vingrovingroleclec

Reitings 32
Reģ: 31.07.2013
Hello, meičas!!
Gan jau daudzām šogad ir apņemšanās saistībā ar veselīgu dzīvesveidu, vai vismaz vēl līdz 2.janvārim bija :D vai arī kādām šādā apņemšanās ir jau vairākus gadus..

Gribēju pajautāt, kuras no jums apmeklē sporta klubus un kuras ir izvēlējušas ekonomiskāko variantu - vingrot kopā ar jūķubu? Kas katrai izvēlei ir par iemeslu? Piemēram, mājās, jo ekonomiskāk, vai sporta klubs, jo tad veiglāk sevi piespiest tiešām ar to nodarboties, jo nauda tak jau samaksāta.
Ja ejat uz sporta klubu, kādam tieši nodarbībām dodat priekšroku?
Un, ja mājas, tad ko arī izvēlaties - jogu, pilates, aerobiku utt?

Droši, dalieties arī tās meitenes, kuras tagad varbūt uz kādu laiku ir nolikušas maliņā šīs lietas, pastāstiet ko izvēlējāties agrāk vai arī ko ir doma darīt, kad atsāksiet?

Jauku vakaru!! :)
06.01.2014 21:44 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Es skrienu ārā. Vingroju mājās. Jogoju mājās... Iesaku sportošanu mājās tikai un vienīgi tad, ja iepriekš ir iets uz nodarbībām/sporta klubu, kur esi apguvusi pamatus, jo ir daudz svarīgu sīkumu, kurus nezinot, var sabojāt veselību...
07.01.2014 22:54 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
Runājot par + vingrošanai mājās, tad pilnīgi noteikti man ir vieglāk saņemties pavingrot tepat, nekā ģērbties, tuntulēties, braukt speciāli uz klubu, lai tur stundiņu pasportotu, bet ceļā pavadītu tikpat laika. Pietam, kopš vidusskolas laikā dušā noķēru kāju sēnīti, man ir paniskas bailes no fitnesa zāļu dušām :D reāli tagad kā frīks visu dezinficēju, cik vien spēju, ja sanāk būt sabiedriskajās dušās :D
07.01.2014 22:56 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
šobrīd esmu nedaudz atlikusi, bet man patīk iet uz sporta klubu. patīk tā atmosfēra un tas, ka nodarbības tiek vadītas profesionāli un pareizi un no manis tiek prasīta pilnīga atdeve. neesmu pārliecināta, ka mājas apstākļos visu daru pareizi un tāds ķap ļap vien sanāk :D
patīk, ka sporta klubā skan skaļa mūzika, kas motivē, ko dzīvoklī nevaru atļauties.
apmeklēju baikus, vidējas instensitātes izturības+spēka treniņus un dažkārt vienkārši kaut kādus fatburnerus utt.
07.01.2014 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits