Vēl tālajā 2013. gadā rakstīju par pannām laikam.
Mājās bezfirmas spāņu taisnotājs ar titāna plātnēm, samaksāju 15ls. Lielisks.
Ja gribas dikti nopietnu, rēķinies, ka jāmaksā arī nopietni. Remington, rich, taisnotāji, kuriem izdalās eļļa.
Man ir jonizējošais Philips, maksāja 25 Ls. Esmu ļoti apmierināta, bet principā daļēji piekrītu Aijai. Vispirms jātiek galā ar problēmu, izmantojot matu kopšanas līdzekļus, tad var taisnot. Kaut gan ir arī gadījumi, kad tie mati tādi vienkārši ir pēc struktūras un tur pat šķēres nepalīdzēs.
Man ir Remington. Nesen nopirktu jaunu, uz atlaidēm par kādiem 20ls. Man vispār citu firmu taisnotāji nav bijuši. Tas, kā ierīce veic savu funkciju, mani apmierina. :)
Aija, Tu jau savu profesionāles viedokli par pūkainajiem matiem esi cosmo likusi, bet zini - TU KĻŪDIES!
Mani mati no dzimšanas ir čirkaini, tajos sensenajos laikos taisnotāji nebija pieejami, un jau tad čirkainu matu īpašniecēm mati pūkojās, jo tāda ir matu struktūra! Ar taisnošanu tam nav nekāda sakara :D
Esmu joprojām sajūsmā par savu matu taisnotâju. Lietoju jau kādus gadus 6-7, kalpo ideāli un pietiek vienreiz iziet cauri kad škipsna jau zīdaina un taisna. Iesaku!
Nezinu,kas man par taisnotāju, firma jau nodzisusi. Bet, ļooooti labs. Daudzas draudzenes ar viņu ir taisnojušas, viena pat ļoti nepaklausīgu un lokainu matu īpašniece, kura atdzina, ka labāku taisnotāju nav lietojušas. Pirkts pirms gadiem kādiem 5.
Pilna cena veikalos bija ap 120 EUR Bet tā kā iepakojums nav un nav arī statīvs (kuram mazs pielietojums, nav būtisks) tad cena draudzīgi zema :)
Nav lietots!