Vīrieša un sievietes draudzība - cik tālu tās var iet?

Reitings 5
Reģ: 06.01.2014
Sveikas!
Vēlējos dzirdēt viedokļus par to, kur ir robeža vīrieša un sievietes draudzībai?
Manam vīrietim ir draudzene, ar kuru viņš iet uz kino, koncertiem un bāriem. Parasti par šīm viņu izklaidēm es uzzinu tikai pēc tam, kad tās ir notikušas un arī - viņš pats nepastāsta. To parasti uzzinu tikai caur nejaušiem jautājumiem. Kad jautāju par šo draudzību kaut ko vairāk, viņš ir ļoti izvairīgs un īsti negrib runāt. Viņš tikai saka, ka viņiem ir daudz kas kopīgs, un acīmredzot tādēļ arī pastāv šī draudzība. Man liekas dīvaini, ka šo sievieti nekad neesmu satikusi, taču viņi runā arī par mūsu attiecībām. Sajūtas katrā ziņā ir tādas, it kā svešs cilvēks līstu manā dzīvē un attiecībās. Jāpiebilst, ka šī sieviete ir aizņemta, taču es tomēr līdz galam šādai draudzībai neuzticos. Varbūt, ja viņi būtu pazīstami jau sen, tad viss būtu kārtībā, taču draudzība ir sākusies pavisam nesen. Ja šī viņu draudzība būtu skaidra un saprotama, tad arī neuztrauktos, taču bailes rada tas, ka mīļotais cilvēks ir izvairīgs, kad tiek skartas šīs attiecības.
Kā jums liekas - vai šāda tuva draudzība nevar pāraugt mīlestībā, lai arī abi cilvēki jau ir attiecībās?
06.01.2014 19:54 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
esi uzdevusi vienkāršu jautājumu, piem, kāpec viņš izvairās par to runāt? kur problēma?
06.01.2014 23:26 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Man nepatiktu šāda situācija. Ja nekas nav un abi uzskata, ka nevar būt , tas vel nenozīmē ka arī nebūs. Cik pāri nav izveidojusies no tādiem kuri uzskatīja, ka "viņu starpā jau nekas nevar būt"? Pietiekoši daudz. Un cik tādu tīru un svētulīgu attiecību realitātē pastāv? Pietiekoši maz.
07.01.2014 00:29 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
Samaara - pilnīgi šķiet, ka par sevi lasu, tikai mums veco un jauno attiecību fāze neilga gadu, bet kādu pusgadu :)
07.01.2014 00:48 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Man arī ir tāds draugs, par kuru droši vien viņš savai draudzenei (kaut arī pagaidām brīvs) negribētu īpaši stāstīt, jo esmu draudzene jau ilgi, zinam viens par otru visu, sazinamies ļoti bieži un stāstām dažreiz viens otram pat kaut ko vairāk, nekā es draudzenēm, viņš - draugiem. Tomēr esam un būsim tikai draugi. Šādas draudzīgas attiecības es esmu izveidojusi, jo sākumā viņš cerēja uz ko vairāk, bet brīnumainā kārtā (jo vairumam tā arī nemēdz gadīties) viņš saprata un situāciju pieņēma. :)
Es arī savam puisim nebāžu acīs šo draugu, kaut arī nav iemesla būt greizsirdīgam, bet tomēr...
07.01.2014 01:14 |

Reitings 1660
Ai, tur sākums man kaut kāds nesakarīgs sanāca. Palabošu.
Man arī ir tāds labs draugs un par mani savai draudzenei (kaut arī pagaidām brīvs) droši vien negribētu īpaši stāstīt...
07.01.2014 01:16 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
loģiski,ka var pāraugt mīlestībā, kaut vai tikai fiziskā :D
Neesi naiva un netici liekulēm :D
07.01.2014 01:18 |

10 gadi
Reitings 453
Reģ: 10.09.2013
Es nekādā ziņā negribu aizvainot Tavu draugu vai Tevi, tikai izteikšu savas domas--
Kādēļ cilvēki ir viens otram svarīgi un ir pāris? Jo ir atraduši viens otru, nostādījuši kā galveno personu savā līdzšinējā dzīvē, vēlas pavadīt laiku kopā, turklāt daudzveidīgu utt.
Nesaprotu, kādēļ Tavs draugs tā vietā, lai kino, ballītes un klubus apmeklētu ar savu draudzeni , neizvēlas to darīt ar Tevi?
Nekādā gadījumā neatbalstu šādas "tuvas draudzības" kādam no attiecībās esošajiem.
Varbūt draugs mani ir ietekmējis uz šādu domu gaitu.. jo viņam nepatīkami šķiet pat tas, ja ar kādu ilgāk aizpļāpājos vai tml., kur nu vēl iet uz kkādiem pasākumiem divatā ar citu?!
Nēē.. ar laiku viskkas var rasties no tādām nevainīgām draudzībām.
07.01.2014 01:24 |

Reitings 1660
Jā gan, es ar šo draugu nestaigāju pa kino, koncertiem, bāriem.
07.01.2014 01:44 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es ar agrāk domāju, ka var būt tikai draudzība. Līdz brīdim, kad, kopā nākot no kopīgas draugu pasēdēšanas bārā, saņēmu piedāvājumu uziet uz viņa dzīvokli (dzīvojām kaimiņos). Ar to man pietika, lai saprastu, ka tā ir TIKAI DRAUDZĪBA no manas puses, viņam tas bija/ir kas vairāk.
07.01.2014 10:05 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man domāt, ka mīļotajai sievietei ir jābūt arī uzticības personai un draugam, ar kuru izrunāties. Kā redzams, šo funkciju pilda cita .. man jau tas liekas nepieņemami. Protams, tas jau attiecas uz ilgākām attiecībām, jo jaunās attiecībās tomēr uzreiz tas nenāk.

Bet par pretējo dzimumu draudzību man iebildumu nav, kamēr tas viss neiet pār strīpu. Šai gadījumā es uzskatu, ka neiepazīstināšana, nestāstīšana laicīgi par plāniem, nevēlēšanās runāt par draugu un vismaz vienlīdzīgi daudz laika neveltīšana man, ir pār strīpu. Pilnīgi noteikti tur ir pamats izvilloties! Un tas ir jādara, lai otrs nedomā, ka viņš var bezpriģeļņičīt ..

Ir man sievietes-draudzenes un visas viņas (cik nu ir) iepazīstinātas ar "draudzības noteikumiem" :D Jā, reizēm var arī divatā kaut kur aiziet, bet pietiekami reti, lai nevienam nerastos vēlme uz ko vairāk ..
07.01.2014 10:10 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Man jau 6 gadus ir labākais draugs vīrietis, iepazināmies iepriekšējā darba vietā. Kad esmu Latvijā, kopā ejam uz teātriem, izstādēm, restorāniem un kičīgiem krodziņiem, ko viņš ir priekš manis noskatījis :) Pat mana ģimene viņu zin. Šad un tad ceļojam kopā, tas satur kopā mūsu draudzību, jo attālums tomēr liedz piektdienās pasēdēt pie Jack Daniels glāzes.
Mums ir bijušas atklātas sarunas, vai mēs viens otrā saskatām ko vairāk par "draugiem". Tādas brāļa/māsas attiecības. Katram mums ir savi partneri, nav seksuālas vilkmes vienam pret otru. Mums ir emocionāla saskaņa, dvēseliska radniecība.
Taču ja manai otrajai pusītei būtu tāda "labākā draudzene", ui, kur man grūti būtu to faktu pieņemt. Bet līdz šim nav gadījies. Ari nekādas draudu sms no pretējās puses "otrās puses" saņēmusi neesmu.
07.01.2014 10:18 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es teiktu, ka 90% tur kaut kas veidojas. Savādāk kāpēc pavadīt laiku ar svešu sievieti, nevis savējo, turklāt to tā kā slēpt? Slēpj tās lietas, kuras ir apšaubāmas!
07.01.2014 11:48 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Draudzība bez slēptiem nodomiem starp vīrieti un sievieti noteikti var pastāvēt, bet šāds izvairīgums arī mani darītu aizdomīgu.

Kā jums liekas - vai šāda tuva draudzība nevar pāraugt mīlestībā, lai arī abi cilvēki jau ir attiecībās?

Protams, ka var, ja tam ļaujas.
07.01.2014 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)