Ahh, nevaru izdomāt ko darīt
Mazliet agrāk gāju uz pilatēm, tad pārvācos uz Rīgu, un turpināju mājās darīt, bet tagad motivācijas un laika trūkuma dēļ neko neesmu darījusi
Tad nu izdomāju, ka varbūt var aiziet uz sporta klubu, atradu diezgan izdevīgu piedāvājumu, sāku jau tam nobriest, jau atradu ideālu sporta tērpu (zin kā, lai nav kauns rādīties cilvēkos :D), nu tā teikt visa tā doma, kā tagad ar jauno tērpu iešu nopietna uz nodarbībām, piedod diezgan tādu motivāciju un spēku, bet tad sākās second thoughts par to, ka vai ir vērts tērēt to naudu, varbūt labāk kaut kur citur izlikt tos eiro (gribēju jau rakstīt latus :D ). Jo kaut kur redzēju tādu ideju, ka sastāda tādu treniņu plānu mēnesim, tad atķeksē vai ir izdarīts (nu mājas vingrošanā) un tad balvā sev uzdāvina teiksim masāžas apmeklējumu :D
Bet bail, ka izlemjot par labu mājām, atradīšu tāpat visādus ieganstus, bet atkal, ja iešu un pirkšu abonomentu, tad būs grūti savienot tos laikus, pff, first world problems :D
Tā kā, meičas, rakstiet vēl, jo jūs man liekas apdomāties, piemēram, pirmstam lasot, man bija tāds jāāā, mājās, mājās vingrošu, bet tad camra pēdējais rakstītais teikums man lika sākt apdomāties no jauna :D