Čau!
Esmu pārsmējusies :D Cosmo tiešām nebūtu Cosmo bez visa šitā. :D
Vispār es ticu, ka Sančo ir mīļa un gādīga. Esmu dzīvē satikusi viņas tipa meitenes (neciešami seklas dumiķes) un viņām visām kā vienai bija ļoti labas sirdis un sirsnība iekšā. Tā kā ja vīrietim nevajag gudru līdzgaitnieku, bet mīļu greznumlietu, tad domāju, ka, jā, viņam ir paveicies ar sievu.
Un par to, vai dārgas dāvanas pierāda mīlestību. Cik cilvēku, tik viedokļu. Man liekas, ka meitenes dalās divās lielās daļās - tādas, kam dāvanas un komplimenti pierāda mīlestību un tādas, kurām mīlestību pierāda praktiskākas "dāvanas" ,piemēram, smuki paša rokām remontēts dzīvoklis, aizvešana no rīta uz darbu nejautājot vai sagaidīšana mājās ar siltu tēju. Tāpat vienām patīk, ja dāvina zeltlietas, bet citas lec gaisā no prieka ieraugot iesaiņotu tosteri. Galvenais ir atrast cilvēku, kas savu mīlestību izrāda tieši tā, kā tu gribi to sajust :)
Tā kā esam beztēmā, tad atļaušos arī par savu ikdienu - šodien dikti mierīga, sagurums tomēr vēl pēc svētkiem un mazgulētās nakts. Biju ārā pastaigā, tagad lieku albumā milzu kaudzi ar bildēm - nolēmu attīstīt bildes sākot no tā laika, kad ar vīru iepazināmies, jo nebija mājās nevienas bildes! Un tagad man albumā jādabū pēdējo 9 (!!!!) gadu fočenes.. ir ko ņemties :D