Beidzot esmu sastresojusies un gatava slāt uz Stomatoloģijas Institūtu griezt ārā gudrības zobu.
Pēc atsauksmēm un ieteikumiem nolēmu iet pie dr.Sējas.
Vakar ar zobu bakstāmo nejauši "izdauzīju" mazu daļiņu no sabeigtā zoba, tagad pataustot to, liekas, ka jāskrien raut, kamēr nesāk sāpēt un lai nedoddievs, nav kāds iekaisums.
Šodien ir brīvdiena mums ar draugu - izcila iespēja braukt uz Rīgu un SI uz konsultāciju. Bet problēma ir tā, ka Sēja tieši šodien nestrādā :(
1. Ko darīt? Viņš strādā arī citās klīnikās, bet tajās specializējies nevis kā žokļu ķirurgs, bet gan implantalogs.
2. Cik jūs maksājāt par konsultāciju? Cenrādī ir vairākas cenas, bet man interesē cik konkrēti maksājāt jūs (ja gājāt pie dr.Sējas, it īpaši). Vai konsultācijas laikā viņš pats tur uz vietas uztaisa rentgenu, vai arī man jau jāiet uz turieni ar rntg.?
2. Kādas pie viņa ir rindas? (šo noskaidrošu piezvanot , un tomēr gribu arī palasīt šeit)
3. Cik precīzi lielas izmaksas kopumā jums bija? (operācija, nevis vnk izraušana, zāles, šuves, narkoze (kāds veids?) utt.)
mani vājprātā biedē tas, ka tas zobs ir augšā, pašā galā. Kad atveru muti tiktāl, lai varētu ko raut (kā jau ver muti, lai rautu/urbtu), tas zobs bez maz vai ieduras žokļa muskulī.. Tas nozīmē - griežot/raujot tač var tikt traumēts muskulis??! :( ;( tur nav vietas ne atvēzēties, ne īsti piekļūt klāt! Kā viņi tad dara? To muskuli var pārgriezt? Bet tad jau cilvēks kļūst kroplītis! :(
padalieties ar info, lūdzuu!