Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

zemenes šokolādē

 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
Sveikas,vai kāda ir mēģinājusi mērkt zemenes šokolādē,tā lai pēc tam sacietē tā šokolāde uz zemenes?



un kur tagad var nopirkt smuki lielas zemenes,rimi ir manits?
06.01.2014 10:25 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Esmu manījusi Rimi, bet, manuprāt, viņas tagad varētu garšot reti pretīgi. Skābas un garšojošas pēc ūdens.
06.01.2014 10:27 |
 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
bellakilla
man vajag romantiskam vakaram,deres tadas ar pie šampi..:D
galvenais vai ta sokolade sacietee uz zemeni?
06.01.2014 10:30 |
 
Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mani kaut kā šis te našķis neiet pie sirds. Kaut kā kopā nesaliekas. Bet tas noteikti ir gaumes jautājums.
Mēs taisījām gan ar balto, gan ar brūno piena šokolādi. Jāteic,ka izķēzīta manta. Atsevišķi labi, kopā - ne visai.
06.01.2014 10:30 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Šokolāde taču vienmēr sacietē, ja nonāk vēsumā vai aukstumā (vēsāka telpa, ledusskapis)
06.01.2014 10:30 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Esmu mēģinājusi!
Iemērc zemeni un liec vēsumā.
06.01.2014 10:33 |
 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
šokolādei nav nekas jāpievieno? esmu dzirdejusi ka saldo krejumu,vaniļas cukuru...
06.01.2014 10:36 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ūdens peldē izkausē un viss!
06.01.2014 10:37 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Nē, neko nepievo, tad tā nepaliks cieta.
Vienkārši izkausē katliņā un mērc iekšā.
06.01.2014 10:40 |
 
Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Ūdens peldē izkausē un viss! +
un nekas klāt nav jāpievieno. Bij garšīgi, bet otreiz kkā neesmu taisījusi.
06.01.2014 10:40 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Saliec uz cepampapīra un ledusskapī iekšā.
06.01.2014 10:40 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
ledusskapii iistaa shokolaade vai tad nepaliek taada balta? Kaa apsarmojusi...
06.01.2014 10:47 |
 
10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Rimi Alfā redzēju. Bet piekrītu, ka tagad viņas negaršos kā zemenes, bet gan kā velns viņu zin kas :D
06.01.2014 10:49 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Esmu tā darījusi - ar mazām zemenītēm ir ok, ar tādām lielākām - ne pārāk. Ar citiem augļiem arī var taisīt, nav obligāti jābūt zemenēm. ;)
06.01.2014 11:00 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Ar citiem augļiem arī var taisīt

+
Man neeeeenormāli garšo ananāsa šķēlītes šokolāde.
06.01.2014 11:13 |
 
Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
Man tieši ļoti garšo mandarīni šokolādē!!! :)

zemenes mums tagad ir kādas viņas ir ...
06.01.2014 11:23 |
 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
ooo par ananasiem ari laba ideja..:)
06.01.2014 11:25 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man drausmīgi garšo banāni melnajā šokolādē. ļoti garšīgi pie viskija glāzes. vienos svētkos visi tā norija, ka nesapratu, kur palika :D
06.01.2014 11:41 |
 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
Sany
kā tu tos bananus sadaliji,ne jau veselu mērcēji šokolādē..:D
06.01.2014 11:48 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Maryse - var pabiezākos rimbuļos, un tad ar zobu bakstāmā kociņa palīdzību iemērkt šokolādē.
Paskat, mēs Tev atradām labu labo alternatīvu negaršīgajām zemenēm :)
06.01.2014 11:54 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu nē, veselus jau nē :D
vispār pēc idejas vidēja lieluma banānus sadala 3 daļās. pusi no tā iemērc šokolādē.
es izdarīju savādāk. sagriezu ripiņās, ar karoti iemērcu visu ripiņu šokolādē un uzliku uz šķīvja. slikti nebija, bet rezultātā visiem visi pirksti noķēpējas. toties sanāk tieši vienam kumosam.
tajā pirmajā variantā vajag nenormāli daudz banānu. bet nu varbūt, ka tev jo ķēpīgāk, jo labāk :D
es lasīju, ka garsīgi esot arī arbūzi melnajā šokolādē (arī puse no gabaliņa iemērkta), bet nu ar arbūziem tagad ir tāpat kā ar zemenēm un ķēpa simtreiz lielāka. mēģinājusi gan neesmu.
06.01.2014 11:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits