Šovs ''Dzīvās lelles" - jūsu viedoklis

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Kāds ir jūsu viedoklis par to, kas notiek šovā ''Dzīvās lelles''? Manuprāt, tas ir ārprāts, ka mātes savām mazajām meitām krāso matus, pieaudzē nagus un skropstas, veido mākslīgo iedegumu utt, lai tādā veidā parādītu viņu skaistumu.
07.01.2014 18:54 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Vairums šausminās par mātēm, kuras atļauj piedalīties savām meitām, tomēr es problēmu redzu jau tās "saknē", respektīvi, šova veidotājos. Man ir TV izglītība, tāpēc ļoti labi saprotu, ka visnožēlojamākie šajā situācijā ir producenti, kuri veido šo šovu un sponsori, kuri pieškir tam naudu, kā arī TV kanāli, kuri atļauj pārraidi, tādējādi, kultivējot šādus konkursos kā normālus arī citām mātēm, kuras nebija par tiem dzirdējušas līdz šim.
08.01.2014 09:42 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 18.03.2010
vakar skatijos,nu sausmas.. skuj kajas,ved uz solariju un izsmidzinamo iedegumu klaj, kraso un balina matus,pieliek nagus..uz sejas taads pilnais make up.. skumji,ka mammas savus bernus taa sabojaa..
08.01.2014 09:59 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
Meitenītes tiešām izskatas kā lellītes, ļoti ļoti skaistas! Vienīgais žēl tos bērnus tad, ka viņi raud, jo tās nav tikai smukās kleitas un uznācieni, bet gan gatavošanās tam, lūzuma punkti, kad mātes piespiež turpināt, aizkulises ir diezgan nežēlīgas.
Bet citādi nekā traka neredzu - es ļooooti būtu vēlējusies bērnībā būt tik skaista, lai man būtu kleitas, piedalīties skaistumkonkursos. Man patika pucēties, ne visiem bērniem ir sapnis bērnībā kāpelēt kokos. Daudzām pretenzija ir pašā saknē pret jebko mākslīgu, ieraugot vēl to uz bērna vispār uzsprāgst :D Es bērnībā ļoti būtu gribējusi uzlikt skaistus nadziņus, uzkrāsoties kā lielā meitene un staigāt ar lokainiem matiem!
08.01.2014 10:03 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Reti pretīgs raidījums. Pasaule iet sviestā :)
08.01.2014 10:06 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
kopumā, ja tās mātes nepārspīlē līdz ārprātam, ir vienkārši interesanti paskatīties. bet vakar rādīja, kā 7gadniecei skuj kājas. tas man bija tāds - waaaaaat? bet nu pedofīliju gan neredzu, kādēļ jāpiesauc.
08.01.2014 10:07 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
kad šīs mazās meitenītes izaugs-liela daļa no viņām nebūs skaistules,bērnišķīgi mīlīgās sejas būs pazudušas.
Bet vecāki,viņām augot-nebūs izskaidrojuši ka skaistums nāk no iekšienes,ka viņas ir skaistas tādas kādas ir,bet tā vietā no mazotnes likuši noprast,ka būt skaistam,uzvarēt un iegūt naudu dzīvē ir galvenais.
Viņas izaugs,sapratīs realitāti,ka skaistas ir bijušas tad,kad bija mazas meitenītes- un tā sāksies ceļš caur plastisko ķiruģiju un nenormālo diētu ēru....manā skatījumā vecāki morāli izkropļo bērnu,kurš izaugs bez bērnības,dzīvos ar apziņu ka ja nēesi uzvarētājs tad tu nēesi ne kas,ka dzīvē nauda un izskats spēlē galveno lomu.........
08.01.2014 10:32 |

Reitings 471
Reģ: 18.06.2013
Man šķiet slimi, mākslīgie iedegumi, zobi, parūkas, dresēšana..

Bērnus pārtaisa līdz nepazīšanai, negribās nemaz domāt, kādi cilvēki izaugs,vai tīņu gados un vēlāk arī ar parūku staigās, vai ieslīgs depresijā, jo visi vairs nejūsmos - kāda lellīte!
08.01.2014 10:37 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Lielākajai daļai meitenīšu, mammas ar varu uzspiež to gribēšanu būt uz skatuves - šantažē, draud,, manipulē.
Ja nebūtu pārmālētās sejiņas, liekie nagi, skropstas, matu šinjoni, zobi utt., tad varbūt tas viss šķistu baudāmāks.
Man nepatīk arī tā gorīšanās un sevis izrādīšana peldkostīmos.
Es esmu par talantu parādīšanu, otrajā plānā atstājot izskatu.
08.01.2014 10:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits