Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

atrasts internetā

 
Reitings 29
Reģ: 03.10.2012
pati uzskatu, ka puisis, kuru atrod internetā nebūs īstais. kādas ir jūsu domas par attiecībām, kuras ir sākušas internetā? jā, zinu, ka vairākas no jums pateicoties internetam ir atradušas sev lieliskas otrās pusītes un vīrus. mana neticība internetā sāktajām attiecībām, tad ir iemesls, kāpēc tur nekad neatradīšu otru?
04.01.2014 19:15 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu, mana māsīca iepazinās internetā pirms 15 gadiem (vēl pagājušajā gadsimtā), tad, kad tas vēl nebija tipisks iepazīšanās veids, plus vēl ar ārzemnieku. I neko, joprojām kopā. Es iepazinos ar puisi bārā, kas arī neskaitās labākā vieta, kur meklēt nopietnas attiecības, bet esmu ar puisi no bāra precējusies.

Ko es gribu teikt - ne jau iepazīšanās vieta un vide izlems, vai tur sanāks attiecības un kādas, bet gan tas, kādam cilvēkam uztrāpīsi. Un to jau nosaka tikai veiksme (vai liktenis, kā kuram labpatīk domāt).

Bet ja jautājums ir, vai internets ir labāka iepazīšanās vide - viennozīmīgi nē. Tajā vēstuļošanās posmā sanāk sadomāties nezin ko, satiekot tas cilvēks bieži izrādas savādāks (nevis sliktāks, bet citāds), un tam seko vilšanās.

Ja jautājums ir, vai visi puiši internetā ir perversi, nesmuki idioti, tad arī jāsaka - nu ne visi :)
04.01.2014 19:23 |
 
Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Un kur atrasts būs īstais? Vai tu domā, ka internetā atrodas citplanētieši? To pašu puisi, kas sēž internetā, tu varbūt satiec uz ielas, bet varēji iepazīt arī internetā - tātad uz ielas viņš pārvēršas par īsto, bet internetā satikts automātiski tāds nebūtu? :D
04.01.2014 19:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits