ko sms'ojāmies. Un nobeigumā bija parasta :* pievienota, kas man, kā tās saņēmējai un viņam, kā sūtītājam, nenozīmēja PILNĪGI NEKO. :D
Bet, protams, draugs to uztver citādāk. Es izskaidroju, viņš man dažas dienas papukstēja, kad taisījos uz skolu , bet pēcāk pārgāja. Jo vienkārši neatkārtojas vairs tādu divdomīgu situāciju.
Arī Tev iesaku vispirms paskaidrot draugam, bet pēc tam- nestreso, nogaidi. Lai viņš papukojas, ja tā paliek labāk. Tāpat sapratīs, ka, laikam ritot, nekas par krāpšanām vai tml lietām no Tavas puses neliecina, un būs viss labi. :)
08.01.2014 00:23 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
Pat tad, ja tas nav nekas nopietns utt., ja tu to izdzēs ar domu, lai viņš neredz - nu reāli, nav brīnums, ka visu ko var sadomāties. Ja tevi pašu tas neraustītu, pat neatcerētos par tādu saraksti un to uztvertu ļoti vēsi, kad viņš ko jautātu par to.
08.01.2014 00:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits