Labrīt!
Nesen pamodos, gluži kā no pasakas vai nereāla sapņa. Esmu laimīgākais cilvēks pasaulē (l)
Jauno gadu sagaidīju super, bijām sapņos un kokteiļos, tur bija grupa otra puse. Vecgada vakars bija dejām bagāts, mīlestības pilns un tiešām kā sapnī. Nekad dzīvē neesmu jutusies tik laimīga, kā vakar, dejojot un skatoties savam mīļotajam acīs. Sajūta, kā tikko iemīlējušies, kaut gan jau 8 gadi kopā. Draugi arī saki, ka no malas izskatās, ka esam pārņemti viens ar otru, laikam kaut kāda dzirksts uzšķilusi no jauna starp mums.
Vakar arī sapratu, ka man vairāk jānovērtē savs vīrietis. Sen nebiju bijusi klubos un vakar redzot, kādi vīrieši tur apgrozās, biju diezgan šokēta. Kad bija koncerts, dzīvā mūzika, dejoja tikai vēl 2 pārīši bez mums, pārējie sēdēja un dzēra. Vīrieši ir tik pasīvi un arī nedžentelmeniski. Man ir labākais, skaistākais un džentelmeniskākais vīrietis pasaulē, kas visu vakaru rūpējās par mani, dancināja, un nedzēra, lai aizvestu mājās ar mašīnu. Turpmāk to novērtēšu daudz vairāk. Tagad arī taisa man brokastis, kamēr es pa gultu vārtos. Tik mīļi.
Vakar arī darba devējs iepriecināja gadu mijā ar summiņu kontā, ļoti negaidīti, sākumā domāju, ka kaut kas sajaukts pat :D Šis ir labākais gads manā dzīvē kopš sevi atceros.
Šodien būs mierīga diena un vēlāk brauksim uz sporta klubu :)
Laimīgu jauno gadu!