Klasiskais Healthy mix (jaunā iepakojumā gan neesmu mēģinājusi) un Healthy mix serum ļoti patika. Atsauksme un salīdzināšana šeit. To BB tikai uzsmērēju uz rokas un sapratu, ka man pa tumšu, lai gan toņa numurs tāds pats. Es teiktu, ka 51 tonis BB atbilst kādam 53 vai 54 Helathy Mix.
O,tieši tēma ,kas mani interesē:) Bet vai kāda nepateiks,kur no veikala plauktiem ir pazudis klasiskais Healthy mix?šodien biju Dominas Drogās -nav.nav arī uz Stirnu ielas Drogās.Sāku jau bēdāties,ka vairs neražo.
Bourjois NEW Healthy Mix foundation had just got even better!
Give your skin a radiance boost and leave it looking flawless for up to 16 hours! Bourjois’ new Radiance Reveal Healthy Mix foundation is enriched with a fruit therapy formula to enhance your complexion.
Apricot for radiance
Melon for hydration
Apple to protect your youth
It is also enriched with crystalline pigments to even out the complexion while letting in the natural light for that healthy looking glow.
paldies ,vienmēr esmu viņu pirkusi Drogās,tapēc arī nekur citur nemeklēju.
Sugar,paldies,ka apgaismoji mani, nezināju,ka viņam mainījies iepakojums.Tikai es ceru,ka formula nav tomēr mainījusies,jo šis tonālais man ļoti mīļš.
Drogās tagad ir atlaide 15% jaunam Happy Light, bet es dzirdēju, ka arī viņam otņi ir krietni tumšāki, tā kā noteikti jāmēģina uzsmērēt, pirms pirkt :D
Vēl runājot par Bourjois tonālajiem.Man ir bijis tas ar,kuram nosaukumā 123,tas man nepatika.Likās ļoti smags un grūti klājās.Ir bijis arī tas ,kuram kaut kas ar Flower(piedodiet meitenes,tiešām neatceros nosaukumus) tas patika,bet klasiskais Healthy mix man šķiet pats labākais:)
Nu tie 123 un Flower Perfection ir sedzošāki, jo domāti, lai nomaskētu nepilnības. Tā kā varētu būt tādi smagāki. Starp citu, man no jaunumiem patika Maybelline BetterSkin, bet viņš domāts normālai/taukainai ādai, diezgan sedzošs, bet nav smags. Es biju šokā, ka gaišākais tonis pam man ir pa gaišu :D