Puisis, ceļojumi u.c.

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Nē, šoreiz es nesūdzēšos par to, ka puisis ir aizdevies tālā ceļojumā un man nežēlīgi viņa pietrūkst :)

Es vienkārši grbiēju parunāt par ceļošanas tēmu un attiecībām. Tātad puisis ir ļoti liels ceļotājs, pabijis ļoti daudzās valstīs, visos kontinentos, no tuksnešiem līdz džungļiem utt. Arī turīgs ir pietiekami, lai to visu atļautos. Darbs arī liek bieži ceļot.

Viņa bijusī meitene arī bija turīga un darbs tāds, ka vajadzēja dažkārt braukāt. Un tā nu viņi kopā daudz kur bijuši. Un visos draugu tusiņos ceļojumu tēmas bieži tiek paceltas un tad nākas dzirdēt, kā viņš ar anniņu bijis Bali, Āfrikā un kur tik vēl ne. Nē, viņš speciāli bijušo nepiemin, bet, ja kāds paprasa, ar ko kopā bija, protams, viņš atbild, ka ar to un to. Un man tas bišķi kremt...

Ok, teiksiet, ka mums vēl tikai attiecību sākums un būs mums arī sava kopīgā pieredze. BET es ne tuvu neesmu turīga un ceļojumus atļauties nevaru. Pēdējo reizi biju ārpus Latvijas pirms 5 gadiem uz Turciju uz lēto ceļojumu :)

Tagad viņš ir aizbraucis kārtējā pasaules ekspedīcijā un... jā, man manzliet skauž, ka viņš tā var, bet es nevaru. Un tā kā viņš man ceļojumu neuzsauca, un vispār izskatās, ka viņš nav no tiem, kas tādus ceļojumus pa tūkstošiem tā vienkārši arī uzsauktu.

Kā tad sanāk? Viņš ceļos apkārt un baudīs dzīvi, jo to var atļauties? Kamēr es sēdēšu kā ubadze mājās?

Par šo viņš pats laikam arī ir aizdomājies, jo nesen bija saruna, un no viņa puses izskanēja aptuveni šādi: laikam kāds gads būs jāpaņem mierīgāks bez braukāšanas apkārt, esmu jau gana izbraukājies, turklāt tu jau neesi no ceļotājiem bla bla bla.
Jā, es neesmu no ceļotājiem, jo es to vienkārši nevaru atļauties. Bet tā jau es ļoti gribētu.
Laikam, lai es nejusties neērti par savu stāvokli, viņš gatavs arī nekur nebraukt.

Kā jūs vērtējat puiša rīcību? Un kā manējo? Māsa teica, ka esmu bitch, jo klusībā ceru, ka viņš man uzsauks ceļojums :)
07.01.2014 14:53 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Viņš ceļos apkārt un baudīs dzīvi, jo to var atļauties? Kamēr es sēdēšu kā ubadze mājās?

nu izskatās ka tu sevi jau esi novērtējusi kā zemāku un mazvērtīgāku atiiecībā pret viņu????

jums ir pilnīgi atšķirīgi dzīvesstili un vērtības. man izskatās, ka tu būsi no tām, ka vīrieti velk zemē, nevis paceļ augstāk. jāmeklē sev līdzvērtīgs partneris, nevis kā ubadzei jāgaida, kad kāds kaut ko atmetīs, uzsauks, izmaksās, piedāvās...
varbūt cilvēks visu gadu atliek naudu un viņa ex arī tāpat darīja un tad kopīgi plānoja lielus ceļojumus. tu kā izskatās tikai gaidi haļavu.
07.01.2014 16:38 |

Reitings 62
Par to, ka vispār VAJAG RUNĀT attiecībās, piekrītu. Bet vai VAJAG RUNĀT attiecībās par naudu, ja tās vēl nav ilgas attiecības? Man, piemēram, negribās.. Nu kādā sakarā it kā.

Andzelija, kaut kā gribās, lai neiespringsti :) Pakrāj, padomā par iespējām pelnīt vairāk, nu tā ilgtermiņa iespējām. Ja nevari tagad, nu tad būs jāpagaida. Padomā, cik vīrietis ir saprotošs, atliks savējos braucienus (..un nākamo uzsauks hehe).
07.01.2014 16:40 |

Reitings 177
Reģ: 19.06.2010
Tā kā esat tikai attiecību sākumā, iespējams, viņš nejūtas līdz galam pārliecināts, ka tās jau attaisno ceļojuma uzsaukšanu, un negrib vēlāk nožēlot, ka izmetis lielu naudu (kas, manuprāt, gan ir pilnīgi stulbi). Vai arī viņš ir muļķis. Vai par tādu izliekas.

Kopumā jūtu antipātijas pret Tavu partneri pēc šī teikuma izlasīšanas:

Reiz mēs runājām un es teicu, ka tā un tā ir mana sapņu valsts, bet neesmu tur ne reizi bijusi. Un viņš uzreiz izmeta frāzi: ko tad tu tur nebrauc?

Manuprāt, ikviens 30 gadus vecs, normāls vīrietis draudzeni, kurā ir iemīlējies, dabiski gribētu aizvest ceļojumā, lai iepazīstinātu ar visām skaistajām vietām, kur bijis, un gribētu tur atgriezties ar mīļoto... Un 30 gados jau tā kā vajadzētu varēt nosegt vismaz 70% ceļojuma izdevumu abiem - tas, ka neesi tik turīga, lai pati to atļautos, pat ir papildu motivators.

Es šādi nevarētu dzīvot un izvēlētos būt kopā ar kādu, kurš mani ciena, nevis nēsājas pa pasauli, kamēr es raujos melnās miesās, lai savilktu kopā galus.

Ja nākotnē būs vēl kāds ceļojums, kur kundziņš gribēs atkal braukt viens, neklusē un pasaki savu nostāju, nevis turi rūgtumu sevī!
07.01.2014 16:44 |

Reitings 5119
es nezinu, cik autorei skaitās attiecību sākums :D pēc ceļojumiem izklausās vismaz gads :D
07.01.2014 16:48 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Reiz mēs runājām un es teicu, ka tā un tā ir mana sapņu valsts, bet neesmu tur ne reizi bijusi. Un viņš uzreiz izmeta frāzi: ko tad tu tur nebrauc?

Vajadzēja teikt: es tevi aizvedīšu, mēs aizbrauksim utt! Vismaz tā saka tie vīrieši, kam patīk konkrētā sieviete! Pat, ja nevar to atļauties :D
07.01.2014 16:49 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Lai puisis maksā arī par tevi. Normālās attiecībās tā arī ir. Godīgi sakot, nav nevienas draudzenes vai paziņas, par kuru čalis nemaksātu :D Bieži vien ceļojumi ir dāvanas.
07.01.2014 16:50 |

Reitings 5954
Es meitenes vietā krātu naudu, varbūt ieteiktu kādu ekonomiskāku variantu, bet tomēr gaidītu arī, lai viņš iet pretī (finansiāli). Jo zinu, ka, ja man būtu daudz naudas, es to nežēlotu, lai kaut daļēji uzsauktu ceļojumu.
07.01.2014 16:52 |

Reitings 5119

Fui, kāda atbilde... Njā, nevar jau zināt, kas tas par vīrieti, labi, ka jau kā autore minēja, izklaides vinš izmaksā, tad nav baigais žmogs :D, bet nu šī atbilde..
07.01.2014 16:53 |

Reitings 5954
Es uz to viņa frāzi atbildētu: jo tu mani tur neved! Un man būtu pie kājas sekojošā reakcija, jo vismaz saprastu domu gājienu :D
07.01.2014 16:55 |

Reitings 3146
Nezinu šķiet kārtējais skopulis :D:D:D Vīrietim jau nu nevajadzētu tā likt justies sievietei, bet gan rūpēties un lutināt. Ko tad kad būs ģimene viņš arī lidos 1 apkārt un lai māmiņa ar bērniem sēž mājās? Nepieņemami. Cik tad ilgi ir jums tas sākums? Ja pusgads, tad tas jau vairs nav nekāds sākums.
07.01.2014 16:56 |

Reitings 613
Pusgads vēl nav :)
07.01.2014 16:58 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
dažas gan te vart rakstīt tādu sviestu. tātad ja sieva, tad jaizmaksā ceļojumi, bet ja vnk draudzene tad viņam nav pienākums to darīt?? nu wtf? ko maina tas parakstītais papīrs? tad viņam likumīgi ir uzlikts pienākums kaut ko izmaksāt un sieva drīkst gaidīt kad viņš izmaksās? bet ja esi draudzene tad tev nav nekadas tiesības uz ko cerēt un kaut ko gaidīt. sviests. ja vīrietim tiešām ir jūtas pret to sievieti, viņš viņu mīl, tad ir tikai normāli ka viņš vēlas viņu iepriecināt, lutināt, doties ar viņu ceļojumos, pavadīt ar viņu laiku utt, un tur nav svarīgi vai esi sievas, draudzenes vai mīļākās statusā. tas laulības papīrs tak nemaina jūtas. mans vīrietis jau pēc meneša kopā būšanas veda mani ceļojumos utt, un es ne santīma nemaksaju, vispar jau no pirmās dienas viņš man visu ir izmaksājis.
Ja es gribētu doties kādā ceļojuma un varētu to atļauties, bet puisis nē, man nebūtu problēmu viņam izmaksāt, jo pirmkart es tajā ceļojuma gribētu doties ar viņu.
Un piedod, bet šis turklāt tu jau neesi no ceļotājiem ir vnk tizli pateikts. tiešām viņš ir tāds muļķis ka nesaprot ka ne visi var tādas izklaides atļauties?? viņš vispār dzīvo Latvijā? viņš zin kāda te situācija un kā daudzi cilvēki te pārtiek no minimalās algas?? vainu viņš ir bišk idiots, vai arī tu esi radījusi viņam iespaidu ar savu attieksmi, ka tev tas neinteresē vai nepatīk.
bet konkrēti šajā gadījumā nav jāstreso ka viņš neuzsauc tev ceļojumu. attiecību sākumā tas ir saprotams, bet ja pēc ilgaka laika nekas nemainās un viņš tik ceļo pa džungļiem bet tu sēdi mājās ka tāda neveiksminiece, tad laikam jums nav pa ceļam...
07.01.2014 16:59 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Labi, saprotu, ka ar savu piemēru noteikti neko nelīdzēšu, bet man uzsauca (teiktu pat attiecību sākumā) ļoti dārgu ceļojumu, turklāt nav mans puisis kaut kāds superbiezais. Bezmaz nostādīja mani fakta priekšā- pēc tik un tik mēnešiem mēs brauksim tur un tur. Gatavojies!
Ja vēl vīrietim ir daudz naudas, tad es nesaprotu, kamdēļ savai meitenei nevar uzsaukt.
Kaut vai man draudzene...Viņai tagad ir mīļākais (par attiecībām tās grūti nosaukt), bet maksā viņai ceļojumus vienu pēc otra..:) Kaut gan viņi pat nekāds pāris nav. Džeks uzreiz pateica, ak nekas nopietns nebūs, tikai izklaide, bet nav žēl viņai uzsaukt visu pēc kārtas. Tikko jau atkal kārtējā ceļojumā aizbrauca.
07.01.2014 17:01 |

Reitings 3146
Novelc līdz pusgadam, ja nekas nemainās sūti ratā :D:D:D
07.01.2014 17:16 |

Reitings 613
Vien tagad viņš vairs nebrauks ceļojumos :)
07.01.2014 17:19 |

Reitings 3146
Njaa laikam viņš labāk nekur neceļos nekā izmaksās tev...dīvaini, bet nu nav sliktākais variants.
07.01.2014 17:23 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja viņš nav tik bagāts, lai pāris tūkstošu vērtu ceļojumu tā vienkārši tev uzsauktu, tad tā ceļošana ir jāuztver kā dārgs viņa hobijs. es piem. gribētu piedalīties jahtu regatēs, bet man nav dažu simtu tūkstošu, lai to darītu, kaut arī mans piem. puisis tādās piedalās, un nopirkt man jahtu viņš nevar atļauties.
no vienas puses, es labi saprotu tevi, no otras viņu, tāpēc es tavā vietā novērtētu viņa mēģinājumu iziet uz kompromisu, ceļojot mazāk, lai vairāk laika pavadītu ar tevi.
vēl kas - varbūt tev tādas ekstrēmas ekspedīcijas nemaz nepatiktu, tie nemaz nav standarta ceļojumi, tas bieži vien ir bīstami, netīri, neērti, nogurdinoši utt.
07.01.2014 18:07 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Tiešām pagaidi nākamo ceļojumu. Bet ja tas pats atkārtojas, kad tevi neņem līdzi, tad labāk nepaliec ar tādu skopuli.
07.01.2014 20:28 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Viņš tev vismaz kaut ko atvedīs no tā ceļojuma?
07.01.2014 20:36 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Laiku atpakaļ vai tad tu jau neteici ka puisis ceļojumu bija plānojis pirms Jūs iepazināties?
Šeit arī būs atbilde kapēc neņem līdz.
Es arī nebraucu dārgos ceļojumos, vismaz man tajā lietā paveicies ar vīrieti kad kaut kur jābrauc viņš darīs visu lai es arī vaŗetu braukt un kopā iekrājam.
Un ja tu nepārzini viņa finansiālo stāvokli kā tu zini ka viņam nebija japiekrāj lai aizbrauktu?
07.01.2014 20:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits