Jā, man arī savulaik bija odziņa no žurnāla vāka .. pat ilgi kopā bijām .. nepilnus 3 gadus.
Vienīgais, ko varu pateikt, lai nevienu īpaši neaizvainotu, ir tas, ka vīrieši lielākoties mīl ar acīm, īpaši jaunībā, bet katram vīrietim kādā brīdī pienāk apgaismība, ka laiks maina izskatu, un kādā brīdī visi mēs būsim veci, sagrabējuši un vizuāli neiekārojami. Tad nu būs jādzīvo ar to, kas ir zem vizuālās čaulas .. un vizuālā čaula nobīdās mazāk svarīgā vērtībā.
Autorei varu pateikt, ka Tu noteikti esi piemērotāka vīrietim rakstura ziņā, jo ar laiku un pieredzi mēs skaidri zinam, ko negribam redzēt partneros, un tiklīdz to pamanām, tā tinam makšķeres. Par izskatu, protams, ir jārūpējas, taču, ja jau viņš ir izvēlējies Tevi, tātad izskats ir pieņemams un apmierinošs. Tas nenozīmē, ka var nolaisties un par to nedomāt, taču šai apziņai vajadzētu būt patīkamai.
No savas pieredzes varu pateikt, ka rakstura saderība man ir daudz svarīgāka par izskatu un es pilnīgi noteikti pievērtu acis uz vizuālām nepilnībam, ja atklātos, ka raksturu saderība ir spēcīga.