Nav jau tā, ka nedara. Kaut kā nesanāca laika ierakstīties. :D
Šodien bija mans septītais treniņš šai gadā (sāku no 2.janvāra). Pagaidām ir gājis pēc grafika šādi - 2 dienas treniņš, 1 atpūta, 2 treniņš, 1 atpūta, utt. Trenējos tā, ka taisu cardio ~30 minūtes (ir bijis 40, ir bijis 15 - piemēram, šodien) Un tad spēka treniņš. Sākumā gribēju visu mēģināt darīt ar trenažieriem, bet tad nolēmu pamēģināt brīvos svarus - tie patīk labāk. Šodien bija kāju diena, tad nu barbell squats, dumbell lunges, stiff-leg deadlifts - katrs pa 3 setiem, pagaidām, kā jau sākumā, varu tikai vieglāko stieni paņemt - 15 kg. Ā, vēl uztaisīju 3 setus leg-press trenažierī. Bicīti arī pakačāju ar stieni. :D
Svars gan man nav pakustējies no 1.janvāra - kā bija 68, tā ir (nesvēros katru dienu!), bet pēc sajūtām - ir palicis stingrāks ķermenis nedaudz, tā ka domāju, ir arī tauciņi nonākuši nost. Sākot trenēties ar svariem, gadās, ka pat uzlec svars, bet izskats uzlabojas, tā ka uz to nekoncentrējos. Toties ir -1 cm viduklī, -2 cm gurnos.
Kaut kā man vakar sāka sāpēt celis, lai gan vakar nebija vispār neviens treniņš. :( Nav jau tā, ka ļoti sāpētu, bet neliels diskomforts ir.
Roku treniņos nedaudz kavē visu tas, ka vienai rokai plaukstas locītava sāp - nevaru paņemt smagākas hanteles līdz ar to nevienai rokai. Nesaprotu, kāpēc vēl nepāriet.. :( Trauma bija septembra sākumā, saites bojājums. Bet sāp vēl līdz pat šim brīdim.
Ar ēšanu viss ok, bet no šodienas sāku rēķināt kalorijas un uzturvielas. Šodien 1291 kcal, OH, T un OB tagad precīzi neatceros, bet viss ir pierakstīts. 8)