Sievietes vēdera "vēsture"

Reitings 70
Reģ: 19.05.2011
Iesāku skatīt šo foto-projektu un iedomājos padalīties.. Interesanti, kādas izmaiņas sievietes ķermenī atstāj bērniņš, ķeizars, ēšanas traucējumi vai citi pārdzīvojumi.

http://thebellyproject.wordpress.com/
07.01.2014 16:15 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
tā ir vecāku nolaidība un slinkums un tikai!!

Tam es piekrītu pilnībā, es vienkārši neieslīgu sīkumos. Es arī neapgalvoju, ka visi, kas ir resni tādi ir tādēļ, ka būtu slimi vai kā, nevajag pārprast.t

Pati vienmēr ļoti uzmanīgi vēroju savu bērnu jau kopš dzimšanas cenšos nepārbarot. Viss jau sākās ar parastāko piena maisījumu ( barojot ar krūti to izdarīt ir grūti). Dakteris saka - barojiet ik pēc 3 stundām un mamma baro. Citam bēbim tas der, citam ir par maz, citam ir par daudz un tiek izstaipīts kuņģītis. Pēc tam bērns prasa ēst, kad paaugās - ko, nedosi? Daudziem grēko omes, barojot ar saldumiem, citi paši dod daudz trekna, nevērtējot vai ēdienkarte ir sabalancēta, citiem problēmas sākas skolā, kad pašiem jāsāk domāt, ko ēst, un vecāku visu redzošā acs ir pazudusi. Variantu jau ir daudz.
07.01.2014 21:24 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Tauku sunas ari izveidojas berniba un ja berns no mazotnes parbarots, tad pec tam ir gruti notievet.
07.01.2014 21:29 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
man reizēm rodas sajūta, ka tām cosmietēm, kas sevi lauž, lai dabūtu to super svaru, moka sevi un badina, vienkārši skauž, ka citas par sevi un savu figūru, svaru nekomplekso, tāpēc arī ir tik agresīvas pret visām, kas neiekļaujas viņu noteiktajos slaiduma rāmjos

Vai varbūt tev pašai skauž tas, ka citām meitenēm ir apņēmība kļūt veselīgākām, bet tev nav, un tāpēc tu noraksti visas, kas nevēlas staigāt ar riepu?

Jā, es esmu viena no tām meitenēm, kas vēlas iegūt šādu figūru, nejau tāpēc, ka tas ir kaut kāds skaistuma standarts, kas žurnālos redzams, bet gan tāpēc, ka man vienkārši tāda figūra liekas VESELĪGA, tas, pirmkārt, otrkārt, jā, skaista, treškārt, lai pie tāda auguma tiktu, ir jāsporto, veselīgi jāēd, kas nozīmē vieglākas dzemdības, labāka pašsajūta (veselības ziņā), nevis 30 gados jau sākas kaut kādas veselības problēmas. Un te nav 48kg uz 1.70m +.

Lūdzu, parādi tās (pēc tava komentāra noprotu - daudzās), kas vēlas būt anorektiķes? Jā, dažas nevar apstāties, bet bez pārspīlēšanas, protams, neiztikt.
07.01.2014 21:47 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Rodas sajūta, ka Cosmietēm ir tikai un vienīgi ideālie vēderi.

Taču piekrītu, ka arī nav normali, ka lieko svaru taisa kā normu!

Bet varu padalīties, ka tad, kad biju slaida, sievetes man ēda nost, aiz skaudības :D a es tā pārdzīvoju, kad man teica tos pretīgos vārdus..

Ja ņem vērā ģenētiku, mammim vēders viss bija strijās jau pēc pirmā bebja (manis), 3 grūtniecības viņas vēdera vrsmu iznīcināja pilnībā. Man arī jau ir strijas uz kājām, bet liekais svars tad pat nebija, kad tās uzradās..
07.01.2014 22:10 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Es par 100% piekrītu Stellai! Man arī palika šķermi, ka jaunas meitenes (ne sieveites pat vēl), nedzemdējušas ir ar tādiem briesmīgiem, ļumīgiem vēderiem! Ta sir tikai un vienīgi slinkums!!!!!!

Ja viss ķermenis ir tievs bet tikai puncis ar mishelinn - tur skaidrs ka tas ir norijies vēders. Un katru vakaru uztaisīt 50 preses - no tā nemirst. Labāk jau uztaisīt tēju un ar cielaviņu vai speķraušīšiem katru vakaru lasīt tievēšanas diskusijas!
07.01.2014 22:32 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Šī ir tikai viena no blogerēm, kas ir dzīvs pierādījums tam, ka pēc bērna nav jābūt nedz apaļīgai, nedz ar neglītu punci. Un tādu ir daudz. Tas tām, kas te saka, ka negrib bērnus, jo tas bezmaz vai garantē neglītu punci pēc tam.. http://fotballfrue.no
07.01.2014 22:42 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Bet kāpēc Jūs nepadomājat, ka varbūt tām meitenēm, kas ir, kā dažas apgalvo, lielas, resnas, pretīgas, ir viss pilnīgi vienalga? ja viņas grib ēst - lai ēd, ja negrib sportot, lai nesporto, galvenais, lai ir tā, ka cilvēks pats jūtas labi!
Un ja es esmu sievišķīga sieviete, tad tas ir tāpat, ka es pa melnajiem un pankiem, un meitenēm botēs saku -fui, pretīgi, kā meitene tā var staigāt! Tas pats!
Un jā - vispār aktrs savu dzīvi dzīvo kā grib un kā var!1
07.01.2014 22:55 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Šī ir tikai viena no blogerēm, kas ir dzīvs pierādījums tam, ka pēc bērna nav jābūt nedz apaļīgai, nedz ar neglītu punci. Un tādu ir daudz. Tas tām, kas te saka, ka negrib bērnus, jo tas bezmaz vai garantē neglītu punci pēc tam.. http://fotballfrue.no

Lai gan paustajai domai piekrītu, tomēr nedomāju, ka šī blogere var būt kādam parastajam cilvēkam par piemēru. Aiz viņas izskata acīmredzot stāv kaudze ar cilvēkiem un kaudze ar naudu.
07.01.2014 23:06 |

Reitings 1701
Reģ: 16.07.2013
Ja viss ķermenis ir tievs bet tikai puncis ar mishelinn - tur skaidrs ka tas ir norijies vēders.

Man likās, ka neliels vēderiņš (ne visām linkā ir lielie vēderi) ir norma un neliecina par norīšanos. Man arī tajā posmā, kad biju kaulaina, bija vēderiņš, no kura atbrīvoties nevarēju ne ar kādām 50 presītēm.
07.01.2014 23:09 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nu es runāju par nokarenu misheline riepu nevis mazu puncīti! ;) Nevajag spēlēties ar vārdiem. Ir vairāk kā skaidrs par ko iet runa.
07.01.2014 23:15 |

10 gadi
Reitings 2151
Robīte, zini, kas ir ļoti interesanti? Tievas (lasīt:kaulainas) meitenes tātad drīkst aizskart, drīkst pārmest viņām, ka par maz ēd, ka tas neizskatās skaisti, un tās, kas tā saka, saka to bez sirdsapziņas pārmetumiem, bet, redziet, apaļīgās aizskart nedrīkst. Es tagad nekādā veidā neatbalstu apaļīgu meiteņu apvainošanu, bet kāpēc tad vienas aizvainot drīkst, bet otras nē? Un visvairāk vienmēr ķērc tās, kas ir par apaļajām, lai gan nepamana, ka pašas nav ne gramu labākas. Vienam nepatīk pārāk tievas, otram nepatīk pārāk resnas.
07.01.2014 23:17 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Tā nav agresija. Bet to nevar pasniegt kā kaut ko normālu un kur nu vēl skaistu. Tad arī mammu pārbarotie bērneļi to uztvers kā normu un necentīsies neko darīt lietas labā. Un tad tas patiešām var novest pie veselības problēmām.
Tāpat es neatbalstu,ka par normālu tiek uzskatīti anoreksiski augumi, protams, ir gadījumi, kad augums tāds vnk ir,ēd cik gribi, bet badošanās līdz kauliem, tas arī nav normāli.
08.01.2014 01:44 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Ko var pērties par to? Stella, normāli ir dzer tikai kafiju un pīpēt? (Kā pati esi rakstījusi, atvainojos, ja esmu tevi sajaukusi ar citu Cosmo lietotāju)
194, normāli arī ir audzināt vienai bērnu 19 gados?
Nav tāds normāli vai nenormāli, katrs dzīvo, kā grib, katrs dzīvo tā, kā ir sanācis! Nu un, ka cilvēks resns? Varbūt smagas emocionālas problēmas apakšā tam visam, vai pat veselības. Kaut ko gudri, atvainojos, dirst par to, kas ir normāli un kas nav, kas ir pareizi un kas nav, ir tik vārdos neaprakstāmi stulbi. Katram ir tiesības izvēlēties, kā dzīvot, līdz brīdim, ka tas neskar apkārtejos. Atvainojos, negribēju jūs abas aizvainot, bet nu patīkami lasīt to par sevi? Jo tiešām... kādam varbūt jūsu dzīvesveids nešķiet īsti normāls.
08.01.2014 08:50 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Aiz viņas izskata acīmredzot stāv kaudze ar cilvēkiem un kaudze ar naudu.

Bet viņas vietā ne par kādu naudu neviens netaisa pietupienus, neiet skriet un neviens arī viņas mutē nebāž kilogramus ar neveselīgu ēdienu. Ok, varbūt visādas skaistumkopšanas procedūras viņa var atļauties un masāžas un dārgus krēmus, bet neviens neliedz trūcīgais meitenei ēst dārzeņus un kustēties. Tie lielie vēderi taču ir no mazkustīga dzīvesveida. Ko es te rakstu - tie ir no nekustīga dzīves veida un rīšanas. Meitenēm droši vien ir visādas psiholoģiskas problēmas, ja var tik ļoti sevi nemīlēt un nejust, kas vajadzīgs organismam.
08.01.2014 10:07 |

Reitings 70
Reģ: 19.05.2011
@ http://fotballfrue.no

http://www.youtube.com/watch?v=BR4yQFZK9YM

Tiešām? :) Kas var būt garlaicīgāks par sievieti, kura apsēsta ar sevi? Narcisms. Vēl lielāki cilvēki ir aitu bars, kas seko tukšas sievietes ikdienas gaitām.
Bet par tēmu runājot, katrs lai atbild pats par sevi. Tiesāt cilvēku nevajag.
08.01.2014 11:55 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Jā, nu Pink tad būtu īstā kurai kratīt ar pirkstu citām.
08.01.2014 12:08 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Cosmo šo tēmu labāk necilāt, jo kā zināms no pagātnes diskusijām ar neskaitāmām tik pat skaļām bļāvējām - visas, kuras nēsā drēbes no 38.izmēra uz augšu vai sver vairāk par 55kg ir resnas, sēž uz dīvāna, rij un neviens vīrietis uz viņām neskatās, jo viņas ir tik briesmīgi resnas. Mani nepārsteidz bļaušana vai skriešana vemt arī šajā diskusijā.

Cik no parastajām, vidusmēra māmiņām ir tādi apstākļi, tāda nauda un tik daudz brīvā laika jo nav jāstrādā, kā viņai? Šī būtu pēdējā, ko rādīt kā piemēru. Ja man būtu miljonārs vīrs un ikdienas, kurās nav nekā cita ko darīt, kā tukši tīksmināties par sevi un atrādīt firmīgas lupatas pusei pasaules, es arī tā varētu dzīvot un izskatīties. Patiesībā, ik viena varētu iegūt tādu formu un tā izskatīties tās cacas vietā, jo tāpat nav nekā cita ko pa dienu darīt.
08.01.2014 14:26 |

10 gadi
Reitings 2151
kadria, jā, protams, visas, kas vēlas pievērsties veselīgam dzīvesveidam un uzturēt sevi formā ir apsēstas ar sevi, savu izskatu, un tas nav nekas cits kā narcisisms. Riiiiight.

Cosmo šo tēmu labāk necilāt, jo kā zināms no pagātnes diskusijām ar neskaitāmām tik pat skaļām bļāvējām - visas, kuras nēsā drēbes no 38.izmēra uz augšu vai sver vairāk par 55kg ir resnas

Pirmkārt, lūdzu, linku uz kaut vienu tādu diskusiju, kur visas kā viena bļāvušas ko tādu (viens komentārs no kaut kāda troļļa neskaitās).
Otrkārt, bet pat tam ir attaisnojums, jo pārējās vienkārši velk paralēles starp tievs un kaulains. Ja saki, ka vēlies notievēt, tad daža laba dzird, ka taisies badoties. Tātad, ja tikai 48kg uz 1.70m + ir tas pats, kas vēlēšanās notievēt, ja tikai to viņas (bļāvējas, kas uzskata, ka visi grib būt kaulaini) saprot ar vārdiem "kļūt tievākai", tad, protams, pārējām nav citas izvēles, kā visas pārējās, kas ir ar vairāk kg, saukt par resnām. Pašas tādus standartus nosprauda. (Cerams, ka mana doma saprotama)
08.01.2014 14:37 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
nuuu...tas ka no bērnības bijis resns un ģimenē visi resni gan nav šķērslis kautko mainīt. zinu meiteni kas no bērnības bijusi apaļa, resna, tāpat vecāki apaļīgi, atceros kā viņa vienmēr rija picas un bulciņas. skolas laika par viņu vienmer smejās un aprunaja dēļ tā resnuma. tagad viņa ir pilnīgi savādāka, sāka iet uz zāli, ēst veselīgi utt, tagad ir slaida un smuka. un tas ir deļ viņas apņēmības, kautko mainīt, iet uz to mērķi. un visas tās atrunas ir tikai un vienigi slinkums.
08.01.2014 14:51 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Cik vidusmēra sieviešu figūras un to iespējamās pārmaiņas esat redzējušas, lielās spriedējas, un vai jums ir arī kāda ar šo tēmu saistīta izglītība, kaut vai sen piekopta hobija līmenī?
Es gan esmu redzējusi ļoti dažāda vecuma un dažādu dzīvesveidu sieviešu augumus un varu teikt, daudzi pēcdzemdību punči ir tikko kā pēc dzemdībām, ar laiku muskuļi savelkas un paliek stingrāks. Strijas arī tik daudzām nav un kam ir- arī ne tik daudz noteikti. Savukārt Fotballfrue ir cita galējība- tik par izskatu vien domā, jo nav nekā cita par ko domāt. Vēl ir tādas visu varošas divu trīs bērnu mātes ar reljefainām rokām un astoņām tetrapakām uz vēdera kā fitnesa zvaigzei, kuras varonīgi demonstrē savus sasniegumus vistas fileju un brokoļu ešanā, bet vai visām šīm supersieviete arī intelekts velk līdzi viņu prasībām pret izskatu? Dzīvē viss negriežās ap tvirtu pēcpusi un perfektām matu lokām kā to rāda MTV videoklipos.
08.01.2014 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits