Viiriesha kraapshana

Reitings 19
Reģ: 02.01.2014
Sveikas meitenes! Veershos pie jums ar jautaajumu - mees ar puisi dziivojam kopaa jau 2 gadus, attieciibas iet kaa par kalniem un lejaam, bet abiem ir diezgan speeciigas juutas. viss itkaa ir labi, jo attieciibas bez striidiem manupraat vnk nav iespeejamas. lieta taada, ka esmu ljoti greizsirdiiga, puisis ir kaadas 2x mani kraapis, esmu piedevusi, bet tas manii ir atstaajis ljoti dzilju traumu, ja to taa var saukt. skjirties negribu, jo miilu. jautaajums, kaa tikt paari shai traumai taa teikt? kaa atkal saakt uzticeeties? jo vienkaarshi ir bail atkal tikt saapinaatai, kaut gan zinu, ka 100% taa nenotiks..
02.01.2014 18:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Jā, vēl gribu pakomentēt: tas, ka tavs vīrietis atzīstās tev savās krāpšanās, tas ir liels pluss, īstenībā.

Tātad, ja vīrietis ir pedofīls-izvarotājs..vai tas būs liels pluss, ja viņš to pateiks savai (nu kaut vai) sievai?

Piemērs pārspīlēts.. bet vadījos pēc šīs loģikas :)

Krāpšana pati par sevi ir pretīga .. ar vai bez grēksūdzes..
03.01.2014 01:30 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
bet abiem ir diezgan speeciigas juutas

Ir ir specigas jutas. Vinam pret tevi pamatiga neciena
03.01.2014 02:39 |

Reitings 81
Reģ: 26.07.2013
cormeum, protams, krāpšana ir pretīga lieta. par to jau neviens nestrīdās :) .Nezinu, kā jūs, meitenes, bet es labāk izvēlētos to variantu, kad puisis atzīstās (pat ja arī pedofils u.t.t.) un es to zināšu uzreiz, lai savlaicīgi varētu pieņemt lēmumu - ko darīt ar viņu - piedot vai šķirties, nekā būtu ar puisi, kurš neatzīstas savās nelabās izdarībās un es to uzzinu kādreiz no kaut kā cita. jo meliem īsas kājas.
03.01.2014 03:03 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tas, ko tev te meitenes saka, ka nepiedotu krāpšanu, ir ļoti cieši saistīts ar to, ka tu nespēj uzticēties. es teiktu tā, ja tu nespēj uzticēties jau ilgu laiku viņam, tu tā arī īsti neesi piedevusi viņa nodarījumu. un tas ir tikai saprotami. piedod, bet nav jācīnās ar zobiem un nagiem par to, kas tevi neciena. diemžēl...ko es varu pateikt, esmu dzīvē redzējusi pārāk daudz, lai ticētu,ka pēc šīm krāpšanas reizēm puisis tevi vairāk nekrāps..ja tas ir noticis attiecību sākumposmā, kad jūs vēl varbūt pat neskaitījāties pāris, tad es uz to skatītos savādāk..loģiski, ka vīrietis tagad kādu laiku līdīs uz vēdera, jo ar sliktu attieksmi tu taču viņu atpakaļ neņemtu, ne tā??
es arī nespētu ticēt vairāk vīrietim, kurš mani jau divas reizes ir piekrāpis.
uzsākot šeit diskusiju, tev arī bija jāsaprot, ka visas tev neglaudīs rociņu un neteiks, cik tu es laba sieviete, ka piedevi krāpšanu. jā, varbūt ir situācijas, kad varētu piedot krāpšanu, bet no savas un redzētās pieredzes nezinu nevienu gadījumu, kad krāpšana būtu piedodama. arī gadījumos, kad tā it kā tiek piedota, sieviete tiek piekrāpta atkal. tikai ne vienmēr viņa par to uzzina. tas, ka tu nezini, vai tevi krāpj, nenozīmē, ka tas nenotiek.
tu pati atbildēji, ka tu esi kopā ar šo cilvēku tādēļ, ka viņu mīli. jā, mīlestība ir vissvarīgākā lieta attiecībās, bet tā nav vienīgā. cilvēki bieži šķiras arī mīlot viens otru. un tam ir daudz un dažādu iemeslu. tādēļ tikai tas, ka tu mīli otru cilvēku, nenozīmē, ka tev ir viss jāpiedod un jābūt ar viņu kopā. ir pietiekoši daudz faktori, kas pavada mīlestību. viena pati tā mūžīgi neeksistēs. un, kā jau teicu, tas, ka viņš tagad tavā priekšā lien uz vēdera, nenozīmē, ka viņš nekrāpj vai nekrāps..
03.01.2014 08:23 |

Reitings 5
Reģ: 04.01.2014
SAMANTA
puisis ir kaadas 2x mani kraapis

Kā vispār saprast, kādas 2x mani krāpis? Tad jau ir iespējams trešā un ceturtā, ja reiz saki kādas. Padoms no vīrieša, nokrāpu savu dāmu divas reizes, pats atzinos. Attiecības beidzu, jo nevarēju vairs skatīties viņai acīs, jo bija sirdsapziņas pārmetumi, jo zināju ka tas atkārtosies.
Ja reiz viņš to izdarīja divas reizes, būs trešā, tici man. Neatkarīgi no cilvēka un abu cilvēku reakcijas/ķīmijas tas notiks, Tu šo apziņu praktiski nekad neizmetīsi no prāta. Neuzticība augs un augs. Labāk izbeigt to ātrāk, nekā vēlāk kad esi vēl vairāk pieradusi pie Viņa. Šajā gadījumā Es redzu tikai vienu zelta ceļu, lai cik skarbs tas nebūtu, tā ir šķiršanās.
04.01.2014 21:02 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
vienkaarshi ir bail atkal tikt saapinaatai, kaut gan zinu, ka 100% taa nenotiks..

Ja ir tāda pārliecība, ka tā atkal nenotiks, tad nav par ko baidīties.. :)
Man tomēr liekas, ka tās spēcīgās jūtas ir vien tev pret viņu, nevis abpusēji, tas pierāda, ka viņš jau paspējis tevi divreiz nokrāpt.. divreiz!!
04.01.2014 21:33 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
Vai nu Tu vari piedot, vai nē.
Pārtaisīt nevienu (it sevišķi vīrieti) nevarēsi.
Aizvainots ir vien Tavs pašlepnums.
Ja mīli...tad mīli. Un tur jau vairs nav nekāda sakara ar piedošanu/nepiedošanu.
Pieņem to otru tādu, kāds viņš ir. Vai arī mīli vispirms sevi un nepieņem.
Vnk izvēlies ko vairāk mīli, jo labi nav ne tā, ne tā...Diemžēl.
Vēlēšanās kādu paturēt tikai sev, ir egoisms. Veselīgs. Kā minimums, "trešā" neesamība nodrošina pāra medicīnisko veselību. Arī pāra attiecību veselību...ja kādam kkas nav pieņemams - par to jārunā. Ja tas nelīdz, jāpieņem lēmums. Agri, vai vēlu.
Laiks visu saliek pa vietām. Pieredze.
05.01.2014 01:09 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Es tavā vietā sen jau būtu viņu pametusi. Tev pret viņu varbūt ir stipras jūtas, bet nedomāju,ka viņam pret tevi. Un ja tas ir bijis 2x, tad liela iespēja, ka notiks vēl. Man bija viena draudzene, kura dzīvoja ar puisi kopā vairāk kā gadu, bet bieži vien viņu krāpa. Kad jautāju viņai kāpēc viņa viņu vienkārši nepamet, viņa pateica, ka tā mīlestība ir zudusi, bet ir liela pieķeršanās tik un tā un negribas pamest. Loģiski, ka beigās viss izvērtās ar katastrofu. Tāpēc es personīgi iesaku viņam teikt atā.
05.01.2014 01:17 |

Reitings 70
Reģ: 18.11.2013
Jā...vēl...Uzticība ir apzināts lēmums! Vnm. APZINĀTS! Gan sievietei, gan vīrietim!
05.01.2014 01:17 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
jo vienkaarshi ir bail atkal tikt saapinaatai, kaut gan zinu, ka 100% taa nenotiks..

Kā tu zini, ka tā nenotiks?
05.01.2014 01:19 |

10 gadi
Reitings 453
Reģ: 10.09.2013
Atvainojos par garumziimju neesamiibu.---

Teikshu atklaati no savas pieredzes. Es esmu ar puisi kopaa vairaak kaa 2 gadus. Pashaa, pashaa attieciibu saakumaa "nosliideeju pa kreisi". Izstaaatiiju, piedeva. Jo miil. Tajaa briidii man shkjita- ZEME, ATVERIES!!MAN IR PATS LABAAKAIS PUISIS PASAULEE!! NEKAD VAIRS NEKRAAPSHU!! NEKAD!. Bet tomeer, pienaaca veel 2. un arii 3.reize. Arii veel saakuma, respektiivi, pirmajos 6 meeneshos. Man shii KRAAPSHANA vnm ir aprobezhojusies tikai ar skuupstiishanos, neko vairaak. Sirdsapzinja mociija ilgi, bet puisim liidz shai dienai neesmu teikusi. Un nu jau stabili vairaak par pusotru gadu esam laimiigi. Tas noziimee- tas ir cilveeka zinjaa: mainiit sevi vai turpinaat kraapt. Ir personas, kuraam vnk ir raksturiigi taa "aizsliideet" no attieciibaam, iemetoties cita kleepii. Bet tikliidz Tu attieciibaas juuties patieshaam stipri miileets, noveerteets un svariigs cilveeks otram, nav vajadziibu pat skatiities uz citiem. Kur nu veel dziivot pa cita kleepi vai gultu! :)
05.01.2014 14:48 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Es nevarētu paskatīties uz savu puisi, ja viņš mani būtu krāpis. Uzreiz iedomātos, kā viņš skūpsta citu meiteni, kā glāsta viņu. Un ja bijis kas vairāk, tad paliktu vēl sliktāk, iedomājoties kā viņi ņemās pa gultu. :( Es 100% izšķirtos. Jūtas ar laku pāries. Bet es netaisītos palikt ar viņu kopā un čakarēt savas smadzenes un jūtas.
05.01.2014 14:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits