Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Papildus peļņa ar rokdarbiem

Reitings 1010
Reģ: 29.01.2009
Tā kā esmu no tām, kam adīšana un rotu gatavošana ir hobijs, iedomājos, ka varētu savus darbus mēģināt arī pārdot. Tikai nezinu, vai ir vērts likt sludinājumus un piedāvāt Latvijas portālos. Kā Jūs domājiet, vai ar rokdarbiem ir iespējams nedaudz piepelnīties, vai arī tādu rokdarbnieču piedāvājumi ir krietni vairāk nekā pieprasījumi???
03.01.2014 13:23 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Es domāju, ka var. Galvenais ir izcelties ar radošumu un kvalitāti! Jo nu, lai mani piedod visas daiļdarbnieces, bet pirkt n-to bumbiņstikliņu rokassprādzi vai neizprotamu kaklarotu es negribu.
Man ļoti patīk rotas, bet tikai tādā gadījumā ja tas ir kaut kas jauns un interesants.
03.01.2014 13:29 |

Reitings 1010
Nu jā, par to lēto bižutēriju varu piekrist.
03.01.2014 17:38 |

Reitings 4298
Vari mēģināt ielikt www.meistardarbs.lv vai arī vasarā pabraukāt pa gadatirgiem un pārdot savus rokdarbus. Es arī ik pa laikam iegādājos rokdarbus (rotas, adījumus), bet tad tiem tiešām ir jābūt kvaltatīvie un oriģināliem, cena man ir otršķirīga.
03.01.2014 17:42 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Var piepelnīties. Man mamma ada, šad un tad uzrodas kāds, kas labprāt pasūta to, ko vēlas-zeķes, džemperus, zīdaiņu komplektiņus utt.

Tikai citreiz, manuprāt, pašgatavotām rotām un adījumiem ir astronomiskas cenas. Saprotu, ka materiāls dārgs un aizņem daudz laika, bet grūti noskatīties, ka gada tirgos un citās vietās sievietes izmisīgi cenšas ko pārdot, bet nekas neizdodas, jo padārgi.
03.01.2014 17:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ar tiem rokdarbiem ir taa,ka tam darbam ir jaabuut loti iipasam,lai buutu piekrisana muusu dienaas!Vecos laikos pelniju maizi(tas man bija otrs darbs) ar adiisanu Latvijaa.
Man te ir loti daudz prasiijusi,lai uzadu kaut ko liidziigu,kas man pasai muguraa,bet taa probleema mani taada-es ielieku loti daudz energijas,laiku adot sev kaut ko taadu,kas patiik daudziem un nebuus redzeets nevienam citam,jo loti reti adu peec zurnaala...Rokdarbi te maksaa loti daargi-pirmajaa briidii liekas,kas tur -gan jau nopelniisu savus 500$,bet izraadaas,lai cik bagaati cilveeki te arii nebuutu-vini negrib izdot naudu par to "kaut kas vienreizeejs" ar tik vieglu roku...Tiesi taa ir arii ar maakslas darbiem un dizainera meebeleem loti biezi.
Es runaaju tiesi par savu dziives vietu.Varbuut Nujorkaa buutu citaadi.
03.01.2014 17:46 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man ļoti patīk adītie zīdainīšu komplektiņi, es labprāt tādus pirktu!
03.01.2014 17:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits