Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kāzu kleitas,cenas

Reitings 372
Reģ: 05.12.2013
Sveikas,meitenes!Pašlaik esmu savas kāzu kleitas meklējumos.
Gribētu pajautāt,kuors salonos labāk iegriiesties,jo to ir tik daudz..Kuros salonos ir normālas,adekvātas cenas..Savādāk,paskatoties mājaslapas i-netā,liekas,ka bez 300ls kā minimums kleitu nav iespējams nopirkt..
01.01.2014 14:27 |

Reitings 55
Reģ: 15.04.2013
ak vai, es salauzu savu iepriekšējo postu, žēl, tik centīgi rakstīju :D

Ok, vēlreiz un saīsinātā versijā -
melnmatainaa, fiksi uzmetu aci precoslv kāzu kleitu katalogam un izskatās, ka šī kleita ir līdzīga tai, kuras bildi ieliki http://www.precos.lv/kazu-kleitu-katalogs/?id=10551&do=search&sid=1&search_shop=2698379

Iesaku negaidīt un jau tagad iet uz visiem kāzu saloniem, jo ziemā izpārdod iepriekšējās (2013) sezonas kleitas.
02.01.2014 04:27 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Manas sapņu kāzas ir tādas, ka esmu es un mans līgavainis, tikai 2 vien. Tā ir mūsu diena un viss.

nu nu tgd norejat mani, kā tad vecāki un ģimene?? Nu nekā, tiem paziņosim vēlāk sarīkojot pikniku pie ezera, skaistā vasaras dienā. Nu izpaliktu viss stress, lielās naudas, viesiem lielās naudas dāvanām. Un paziņojot visiem vēlāk būtu patiesākas emocijas nekā taisot lielas kāzas. Ha. Viss tā ir mūsu diena. Daru kā gribu. Un, lai Robīte pati dara kā vēlas + viņa gaida tgd bērniņu, kur arī daudz naudiņas vajadzēs.
02.01.2014 09:39 |

Reitings 570
Reģ: 29.01.2009
Arī man augusta kāzās,tāpēc palasot diskusiju iekšā tagad nemiers,jo par kleitu vēl īsti nedomāju,bet tagad sapratu,ka laikam jāsāk domāt :D un man nev ne jausmas kādu es gribu.

nu viss,tagad man iekšā būs nemiers :D
07.01.2014 11:43 |

Reitings 570
Reģ: 29.01.2009
es atvainojos,ka novirzos nedaudz no temas,bet esmu neziņa par tam apdavinašanām, nu kad vecākiem dāvina davanu ka pateicību un omēm utt. bet jautajums tads,ko tur parasti davina? man nav nejausmas, mammam? tētiem? krustvecakiem? omēm? es jau labprat netaisītu baigi apdāvināšanos,galvenokārt paldies pateiktu vecakiem,bet vīra krstmāte mums sponsorēs kādu daļu tāpēc paldies būs jāsaka ar kādu dāvaniņu,tikai ko lai pērk?
07.01.2014 15:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)