Ja reiz tad reiz. Es šai diskusijai sekoju jau kopš pirmās dienas. Un līdz ar diskusijas sākumu dabūju sev NY apņemšanos! Augums 1,69 cm, svars 62kg (daudz , jo mans ideālais svars ir 55kg un nekad neesmu ļāvusi robežai pārkāpt pāri 60kg, šogad ieraugot svarus gandrīz paģību). Kopš šīs diskusijas sākuma klusībā jums pievienojos, mans dienas režīms katru dienu - kardio trenažieris 25-40minūtes (atkarībā no slodzes kādu izvēlos) un 20-30min. dažādi stiepšanās vingrinājumi pēc kardio treniņa, - pēc visa šī sajūtas lieliskas! Ēšana ,brokastis-auzu pārslu putra katru dienu ar kaut ko citu dažādībai (mežrozīšu sīrups, rozīnes,kanēlis,medus),kafija.Pusdienas,- dažreiz viena vārīta ola un kāds auglis (banāns,ābols,mandarīni), vai siera gabaliņš un kāds auglis,kefīrs vai zaļā tēja (dažreiz izvēlos arī Rutes vai Struteņu tēju).Vakariņas - gaļa (pārsvarā vista) un dārzeņi (paprika, gurķi tomāti utt.- svaigā veidā) dažreiz lēcas, zaļā tēja. Dažas dienas sanācis apēst ko vairāk. Cenšos atteikties no maizes un karupeļiem. Tā dzīvoju gandrīz kopš šīs diskusijas sākuma. Esmu nometusi 2 kg un jūtos lieliski :) Turpināšu līdz rezultātam 55kg :)