GOLDEN Man šķiet, ka siera salāti nav nekādi mazkaloriskie, bet precīzi grūti pateikt.
purinnja Īstenībā arī ēst es neēdu tā, kā biju cerējusi, pat nogrēkojos ar šokolādēm un čipsiem (bet labi, ka laikus sadusmojos uz sevi un puspaku izmetu ārā :D), vēl mammas dzimšanas dienā kūku uzēdu, vakaros tostermaizes... Vienkārši jūtu, ka organismam trūkst enerģijas, jo brīvdienās ēšanas un gulēšanas režīms bija ārkārtīgi dīvains, un kaut kas ir sačakarējies. Bet svars klāt nav nācis, pat pāris grami nost, kas ir pozitīvi. Noteikti, ka ūdens palīdzēja. :) Ar dāmistabu ir kā ir, jā, bet pie tā pierod. :D
Piekrītu tam, ko saka Sammy. Es arī neieciklējos uz ciparu, ko rāda svari, bet, kad spogulī izmaiņas neredz, tas tomēr palīdz orientēties un saprast, vai kaut kas notiek vai nē. :) Par ēšanu vēlos piebilst, ka vajag ēst to, kas garšo, nevis mocīties ar kaut ko līdz vēmienam, jo tas ir kaut kas veselīgs.
Pa dienu sadzēros ingvera tēju, nopirku vitamīnus un zivju eļļu, kārtīgi paēdu un nu jau jūtos labāk. :) Bet joprojām ir neliels, nepatīkams nogurums, to laikam varēšu tikai rītvakar izgulēt... Cerams, ka brīvdienās pietiks spēks, gribu sākt vingrot ar Blogilates, tik foršs kanāls YouTube, kur es biju ātrāk? :D