Sveiki visiem. Vēlos dzirdēt jūsu viedokli. Nedaudz pastāstīšu savu atgadījumu. Esmu kopā ar savu meiteni jau 2 gadus. Nedzīvojam vel kopā. Pašlaik ir tā, ka es dzīvoju citur, bet vinja dzīvo Latvijā.
Pirms jaunā gada viss vel bija ideāli, forši un viss kārtībā. Šito Jauno gadu sanāca svinēt atsevišķi. Mana draudzene Jaunajā gadu bija pavadījusi ballītē, nevis klubā, bet mājās pie draugiem. Vel pirms jaunā gada viss bija ok, bet pēc jaunā gada, nākamjā dienā (1.janvārī), vinja izmainījās tā, ka es pat neatpazinu (attieksmu ziņā). Viņa attiekme pret mani bija un ir vel jorpojām drausmīga. Vinja izvairās no saszvanīšanās, vairs nav pret mani mīļa, vinjai pohuj uz mani, neatbild uz maniem jautājumiem un vel daudz kas. Es vnk nezinu ko dariit. Vinja jau otro dienu pret mani izturās, kā pret svešu cilvēku. Man liekas, ka vinja mani nokrāpa tajā tusiņā, bet vinja teica, ka nē , bet es neticu tam, jo pazīstu savu meiteni un zinu uz ko vinja ir spējīga. Es vinjai visu dienu biju braucis augumā par to, ka vinja mani nokrāpa , utt, bet vinja man sāk dirst virsū kaut ko, kjipa ka negrib sazvanīties, jo es visu laiku huinju runāju. Bet ja padomā loģiski , tad vinjai kaut kas ir slēpjams, ja jau vinja negrib pēc tā tusiņa sazvanīties ar mani, neatbild uz maniem jautājumiem. Vinja vispār nav noilgojusies, pati man neraksta , neszvana man, izvairās no visa. Es vnk esmu apjucis un nezinu ko darīt.
Ja kādam ir kāds izskaidrojums, ar prieku paklausītos.