Puisis, ceļojumi u.c.

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Nē, šoreiz es nesūdzēšos par to, ka puisis ir aizdevies tālā ceļojumā un man nežēlīgi viņa pietrūkst :)

Es vienkārši grbiēju parunāt par ceļošanas tēmu un attiecībām. Tātad puisis ir ļoti liels ceļotājs, pabijis ļoti daudzās valstīs, visos kontinentos, no tuksnešiem līdz džungļiem utt. Arī turīgs ir pietiekami, lai to visu atļautos. Darbs arī liek bieži ceļot.

Viņa bijusī meitene arī bija turīga un darbs tāds, ka vajadzēja dažkārt braukāt. Un tā nu viņi kopā daudz kur bijuši. Un visos draugu tusiņos ceļojumu tēmas bieži tiek paceltas un tad nākas dzirdēt, kā viņš ar anniņu bijis Bali, Āfrikā un kur tik vēl ne. Nē, viņš speciāli bijušo nepiemin, bet, ja kāds paprasa, ar ko kopā bija, protams, viņš atbild, ka ar to un to. Un man tas bišķi kremt...

Ok, teiksiet, ka mums vēl tikai attiecību sākums un būs mums arī sava kopīgā pieredze. BET es ne tuvu neesmu turīga un ceļojumus atļauties nevaru. Pēdējo reizi biju ārpus Latvijas pirms 5 gadiem uz Turciju uz lēto ceļojumu :)

Tagad viņš ir aizbraucis kārtējā pasaules ekspedīcijā un... jā, man manzliet skauž, ka viņš tā var, bet es nevaru. Un tā kā viņš man ceļojumu neuzsauca, un vispār izskatās, ka viņš nav no tiem, kas tādus ceļojumus pa tūkstošiem tā vienkārši arī uzsauktu.

Kā tad sanāk? Viņš ceļos apkārt un baudīs dzīvi, jo to var atļauties? Kamēr es sēdēšu kā ubadze mājās?

Par šo viņš pats laikam arī ir aizdomājies, jo nesen bija saruna, un no viņa puses izskanēja aptuveni šādi: laikam kāds gads būs jāpaņem mierīgāks bez braukāšanas apkārt, esmu jau gana izbraukājies, turklāt tu jau neesi no ceļotājiem bla bla bla.
Jā, es neesmu no ceļotājiem, jo es to vienkārši nevaru atļauties. Bet tā jau es ļoti gribētu.
Laikam, lai es nejusties neērti par savu stāvokli, viņš gatavs arī nekur nebraukt.

Kā jūs vērtējat puiša rīcību? Un kā manējo? Māsa teica, ka esmu bitch, jo klusībā ceru, ka viņš man uzsauks ceļojums :)
07.01.2014 14:53 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Reiz mēs runājām un es teicu, ka tā un tā ir mana sapņu valsts, bet neesmu tur ne reizi bijusi. Un viņš uzreiz izmeta frāzi: ko tad tu tur nebrauc? Nu tā, cik vienkārši ne

Es tavā vietā par šādu atbildi būtu nedaudz sabesījusies :D Turklāt uzskatu, ka viņam būtu vajadzējis atbildēt vismaz ko šādu - "tas nekas, ka neesi tur vēl bijusi - gan jau kopā aizbrauksim" vai arī "tad jau mēs varētu aizbraukt divatā", vai arī dajebko citu, bet ne jau "ko tad tu nebrauc" :D
07.01.2014 20:38 |

Reitings 613
Ambera, sāka plānot apmēram tajā laikā, kad sākām satikties, precīzu datumu nezinu :) Bet tas jau nekas, ka ieplānoja pusgadu iepriekš, būtu piedāvājis braukt līdzi kaut pirms pāris mēnešiem, bet nē. Ai nu labi, nav runa par šo ceļojumu, ar šo jau esmu samierinājusies. Tagad vairāk vispārīgi runāju - vispār par tālāko.

manhattanite, tā atbilde nebija tādā rupja tonī, it nemaz nē :D Viņš vienkārši bija pārsteigts, kā es vēl neesmu aizbraukusi uz to valsti, kas ir mana sapņu valsts. Viņš ir tāds cilvēks, kas izdomā, ka to darīs vai kaut ko grib, viņš to arī drīz dabū. Tāpēc viņam nav saprotamas tāds krāšanas, gaidīšanas, sapņošanas.
07.01.2014 20:43 |

Reitings 613
Ambera, nu krāt viņš noteikti nekrāja, nestrādā viņš arī algotu darbu, kur no aldziņas būtu kas jāatliek, viņam ir noguldījumi, no kuriem vienmēr var paņemt
07.01.2014 20:44 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Bet kaut kā viņam jau tā nauda radās? Nejau vecāki uz zelta paplātītes pasniedza.
07.01.2014 20:47 |

Reitings 613
Ambera, no biznesa darījumiem
07.01.2014 20:51 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Nu ko Tev tagad darīt? - Pavēro turpmāko viņa rīcību, pavēro pati sevi, kā jūties kopā ar viņu.
Un varbūt atrodi iespēju pastāstīt viņam par savu sāpi, ne tādā veidā kā šeit,protams. Iespējas taču būs, ierunājies par ceļojumu tēmu, kad viņš atgriežās, vārds pa vārdam un pati jutīsi kā noskaidrot,kas uztrauc,bez liekas histērijas. Esi asprāte un sarunas gaitā uzzini no pirmavota,jo mēs noteikti Tavu draugu nepazīstam kā Tu, un Tu viņu,savukārt,nepazīsti tā,kā viņš pats sevi.
Lai izdodas!
07.01.2014 21:21 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Es varu iedomāties, kā Tu jūties. Man ir otrādāk - respektīvi, es gribu ceļot, redzēt pasauli u.t.t., bet puisis vēlās tērēt naudu citām lietām. Grūti, kad nesaskan šādi 'uzskati', bet, ja tiešām mīl, jāpieskaņoja otram.
07.01.2014 22:48 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Man arī ir tāda situācija, puisis diezgan daudz ceļo, šogad bija 2 tālos ceļojumos un vēl 1x ārpus LV, bet nu esam vēl diezgan jauni un tos ceļojumus sponsorēja viņa vecāki, kuri arī brauca, tā kā būtu bijis ļoti bezkaunīgi no manas puses prasīties līdzi.
Par to neko pārmetusi neesmu, bet puisis pats ierosināja, ka nākamvasar taisās nekur neceļot, tā vietā ar mani un vēl pāris draugiem varētu kādu nedēļu pabraukāt tepat pa Latviju.
07.01.2014 22:55 |

Reitings 613
Paldies par viedokļiem un komentāriem. Skatīšos, kā tālāk būs ;)
08.01.2014 10:01 |

Reitings 8272
negaidi, ka tas ir viņa pienākums - uzsaukt tev ceļojumu. bet nav ari pareizi pašam ceļot un izbaudīt dzīves labumus, kamēr tu sēdi viena mājās. kā tad būtu tad, ja jūs dzīvotu kopā? arī ar tevi nedzīvotu, ja tu nevarētu segt pusi tēriņus?
un, ja jūs kopā esat tikai dažus mēnešus, loģiski, ka viņš katrai meitenei neuzsauks pa ceļojumam.
mēs ar draugu braucam kkur tikai tad, kad mums ir skaidrs, cik mēs varam atļauties par mums abiem. tā kā viņš pelna trīs reizes vairāk nekā es, tad lielākoties arī visu nomaksā. jā, es arī kaut kādā ziņā piedalot u.tml., bet nu es nevarētu veidot attiecības ar puisi, kurš brauc viens pats ceļojumos, bet man jāsēž mājās, jo man nav naudas. izņēmuma gadījums varētu būt tikai tad, ja biļete jau nopirkta pirms mūsu attiecību uzsākšanas vai kkas tamlīdzīgs.
08.01.2014 13:53 |

Reitings 8272
papildus vēlējos pateikt, ka tās nekad nebūs veiksmīgas attiecības, kurās kādam (vīrietim vai sievietei) skauž, ka otram iet labāk. nezinu, nekad neesmu sapratusi šo skaudību. es vienmēr priecājos, ja draugs saņem lielāku algu.
otrkārt, neuzskatu, ka autorei tagad jādzīvo uz maizes un ūdens tikai tādēļ, lai viņai pietiktu nauda savai daļai ceļojumam ar puisi.. tas ir dīvaini...
loģiski, ja abi sarunā doties ceļojumā, tad nedaudz jau piedomā pie naudas. vislabāk, ja pirms tam sarunā, cik katrs vsp ir spējīgs sakrāt, nepaliekot puspadā un puspasaulei parādā.
ja man draugs pajautātu, kāpēc es nebraucu uz tādu un tādu valsti, ja man tā tik ļoti tīk, tā arī pateiktu, ka nav tik daudz naudiņas. par to nav jākaunas, ja esat kopā. labāk savlaicīgi pateikt, nekā, ja viņš domā, ka pelni daudz vairāk. loģiski, ka uzreiz konta saturu parasti neviens neizklāsta, bet mājienus ar atbildēm tu vari dot.
08.01.2014 14:04 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Reiz mēs runājām un es teicu, ka tā un tā ir mana sapņu valsts, bet neesmu tur ne reizi bijusi. Un viņš uzreiz izmeta frāzi: ko tad tu tur nebrauc? Nu tā, cik vienkārši ne

Jā, no vienas puses neiejūtīgi un tā, bet no otras - pati raksti, ka pēdējo reizi ārpus Latvijas biji pirms 5 gadiem. Tiešām 5 gadu laikā nevarēji sakrāt naudu ceļojumam, ja tik ļoti vēlies tur nokļūt? Visu mūžu sēdēsi mājās un gaidīsi, kamēr uzradīsies princis, kas nosponsorēs ceļojumu?
08.01.2014 14:10 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Ziemeļmeita, var būt arī daudz svarīgakas lietas kam jakrāj nauda. lai es aizbrauktu savā tālajā sapņu ceļojumā, man būtu no daudz kā jaatsakās un gadiem dzīvot kā kautkāds bomzis netaisos, lai tikai ceļojumā aizbrauktu. tāpat zinu ka kaut kad tur nokļūšu.
08.01.2014 14:27 |

Reitings 919
peekaboo, kādas nu kuram prioritātes. Diez vai 10ls mēnesī padarītu par bomzi, bet tagad, pēc pieciem gadiem tas būtu ~860 eiro. Vieglāk jau, protams, ir čīkstēt, nekā ņemt un kaut ko darīt, lai sapņus īstenotu.
08.01.2014 14:31 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ar 860 eiro manam ceļojumam nepietiktu :D un 10 gadus ar netaisos krāt vienam ceļojumam. bezjēdzīgi. pēc tiem 10 gadiem bez problēmam varēšu tur aizbraukt neko nekrājusi.
08.01.2014 14:38 |

Reitings 919
Nu, ok, nepietiktu, bet var taču aizbraukt arī kur citur, ja piecus gadus nekur nav būts, un ceļošana tik ļoti patīk.
08.01.2014 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)