Vnm esmu bijusi resna

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Vai kads sovakar skatas so raidijumu? Skatos un apbrinoju cik daudz gribas speka ir, nepietiek tikai ar treneri vajag ari to gribet. Kaa jums patik? Jums butu tik liela apnjemiba tik lielu svaru nomest?
06.01.2014 21:46 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
nu jaa japiekriit omai atteikt nedrikst :D bet kaa pati māte kko tadu var nodarit savai meitai , to gan nesaprotu, jo māte pati tieva, bet meitai ko tadu nodara.
07.01.2014 19:37 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Man arī uzdzen dusmas tās mātes un omas, kas nobaro bērnus ar bulkām, it sevišķi, ja vēl ir skaidri redzams, ka bērnam ir nosliece uz tuklumu! sava veida žēlošana un pielabināšana, bet reāli nesaprot, ka bojā bērna dzīvi.

Un vēl ja paši vecāki superresni un vēl sīko taisa par ruksi vedot uz maķīšiem un hesīšiem :(
08.01.2014 14:23 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Ne pa tēmu, bet pēc drugdealerin komentāra
tā meiča raidījuma sākumā stāstīja, ka viņa pirmo reizi par savu lieko svaru sāka aizdomāties jau 1. klasē. Tāpēc visas te runā par to 1. klasi.

atcerējos kā 2.klasē pēkšņi sāka šķist, ka man ir apaļīgas ciskas palikušas, kā rezultātā sāku iet sporta dejās. Tagad pašai šķiet riktīgi smieklīgi, jo vienmēr esmu bijis tieviņš bērns...bet, KUR 8 gadīgam(vēl pie tam tievam) bērnam var prātā iešauties tādas domas?! Laikam pārāk daudz MTV skatījos :D
08.01.2014 14:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits