Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kāda māte -tāda meita

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Sveikas,dāmas,šajā lietainajā un drūmajā ziemas dienā :)

Vēlējos pajautāt Jūsu viedokli. Kā Jums šķiet, vai veci aizvainojumi, kas pastāv starp māti un meitu, kādreiz var pazust, ja vairs netiek dzīvots kopā?

Ir tā , ka man ar manu mammu ir tādas attiecības, ka es labāk jūtos tad, kad mazāk viņu satieku. Es,protams, viņu mīlu, tā ir mana māte, kas rūpējas par mani un audzināja. Tomēr biežā nebūšana mājās, biežās ballītes jeb ''dzerstiņi'' pie draudzenēm un ar izrietošajiem incidentiem ,kas ietekmēja arī mani, tas viss tik ļoti iespiedies atmiņā, ka ja agrāk es nespēju nekur tālu no mājām iet, jo vienmēr gribējās būt tur kur mamma, tad tagad kad dzīvoju jau savu patstāvīgo dzīvi, man sāp sirds, ka es nevaru saņemties biežāk aizbraukt pie viņas. Protams, mēs kontaktējamies , sazināmies, sazvanāmies, bet ne tik bieži cik to,manuprāt, vēlētos viņa
07.01.2014 18:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man nepazuda. Vienkaarshi dziivojot atseviskji, tagad par vinju gandriiz nekad neatceros. Bet nu arii atcereeties nav ko, jo beerniibaa vinju dazkaart sanaaca redzeet gada laikaa tik, cik uz vienas rokas pirkstiem var saskaitiit. No saskarsmes izvairos, jo vienmeer vinja censhaas man iedzelt, pateikt kaut ko riebiigu par mani vai man tuviem cilveekiem. Vainiiga nejuutos, jo man savi nervi ir daargaaki nekaa klausiities vinjas murgojumos par to, ka es noteikti nomirshot jauna, beerni man buushot invaliidi utt.
07.01.2014 18:08 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Nu es domāju, tas ir citādāk. Es no tāda kontakta vispār atteiktos, jo kam gan dzīvē vajadzīgi tādi cilvēki, kas vienmēr cenšas iedzelt un likt justies slikti.. Tādi cilvēki vismaz man nav vajadzīgi.
Bet man atkar ir grūti, jo jūtos takā starp tādiem diviem poliem. Jo no vienas puses man jābūt pateicīgai savai mātei, par to ko man sniegusi, bet no otras puses es iekšēji nejūtu to sajūtu, kā rāda filmās, ka ir ciešas attiecības, gribas braukt ciemos, kopā ceļojumos , šoppinga. Man tas sagādā diskomfortu. Jo vienmēr uzplaiksni asaras, kas izraudātas, iztrūkstošais jautājums- Kā Tev gāja skolā? utt
07.01.2014 18:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)