Es medicīnas jomā esmu totāla nulle, tāpēc atvainojos, ja kaut ko muļķīgāku un ne tā pajautāju.
Vai kādai šeit esošajai lietotājai ir bijusi pieredze ar ilglaicīgi savilktiem sprandas un plecu muskuļiem?
Kā notika ārstēšana?
Man pašai jau vairākus gadus visi sprandas un plecu muskuļi ir savilkti cieti, ir izveidojušies tādi cieti, sāpīgi bumbuļi. Dažkārt ir tāda ļoti izteikta smaguma sajūtu, it kā man kāds uz katra pleca būtu uzlicis pa 5 kg. Ja tur sāk nedaudz masēt vieglām, tad es izjūtu ļoti stipras sāpes.
Drīzumā iešu pie ortopēda un tad jau redzēs, ko man teiks un ko darīs tālāk, lai šo problēmu novērstu.
Apsveru iespēja, ka tās noteikti būs ārstnieciskās masāžas, bet domāju par to, kā vispār tik savilktus un sāpīgus muskuļus var izmasēt, ja es nespēšu atslābināties, jo man ļoti sāpēs.
Jautāju citu pieredzi arī tāpēc, jo atrodos Vācijā un vācu valoda man ir tikai sarunvalodas līmenī un ārsts jau noteikti skaidrot visu sarežģītāk. Tāpēc vēlējos jau nedaudz uzzināt kādu info un pieredzes, lai esmu lietas kursā un vieglāk saprast.
Paldies!
Jauku vakaru ;)