Vai kāda norēķīnās vēl ar latiem? Es samainiju bankā eiro un norēķinos ar karti. Cenšos cienīt citus. Zinu ka lauku mazpilsētās daudzi veikali un kafejnīcas ciet ka man zvanija un teica, tieši uzspiesto bankas funkciju dēļ un zinot ka mums daudzi klienti ir pofigisti .
Domāju, vēl pāris reizes kādā veikalā būšu ar latiem kabatā. Ir palicis kādi 20 lati skaidrā, kuri vēl nav notērēti. Bija doma iztērēt 31. datumā, bet veikalā bija tāāāāāāāāāāāāāāāāāda rinda, ka man laika palika žēl.
Man ir aptuveni 3Ls ar kaut ko. Tos arī tērēšu, kamēr iztērēšu. Bet centīšos norēķināties skaidrā naudā pēc iespējas precīzāk. Bet tā - vai nu norēķināšos ar karti vai izņemšu eiro bankomāta.
Man makā bija kaut kads nepils lats un eiro. Veikalā maksāju ar karti, autobusā - vienā ar santīmiem, vienā ar eiro.
Atlikušos santīmus iemetīšu ziedojumu kastītē un viss - tikai eiro.
Man pašai ir apmēram 20 LS makā monētās, tos domāju iztērēt šajās divās nedēļās, pārējā nauda ir banknotēs, to tuvākajā laikā samainīšu pret eiro!
Šodien aplūkoju arī jaunās Latvijas eiro monētiņas - nu sakiet ko gribat, bet man nepatīk! Un vēl vairāk nepatīk banknotes! Mūsu piecu, desmit, divdesmit, piecdesmit un simts latu baknotes bija nesalīdzināmi glītākas!
Ir vēl Ls ,kuri jāiztērē.
Ls vēl varēs ieskaitīt bankomātos iekšā?labāk ieskaitītu kontā nekā ietu ar tiem norēķināties uz veikaliem.
ar Ls, santīmiem norēķināšos ,ja iznāks precīza summa par kuru varēs norēķināties ar ls. piem. makā būs 1,5ls un par precēm iznāks tāda cena. negribās apgrūtināt pārdevējas ar ls un lai viņām jādomā kā tas būs eiro jāizdod:D
Gandrīz visus latus paspēju iztērēt pirms jaunā gada. Kaut kādi santīmi ir palikuši, kurus šajās nedēļās notērēšu. Vispār man nauda ir uz kartes un ar to arī pārsvarā domāju noreķināties, kamēr viss šis haoss norims.