Viiriesha kraapshana

Reitings 19
Reģ: 02.01.2014
Sveikas meitenes! Veershos pie jums ar jautaajumu - mees ar puisi dziivojam kopaa jau 2 gadus, attieciibas iet kaa par kalniem un lejaam, bet abiem ir diezgan speeciigas juutas. viss itkaa ir labi, jo attieciibas bez striidiem manupraat vnk nav iespeejamas. lieta taada, ka esmu ljoti greizsirdiiga, puisis ir kaadas 2x mani kraapis, esmu piedevusi, bet tas manii ir atstaajis ljoti dzilju traumu, ja to taa var saukt. skjirties negribu, jo miilu. jautaajums, kaa tikt paari shai traumai taa teikt? kaa atkal saakt uzticeeties? jo vienkaarshi ir bail atkal tikt saapinaatai, kaut gan zinu, ka 100% taa nenotiks..
02.01.2014 18:34 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Samanta, tak gan jau visi saprata jautājumu, vnk vajag arī kkādu papildus info (ja to var tā nosaukt) :D Nu, kā mēs varam atbildēt uz Tavu jautājumu, ja nekas gandrīz nav zināms. ne visas ir gatavas 2x piedot krāpšanu, tāpēc arī nesaprot ne Tevi, ne Tavu pārliecību, kas tas vairs neatkārtosies. Katram cilvēkam ir savādāks skatījums uz situāciju, savādāka pieredze... Nevajag dusmoties par to, ka citiem ir savādāks viedoklis.
02.01.2014 21:48 |

Reitings 19
Nivea

Nu protams, tev manupraat vajadzeetu lidinaaties kaut kur debesiis, nevis seedeet sheit un baarstiit savus engjelju komentaarus! :)
02.01.2014 21:49 |

Reitings 19
Milla

Vienkaarshi ir nepatiikami klausiities cilveeku nosodijumos, negaacijaas.. tapeec ka tas ir vienkaarshaak nekaa pateikt kaadu padomu, vai ko tmldz.

Man arii likaas neiespeejami turpinaat dziivot ar sho viirieti. bet tad es sapratu to, ka esmu speeciiga, speeju piedot. un man shii piedoshana ir arii atmaksaajusies, cilveeks ir pavisam cits, un kaa jau teicu, es meegjinu uzticeeties, bet tas nenaak viegli. nesaprotu ar kuru galu saakt, ar ko saakt uzticeeties. jo uzskatu, ka tas tieshaam ir taa veerts!

Kaadu siikaaku info Tu veelies dzirdeet? :)
02.01.2014 21:52 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
un tie ir tikai teicieni, atceries to, ka nevienmeer vinji ir pieliidzinaami patiesiibai
:D Es pat vienu reizi nebūtu piedevusi. Kur nu vēl divas krāpšanas ar dažādām meitenēm!

Atceries, ka šobrīd tu, iespējams, domā, ka tava izvēle attiecībā uz tavu vīrieti, ietekmē tikai tevi, taču tā visvairāk ietekmēs tavus bērnus(ja veidosi ģimeni ar šo vīrieti). Bērnu tēvs būs melis, kuram uzticības jēdziens ir svešs. Šādu ģimenes piemēru tu rādīsi arī savai meitai, kura izaugs un arī ļaus kādam mērglim par sevi ņirgāties, jo maziņa no mammas redzēja, ka piedot un ciest ir svarīgāk nekā cīnīties par savu laimi. Domā.
02.01.2014 21:53 |

Reitings 19
Maya

es nezinu ko es dariishu riit, bet tu jau esi izdomaajusi man visu dziivi uz priekshu! bet paldies par padomu, ja to taa var saukt! ;)
02.01.2014 21:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Uzticiiba ir jaanopelna. Taa naaks ar laiku, ilgi un visticamaak, smagi. Ljoti liela loma tieshi buus viirietim, jo vinjam ir atkal tev jaapieraada, ka vinjam var uzticeeties un vinjam ir jaasaprot, ka nekaada lielaa briiviiba tuvaakajaa laikaa nespiid.
02.01.2014 22:00 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Ja pats izstastija, tad ta tiesam ir liela kluda, bet jauniba un it ipasi attiecibu sakuma, piedodama. Ja vari, nelauzi par to daudz galvu un dzivojat laimigi kopa. Noraksti to uz virietim tipisko saubisanos un pec tada sola saprasanas, ka Tu esi labaka:)

Ja man kads virietis, ar lielaku dzives un attiecibu pieredzi pats izstastitu, ka iet pa kreisi, es to uztvertu par lielako nemilestibu un necienas izradisanu un klusedama izdaritu secinajumus. Kaut kur iet un kajas slid daudz lielakam skaitam viriesu neka spejam iedomaties, bet ta viena ista milota ir tikai viena, kurai nekad nekas tads nebutu jauzzin, kur nu vel no viriesa pasa mutes un, ja ari sieviete uzzinatu, nekad tadai lietai nenoticetu.

Bet es loti ticu milestibai un tadai savienibai, kur tresajam nav nekadas iespejas paradities.
02.01.2014 22:02 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
TU vinam piedevi tapec, ka mili vai doma, ka neatradisi neko labaku vai kadi citi varianti?
Es nezinu tevi un tapec nemacesu teikt cik ilgs laiks tev paies, kamer atgusi uzticibu. Zinot sevi, ja es piedotu sadu situaciju, virietis nebutu laimigs, jo noteikti pinksetu no rita lidz vakaram un katru reizi, kad vins kkur ies, busu aizdomu pilna. Tev ta nav?
02.01.2014 22:03 |

Reitings 19
mi amor,

Protams ka piedevu, jo miilu, nevis tapeec ka nevareetu atrast ko labaaku. Es saprotu savu veertiibu, es vienkaarshi kaa jau teicu esmu maaciita censties piedot, nevis pie tuvaakaas izdeviibas palaist valjaa..

Protams, saakumaa raudaaju, ljoti. bet viss ar laiku paargaaja, tikai palikusi taa sajuuta, visu laiku gribu zinaat ko, kas, kaa.. staastu vinjam visas savas juutas, un domaaju ka arii ne katrs viirietis vareetu iztureet taadu meiteni kaa mani, un veel tajaa posmaa bija iipashi traki. daudz raudaaju, kliedzu, ai bija visaadi. bet tagad viss ir tik labi. esam taakaa cimds ar roku.. tik saku, taa sajuuta.. pashai kaitina tas!
02.01.2014 22:08 |

Reitings 19
Krista,

Paldies par padomu :)
esmu vinjam teikusi, ar ko vinjam jaareekjinas, nevienu reizi nav bijis taa, ka vinjsh luugtos vai vispaar ko teiktu, ka grib baigi iet atsevishkji uz kaadaam balliiteem.
02.01.2014 22:09 |

Reitings 460
Reģ: 31.07.2013
Samanta diez vai šajā jautājumā Tu dabūsi kā du padomu,kā atkal uzticēties...,ja nevari uzticēties ,tad neesi piedevusi..un neviens, neviens Tev nevar dot padomu, to tikai Tu pati savā sirdi'vari atrast veidu ,kā tik galā ar savām emocijām...tas ir darbs ar sevi...saruna ar sevi...uttt...lai veicas :-)
02.01.2014 22:13 |

Reitings 19
Pooga

Paldies, es domaaju varbuut kaadam ir liidziiga situaacija, kuraa padaliities.
daudzi ir teikushi, ka nesaprot kapeec veel esmu ar vinju kopaa. Es pati nezinu, bet vienkaarshi juutu sevii to, ka bija tieshaam taa veerts piedot, tagad tikai jaatrod veids kaa saakt uzticeeties atkal..
02.01.2014 22:21 |

Reitings 13
Tāda veida nav - tas pāries "man ir vienalga ar ko viņš guļ un pēc tam beigsies". Man protams bija pretēja situācija, pa kreisi vilka viņu (sievu), ļoti. Īsumā - tas viss bija kā lēkmes - periodiski. Pirmās reizes kaut kā izdevās to novērst (vismaz man tā likās), pirms vēl ko paspēja sadarīt, bet dīvaina sajūta bija vienalga (pie tam mani visu laiku čakarēja, taisīja greizsirdības scēnas, utt). Kad lēkmes pārgāja, tad arī likās, ka situācija uzlabojas un varbūt ir vērts censties turpināt. Beigas protams bija paredzamas jau sākumā - tagad ir bērns, kas brauc pie manis katru otro weekendu un nenormāli ilgs šķiršanās process (jo pie mums šķir tikai tad, ja laulātie kopā nedzīvo 3 gadus). Vēl līdz šķiršanai palikuši pāris mēneši - kopumā tie būs 10 gadi. Tagad vari apdomāt vai gribi mēģināt piedot vai nē. Ja tas cilvēkam ir iekšā (nav svarīgi - vīrietis vai sieviete), tad agri vai vēlu, pie zīlnieces vari neiet - viņš tevi piekrāps atkal.
02.01.2014 23:03 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Tu jau pati esi atbildējusi. Tavs prāts ir piedevis, nevis sirds. Un tas, ka mainās otrs cilvēks (Tavas piedošanas ietekmē), nenozīmē, ka mainies arī Tu pati. Turklāt, ja vēl ir pagājis tik ilgs laiks, un joprojām nespēj uzticēties ... Beidz sev melot. Noliegums, iespējams, vienīgais Tevi tur pie pārliecības, ka viņu mīli.
02.01.2014 23:41 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Diemžēl nevaru iedot derīgu padomu.. jo es nemaz negribētu piedot šādā situācijā.. protams, cilvēki mēdz kļūdīties, bet vai vajag maz sadzīvot ar visām sekām?
Runā, kaar katru nākamo reizi nokrāpt esot psiholoģiski vieglāk..
02.01.2014 23:45 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
Man atkal vairak liekas, ka te prats ir uzkurinajis jutas un dramatizejis visu.

Ja ta saucama krapsana ir bijusi attiecibu sakuma, cik nu loti sieviete vareja to virieti milet. Divus gadus jau kopa un kad tad sis jautajums ir pacelies? nu nevar but, ka divus gadus vai vel ilgak dzivo ar tadu "nodevibas" faktu sirdi, ko nevar veljoprojam sagremot. Es saprastu, ja kraptu, pec ilgakas kopabusanas, kada saubu bridi, kad attiecibas pariet - attistas, tad varetu runat par kaut kadu izvertesanu, novertesanu, piedosanu, atgriesanos.
02.01.2014 23:52 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
bet kaadas ir reaalas iespeejas atkal saakt uzticeeties un nebuut tik greizsirdiigai..

Reālu iespēju nav. Ir tava pašsajūta, tu jau neko tādu nevari darīt, vienīgi - atkal uzticēties. Un ticēt, ka viss būs ok.
03.01.2014 00:01 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Un tas, ka mainās otrs cilvēks (Tavas piedošanas ietekmē), nenozīmē, ka mainies arī Tu pati.

Visdrīzāk gan, ka mainās abi. :)
Autorei - piedošanai nav teorijas kuru realizēt, piedošana nāk tikai no augšas. :)
03.01.2014 00:05 |

Reitings 81
Reģ: 26.07.2013
Samanta!
Protams, ja krāpa, tad rodas neuzticība un tavas bailes ir pilnīgi pamatotas. saka, ka ar gadiem tāda veida "rētas" pamazām aizaug, ja, protams, vairāk negadās tādu krāpšanu. cilvēks pats sevi nostāda, kā justies(!!!). Vismaz tā rakstīts daudzās psiholoģijas grāmatās. Ļoti svarīgi ir tas, "uz cik" labāk izmainījies viņš, lai to noskaidrotu, iesaku tev pārbaudīt viņu kādā tusiņā/ballē, vai viņš spēs atteikties no kādas sexīgās sievietes kārdinājuma vai nē. Pavēro, kā viņš tagad uzvedas smuko meiteņu sabiedrībā - vienaldzīgi vai nē. Vēl variants, ja tavs vīrietis dažreiz mēdz iedzert, pavēro viņa rīcību un uzvedību dzērumā. īpaši sieviešu sabiedrībā. jo vīrietis dzērumā beidz tēlot un atklāj savu "īsto seju", ja viņš koķetēs ar citām vai kko tml, tad tavas bailes būs pamatotas. protams, pārbaužu tādu var izdomāt ļoti daudz, pati saproti. Jo ātrāk tu to pārbaudīsi un noskaidrosi, jo mierīgāk būs dzīvot tālāk un nevajadzēs sevi morāli nicināt. Ja nu viņš tiešām ir izmainījies uz labāko pusi, un tu nepārbaudot neuzzināsi to?.. atceries, ar laiku ir arvien sāpīgāk šķirties. Labāk tagad pārbaudi nekā vēlāk. Bet, pirms visa tā, uzdod SEV jautājumu: "Vai es būšu gatava viņu PAMEST, ja viņš atkal piekrāps mani?" Ja esi atbildējusi uz to, tad vēlu veiksmi rīkoties! ;)
03.01.2014 00:55 |

Reitings 81
Reģ: 26.07.2013
Jā, vēl gribu pakomentēt: tas, ka tavs vīrietis atzīstās tev savās krāpšanās, tas ir liels pluss, īstenībā. Padomā - kā tev ir labāk, būt attiecbās ar godīgu vīrieti, kurš atzīst savu izdarību, vai ar tādu, kurš pa kluso to darīs un neko tev neteiks par to, jeb melos? .. Mūsdienās, diemžēl, daudzi puiši prot smuki runāt, bet ne vienmēr vārdi sakrīt ar darbiem, kā saka. Jā, nedomā, ka tavam vīrietim bija viegli atzīties tev krāpšanā! Vīriešiem parasti jāpārkāpj pār sevi, lai savai sievietei atzīsos savos "grēkos".
PS: ideālu neeksistē. Tas tev pārdomām! ;)
03.01.2014 01:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits