Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ABORTION PILL

Reitings 2
Reģ: 06.01.2014
Hey,
lasu forumu jau labu laiciņu, bet šodien beidzot piereģistrējos, lai uzceptu šo diskusiju..

nu tātad problēma tāda, ka pirms 3 dienām iedzēru tās tabletes, bet asiņošana nebija tik liela, kā tika gaidīts.. sanāca pat mazāk kā parastas mēnešreizes, kunkuļu arī nebija, bet tagad tikai smērēšanās.. vai tas nozīmē, ka aborts nav izdevies?????? varbūt pie vainas ir tas, ka man tajā pašā dienā ielika delnā kontraceptīvo implantu?
Vai kādai ir gadījies? Lūdzu palīdziet, jo pašlaik esmu diezgan lielā izmisumā.. gaidu rītu, lai varētu zvanīt ārstam..

p.s. nosodīšana par abortu veikšanu šeit nu galīgi neiederēsies
06.01.2014 21:38 |

Reitings 2
Reģ: 06.01.2014
^
06.01.2014 21:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nav iztiiriijies. Man pashai naacaas beigaas taisiit tiiriishanu, lai gan peec tabletes gaazaas aaraa asinis kunkuljiem un iznaaca arii aaraa placenta, tik sagadiijaas, ka dalja no mirushaa auglja palika dzemdee. Nezinu, cik tev nedeeljas bija, bet ja bija pietiekami laicinjsh, tur noteikti vairaak par smeereeshanos bija jaabuut.
06.01.2014 21:43 |

Reitings 421
Reģ: 26.09.2013
Hmm izklausās, ka tomēr nav izdevies, jo man bija šausmīgi asins plūdi.. bet jā tas laikam atkarīgs ari no grūtniecibas laika.
07.01.2014 17:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)