Sveiks. Tikai vēlos uzzināt viedokli, vai tā tas var būt.
Grūtniecības sākums mani īpaši nav lutinājis - vemšana, straujš svara zudums, slimnīca, reiboņi un visbeidzot arī saslimšana... Esmu tikai 9. nedēļā un pilnīgi saprotu, ka visas tās problēmas var būt normālas, bet nesaprotu savu ginekoloģi.. Domāju,ka arī iešu no viņas prom.
Jo kā ieminos ,ka man kaut kas kaiš vai pasaku kā jūtos, tad seko tikai viena atbilde - tas viss ir normāli, sāku kaut ko vairāk prasīt, tā viņa paceļ balss toni, it kā mēģinādama mani apklusināt. Ok, ja normāli ta normāli,, bet vakar ejot pie viņas saku, ka ir man arī temperatūra 37.7 un klepus,kakla sāpes, nežēlīgas galvas sāpes. Viņa pateica ,ka vairāk jāiet svaigā gaisā. Kā ieminējos par darbu,ka man tur vispār nav logi un visu dienu nekādu svaigu gaisu nejūtu, tā sāka neapmierināta palikt.
Pēc tam prasīju vai var uzrakstīt slimības lapu, jo šitik slikti jūtoties, es gribēdama, pastrādāt nevaru. Slimības lapa jāejot prasīt ģimenes ārstam, jo tas ka esmu saslimusi nav saistīts ar grūtniecību vai kaut kā tā. Vēl teica, ka līdz 6x dienā parecetamolu varu dzert. Vizīte ilga kaut kur max 7 min.
Bet vai ta mana saslimšana nekādīgi neietekmē maziņo? Un vai tiešām viņa nevarēja rakstīt slimības lapu? Un varbūt visas tik prasa slimības lapu un tāpēc arī man negribēja rakstīt. Es tiešām neizprotu, tad kāda vispār jēga man no tās ginekoloģes.