Labriit.
Esmu beigusi savu 30 day squat challenge, ir rezultaati,bet es nedomaaju apstaaties,es turpinaashu taisiit,bet es uzskatu,ka tie 250 ir bik par traku. Un uz beigaam jau saaku palikt neveeriigaaka,taisiit aatraak utt,jo vnk tas panjem laiku uztaisiit 250 un kaartiigus. Izdomaaju,ka turpmaak taisiishu ,piemeeram, 90 katru dienu vai kaut kaa taa.
Vakar biju maaju sakaartojusi,dreebes samazgaajusi,un visu dienu ar siiko njeemusies,vakaraa bija paargurums. Tad,nu,pasuutiijaam vnk indian food naktii. Jo viirs veelu atnaaca,un man gribeejaas eest. Tad.nu,kaartiigi nosvineejaam piektdienas vakaru. Bet vikendos es sevi palutinu. Shodien domaaju arii torti uztaisiit,jo gribu izmegjinat jaunu recepti,jo viram driz bus dzimene,un es gribu,lai vinjhs aiznes kuku uz darbu kolegjiem,tapec jaizmegjina jau ieprieksh,lai zinu,vai var taadu taisiit vai nee.
Brokastis- pilngraudu auzu parslas,rieksti,rozines.linseklas,zhavetas dzervenes un jogurts. Pusdienas 2 olas, spinaati,cottage cheese un kazas siers nedaudz.un vakarinjaas,kaa jau mineeju,indian food. Bet tas bija ap 22:00...
No nakamas nedeljas gribu saakt presiites taisiit. Laikam taisiishu pec youtube atrodamaa 8 min abs video.