Izvairīšanās.

Reitings 24
Reģ: 02.01.2014
Sveiki visiem. Vēlos dzirdēt jūsu viedokli. Nedaudz pastāstīšu savu atgadījumu. Esmu kopā ar savu meiteni jau 2 gadus. Nedzīvojam vel kopā. Pašlaik ir tā, ka es dzīvoju citur, bet vinja dzīvo Latvijā.
Pirms jaunā gada viss vel bija ideāli, forši un viss kārtībā. Šito Jauno gadu sanāca svinēt atsevišķi. Mana draudzene Jaunajā gadu bija pavadījusi ballītē, nevis klubā, bet mājās pie draugiem. Vel pirms jaunā gada viss bija ok, bet pēc jaunā gada, nākamjā dienā (1.janvārī), vinja izmainījās tā, ka es pat neatpazinu (attieksmu ziņā). Viņa attiekme pret mani bija un ir vel jorpojām drausmīga. Vinja izvairās no saszvanīšanās, vairs nav pret mani mīļa, vinjai pohuj uz mani, neatbild uz maniem jautājumiem un vel daudz kas. Es vnk nezinu ko dariit. Vinja jau otro dienu pret mani izturās, kā pret svešu cilvēku. Man liekas, ka vinja mani nokrāpa tajā tusiņā, bet vinja teica, ka nē , bet es neticu tam, jo pazīstu savu meiteni un zinu uz ko vinja ir spējīga. Es vinjai visu dienu biju braucis augumā par to, ka vinja mani nokrāpa , utt, bet vinja man sāk dirst virsū kaut ko, kjipa ka negrib sazvanīties, jo es visu laiku huinju runāju. Bet ja padomā loģiski , tad vinjai kaut kas ir slēpjams, ja jau vinja negrib pēc tā tusiņa sazvanīties ar mani, neatbild uz maniem jautājumiem. Vinja vispār nav noilgojusies, pati man neraksta , neszvana man, izvairās no visa. Es vnk esmu apjucis un nezinu ko darīt.

Ja kādam ir kāds izskaidrojums, ar prieku paklausītos.
02.01.2014 15:00 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ar tādu valodu kā tev, es vispār brīnos, kura meitene tevi pacieš. kur nu vēl tad, kad tu tiešām sāc viņai d**** virsū, jo tu vnk runā briesmīgi.
un par tēmu vēl - es viņas vietā tevi noteikti pamestu. un , ja tāds ir viņas mērķis, piedod, es viņu atbalstītu. tās nav attiecības. viņai nav tevi jānomierina kā mazu bērnu. tu pats tagad sacepies par to, ko pats izdomāji un vēl beigās apvainojies. un tu gribi, lai viņa tevi mierina?
tev drīzāk sen jau ar rozēm zobos bija jāstāv pie viņas loga, nevis jābūt šokā, kā viņa pēc tavas apvainošanas vēl uzdrošinās ar tevi nerunāt :D
02.01.2014 15:52 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Es vel nebiju uzdirsis virsū un neko tādu nebiju pateicis - attieksme bija jau manāma.

Pirmajā janvārī arī man attieksme pret visiem bija "Atšujieties no manis!"

Piedod, bet izklausies pēc baigā čīkstuļa. Pašapziņa jāpaceļ. Ja turpināsi šitādā garā pārmest meitenei, ka viņa tevi krāpusi, nokrāps arī un pats vien būsi vainīgs. Pašpārliecinātam vīrietim nav vajadzīgs pašpārliecināties uz otras pusītes garastāvokļa rēķina. Pats novedi meiteni līdz besim, tagad labāk liec mieru kādas pāris dienas un tad mēģini atvainoties.

Un šitais: "Es domāju, ka viņa mani nokrāpa, jo zinu, uz ko viņa ir spējīga." vispār ir liels FUJ tev. Nu, kā tā var teikt un domāt? Ja jau viņa ir "tāda", tad kāpēc esi kopā ar viņu? Un, ja tu esi kopā ar viņu, tad nerunā tā par savu draudzeni.
02.01.2014 15:52 |

Reitings 24
Paldies visiem , kuri padalījās ar savu viedokli.

Ņemšu vērā. :)
02.01.2014 15:58 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Es vinjai visu dienu biju braucis augumā par to, ka vinja mani nokrāpa , utt, bet vinja man sāk dirst virsū kaut ko, kjipa ka negrib sazvanīties, jo es visu laiku huinju runāju.

varbūt meitenei vienkārši smagas pohas. kam negadās???

ja man būtu pēc kārtīgas ballītes slikti un vēl viens lohs man visu dienu gandētu smadzenes ka es viņu nokrāpu, atvaino, bet es tevi pasūtītu d.. tiešā veidā. cik var zāģēt. būs viņai ko teikt, pati pateiks. nevar tak clvēku vainot tajā, ko tu pats esi sadomājies.
02.01.2014 16:03 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
bet nu jā, valoda tev daiļa. tā nevar izturēties pret otru cilvēku, vajag mazliet tomēr piedomāt lai neesi tik prasts.
02.01.2014 16:04 |

Reitings 24
Ā un gel viens prikols.

Bija divas reizies, kad mēs nedaudz parunājām un abas reizies vinja teica, ka vinja tagad nevar parunāt un teica, ka vēlāk sazvanīsimies skype.

1. Biju pazvanījis pa viber (ir tāda telefonā programma) un vinja teica, lai sazvanamies vēlāk @ skype.
* Tā vinja arī nepacēla un neparunājām
2. Nedaudz vēlāk uzrakstiiju vinjai , ka gribu sazvanīties un parunāt, tad vinja saka, ka davai parunājam @ skype , bet nedaudz vēlāk.
* Tā arī neparunājām, jo vinja neatbildēja un ignorēja mani.

Idejas ? Kāpēc vienkārši nevarēja pateikt, ka nē, nesazvanīsimies šodien?! Kāpēc vinja pasaka '' jā , sazvanīsimes '' , bet beigās tā arī nepaceļ? Nahuj tad vnk jāmelo? Pasaki '' nē, nesazvanīsimies šodien '' un viss.
02.01.2014 17:15 |

Reitings 102
Tāpēc, ka Tu to "nē, nesazvanīsimies šodien un viss" nesaprastu un tad pārmestu, kāpēc viņa negrib runāt, vai ir dusmīga lalalaa. Vieglāk ir pateikt- "vēlāk", tikai vēlāk tā arī "nepamanīt", ka esi zvanījis.
Viņa negrib neko skaidroties šodien. Vnk nav noskaņojums, mēnešreizes, nomira kāmītis vai vēl miljons citi iemesli.
02.01.2014 17:26 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
Kura gan gribētu sarunāties ar čali, kurš brauc viņai virsū, ka viņa viņu nokrāpusi, lai gan pats to pat īsti nezin, tikai ir tā iedomājies?

+++

piekrītu arī Mežāzes teiktajam -
Iespējams, viņai uznāca kaut kāds rūgtums par to, ka nebijāt JG kopā, varbūt iedzēra par daudz un otrā rītā vienkārši nebija tā visa dēļ garastāvoklis. Pēc svētkiem bieži vien ir tāda stulba sajūta - jautrība beigusies, nu sāksies atkal ikdiena...Un tas rada kaut kādu vārdos neizsakāmu besi.
Ja mani sāktu apvainot tajā, ko neesmu darījusi, par spīti nerunātu un nekontaktētos, man šķiet mazliet pazemojoši kaut ko censties pierādīt, ja esmu ar tīru sirdsapziņu.

un vispār, pārmest tā savai meitenei un visu laiku "čakarēt" smadenes nav smuki. es arī nerunātu un izvairītos.

padomā arī pie tā, kā tu to pasniedzi viņai. ja tu izteicies tādiem pašiem vārdiem kā šajā diskusijā, tad beidz brīnīties....
02.01.2014 17:41 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
man likās,ka tikai meitenes parasti tā dara - izdomā- saceļ histēriju- apvainojas :D
02.01.2014 17:41 |

Reitings 24
Ā un vel kas. Nākamajā dienā pēc jaunā gada, vinja nevis man pajautāja, kā man iet, ko es daru, kā es jauno gadu nosvinēju, bet stāstīja cik vinjai tur tajā tusinjaa ahujena gāja , bet man tas nepiš, cik vinjai tur ahujena gāja. Nah vinja man to stāstīja? Lai pateiktu, cij vinjai ahujena gāja bez manis ?

Nav jau brīnums, bija bez manis, loģiski, ka ahujena gāja.
02.01.2014 17:44 |

Reitings 1493
Pilnīgi piekrītu Ancei, Andritai, Sany.. īstenībā visām, kas te kaut ko ierakstīja :D

Un par tiem pēdējiem Tevis minētajiem variantiem.. Nu sorry, vecīt, izklausās, ka Tu tais ārzemēs esi diezgan vientuļš un izmisis (tas samērā loģiski, visbiežāk ir tā, ka pārvācoties uz ārzemēm draugu loks krietni samazinās)... savukārt Tavai meitenei dzīve šeit turpinās, visi tuvie un draugi ir tepat apkārt... tpc viņai tāda telefona saruna var arī notikt, piemēram, reizi nedēļā, jo pietiek kontakta ar tuviem cilvēkiem, kamēr Tev vajag toč, toč vismaz reizi dienā... nu tāds man iespaids radās no Tevis sniegtās informācijas.
02.01.2014 17:49 |

Reitings 1493
ahh... un pēdējais ieraksts vnk spārda :D Tevi neinteresē, kā viņai gāja JG ballītē? Nu tad kāpēc lai viņu interesētu, kā gāja Tev (kas visticamāk bija garlaicīgāk)? :D
Šķiet, meitene ir nogurusi no jūsu nopietnajām attiecībām un vairāk grib ballēties, baudīt dzīvi.
Bet ieteiktu to - cenzētā valodā - izrunāt ar pašu meiteni.
02.01.2014 17:51 |

Reitings 337
Reģ: 25.10.2013
šī diskusija 100% izdomājums, neticu nevienam vārdam. un punkts.

bet vispār no vienas puses, jautri, ka var sēdēt un kompānijā veidot diskusiju, par kuru pašiem nāk smiekli... mans līmenis tāds bija kādus 11 gados vēl :D
02.01.2014 17:55 |

Reitings 24
DaYa - nu es biju domājis savādāk. Vinja man tur stāsta cik vinjai Tur ahujena gāja , tā vietā lai pateiktu, ka pietrūku vinjai es, utt.

A vinja man stāsta, cik viņai ahujena gāja bez manis.

Signija - Ja netici, tad nelasi šo tēmu.

Vnk agrāk vinja nebija nekad tā uzvedusies, kā tagad. Jaa zinu, varbūt pārcentos , bet es biju greizsirdīgs un apjucis.
02.01.2014 18:08 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nu tad vajadzēja braukt pie viņas un sagaidīt kopā, nevis čīkstēt, ka viņai gāja labi bez tevis! Zini, mans draugs priecātos, ja man būtu gājis jautri bez viņa (ja pats netiek), nevis ko pārmestu. Egoistiski gaidīt, lai otra pusīte sēž un raud svētkos tik tāpēc, ka tu esi aizspēries kaut kur uz ārzemēm.
02.01.2014 18:10 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Zini, mans draugs priecātos, ja man būtu gājis jautri bez viņa (ja pats netiek), nevis ko pārmestu. Egoistiski gaidīt, lai otra pusīte sēž un raud svētkos tik tāpēc, ka tu esi aizspēries kaut kur uz ārzemēm.

+

Un es priecātos arī par viņu, ja būtu labi atpūties.
02.01.2014 18:41 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Man arī bija distance relationship ar vīrieti, kura dzīve bija work, eat, sleep, repeat. Bija. Jo greizsirdība un nepatika pret to, ka manā dzīvē bija kas vairāk par visu brīvā laika pavadīšanu Skype sarunās ar viņu, nebija pieņemama.
02.01.2014 18:56 |

Reitings 43
Reģ: 09.10.2010
Tu nedzīvo Latvijā, sanāk, ka tiekaties diezgan bieži, Tu nesvini jauno gadu kopā ar viņu (kaut gan reti tiekaties) un vēl nākamajā rītā sabrauc augumā, kā viņa uzdrošinājās labi pavadīt laiku un vēl meties virsū, ka ir nokrāpusi?
Nav jau brīnums, ka viņu tagad nepiš nekas ar tevi saistīts. Es arī ļoti padomātu, vai vēlos ko turpināt.
02.01.2014 19:37 |

Reitings 369
Tev jāpaaugās un jāizglītojas, jāmainās, jo tu tiešām esi egoists. Pat tagad nevis apjēdz kur pats kļūdījies, bet turpini vainot viņu, kā tipisks vecis-lupata. Tu man atgādini draudzenes ex. Tie paši gājieni. Viņai bija jāraksta sms katru reizi, kad viņš uzrakstīja. Savādāk nez ko viņa darīja. Nedrīkstēja nekur iet, jo katru vakaru līdz vēlai naktij bija jārunā pa skype, lai kontrolētu viņas gaitas un viņa nevarētu kkur uz tusiņu aiziet.
02.01.2014 20:19 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nu, čīkstulis tu esi, draudziņ. Mazs, par sevi nepārliecināts puisītis.
02.01.2014 20:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits