Ar savu vīru satikāmies skolā. Iepazinos ar viņu, kad mācījos 10.klasē (jo biju aizgājusi uz citu skolu mācīties vidusskolā). Man viņš iepatikās jau pirmajā gadā, neskatoties uz to, ka viņš ir jaunāks. Lai gan vidusskolas laikā man bija visādas nenopietni-nopietnas attiecības. Mums bija kopīgi hobiji skolā, tāpēc kopā pavadījām diez gan daudz laika, arī mājupceļš mums veda vienā virzienā. Pamazām man viņš iepatikās ar vien vairāk un vairāk, iespējams tas bija tādēļ, ka viņš man lika justies tik labi, jebkuru pelēku dienu ar vienu pateiktu frāzi varēja uzlabot. Šķita, ka starp mums valda abpusējas simpātijas, turklāt bija pārliecība, ka abi to zinām, bet neviens nespērām izšķirošo soli. Tomēr savus ierobežojumus uzliek vide (skola) un stereotipi. Reiz satikāmies vienā ballē un nodejojām vairākas stundas bez apstājas. Pēc tam starp mums dzirskteles sprēgāt sprēgāja... Solīšus viens otram pretī sākām spert abi, sākām biežāk sarakstīties, līdz vienu reizi viņš ieradās pie manis mājās (nemaz nezinot, kur es dzīvoju), nopļāpājām līdz melnai naktij. Ar to arī pamazām sākās mūsu kopējie piedzīvojumi un bezgala skaista vasara. Attiecības attīstījās diez gan lēnām, jo principā bijām vēl bērni, bet, tagad to atceroties, mani pārņem tik patīkamas emocijas, jo tas viss bija tik skaisti... Kad sāku studēt, tikāmies tikai brīvdienās un nereti viņš mani sagaidīja ar rožu pušķi vai dažādiem citiem jaukiem pārsteigumiem. Tagad jau abiem sajucis, cik gadus esam kopā. Esam precējušies un esam bezgala laimīgi viens ar otru :)