Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

maza iedvesma gada sākumam

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Pēc lieliskas Jaunā gada balles 2 dienas bija jāatvēl paģirām, trešajā - jāsāk domāt, kas un kā. Personīgi mani Jaunais ir atmetis atpakaļ uz Nulles pozīciju. Lielisks atspēriens, lai varētu uzsākt ko jaunu un lielisku.
Totālā izmisuma vājprātā par savu nākotni man burtiski uz galvas uzkrita šis raksts

http://www.cracked.com/blog/6-harsh-truths-that-will-make-you-better-person/

Sapurina un iedvesmo. Izrādās, jau pavecs, varbūt kāda ir lasījusi. Domāju noteikti patiks visām "the secret" "answer" un tamlīdzīgo grāmatu fanēm. Pati nefanoju, bet tā kā šī nav grāmata, izlasīju. Patika. Nolēmu dalīties.
Laipni lūgtas dalīties viedokļos un pieredzēs :)
05.01.2014 00:23 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Izlasīju pirmo rindkopu un man jau patīk. Liels paldies, ka padalījies. :)
05.01.2014 00:44 |

Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Tiešām paldies,ka padalījies. Labs raksts. :)
05.01.2014 00:53 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Interesants raksts.
Vispār jau man šķiet dzīvē ir divu veidu cilvēki- stiprie un vājie. Un par stiprajiem nepiedzimst, kļūt par tādiem ir smags darbs-mācīšanās, kļūdas, šķēršļu pārvarēšana, norūdīšanās utt.
Savukārt vājajiem ir simts un viens negatīvas iemesls kā attaisnojums sev pašiem, kāpēc tie otri ir veiksmīgi.

Katra dienu ir iespēja pielikt pūles un attīstīt sevi gan vizuali, gan mentāli, tikai, cik ir tādu kas to tiešām dara attiecībā pret tiem, kas truli iznieko laiku?( tas ir arī labs jautājums man pašai:D)

P.S.Būs beidzot janoskatās tā filma, kas pieminēta rakstā. Sen jau gribēju:))
05.01.2014 13:10 |

Reitings 281
Reģ: 20.05.2010
Paldies par rakstu! Jau kādu laiku briestu, lai izlasītu arī minētās grāmatas.
05.01.2014 13:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits