Pa dienu abi bijām darbā, es jutos ļoti slikti , jo vairākas dienas pirms tam mēģināju, bet nevararēju sadūšoties, jo tomēr jau gadu draudzējamies, dzīvojam kopā un es kautko tādu varēju noklusēt.
Es viņam aizrakstiju, ka vēlos aprunāties, jo man bija bailes to darīt mājās, bet tad sapratu, ka tā nav saruna pa telefonu, un pateicu, ka aprunāsimies vakarā. Lieki piebilst, ka sanervozēju viņu ne pa jokam, jo viņš jau savā galvā sazin ko bija sadomājies.
Vakarā pārnācām mājās, pagatavojaam kopā vakariņas, iededzaam sveces, pavakriņojām ar glāzi vīna.. Un noskatījāmies kopīgi seriālu. Viņš mani ilgi tincināja, lai beidzot nevelku garumā un pasaku kas sakāms, jo tas jau viņu patiešām uztrauc un biedē..
Bet es, varbūt smieklīgi izklausīsies, nezināju kā man to visu viņam pateikt runājot, lai viņš nejustos apmulsis un pareizi visu uztvertu. Tāpēc es izstāstiju to visu savaa portatiivajaa, ka esmu radijusi mulsinosu situaciju par kuru jutos neeerti utt.. Un visu savu stastaamo, kaa izveidojaas sis parpratums (daleeji meli, jo tomeer tas bija manas mammas uzvards kuru tik tiesham veleejos pievienot pasee) un iedevu vinam izlasiit, bet pati tikmeer aizgaju uz dushu!
Vins uztveera mieriigi, teica, ka bija sadomajies kautko sliktaaku un teica, ka nekas jau taads tas nav. Vins teica, ja es butu izdomaajusi to uzvaardu tad gan tas buutu loti divaaini un vinam nepienemaami, jo kam gan cilveekam sleept savu identiitaati. Ta kaa apskaidroju kas un kaa, vins nedusmojas un reageja veseliigi :)