Es arī pelnu puslīdz pieklājīgi, man vēl sadnāk diezgan daudz brīvā laika, lai ar dažādām haltūriņām nopelnītu vēl.
Man ir divi džinsi, pāris džemperīši, kādi nepilni 10 velkami krekliņi. Soma gandrīz irst pa vīlēm, bet dikti mīļa un ērta.
Jo man nepatīk iepirkties. Man nav svarīgi, lai man būtu tieši tās krutās džinsas un šitāds un tāds krekliņš. Protams, ja sanāk nejauši tikt pie kaut kā brendīgāka (nepērkot), bieži arī var just kvalitāti, tomēr brendu drēbes neizvirzu sev kā obligātas. Man vispār galvenais kaut ko nopirkt, lai nav jāstaigā plikai :D
Lielu daļu līdzekļu tērēju savam hobijam - pērkot grāmatas par un ap tēmu, izglītojot sevi šajā lauciņā. Nu jau ir tā, ka lieta apgūta tik ļoti, ka pati varu kaut ko nopelnīt to mācot.
Gribēju mākslas kursos, iestājos. Tagad mācos astroloģiju. Gribu mācīties reiki vai vizāžistos, varbūt mācīšos abus. Tūlīt būšu pabeigusi koledžu, atliks vēl nauda, kuru varēšu ieguldīt, iemācoties kaut ko interesantu.
Tā kā esmu mājas sēne, ļoti svarīgi, lai vide mājās būtu baudāma - nopirku foršu un ērtu dīvānu, kas nemaksāja maz. Pašā gada nogalē iegādājos spoguļkameru.
Vēl man patīk garšīgi paēst, labprāt bieži maltītes ieturu ārpus mājas.
Tā ir tikai un vienīgi runa par prioritātēm. Zinu medmāsiņu, kas katru mēnesi atliek konkrētu naudas summu un vienu reizi aizbrauc krutā ceļojumā. Jo viņai IR MĒRĶIS. Cita dāma var 6 mēnešus krāt naudu, lai nopirktu "tieši to somu". Un nopērk arī, citas meitenes pamana un domā "oooo, cik tad viņa pelna!", bet viņa var pelnīt minimālo, pārējo visu apģērbu sapirkt humpalās un tā sakombinēt, ka meitenes ar skaudību uz viņu skatīsies, cik viņa skaista, eleganta un, acīmredzot, turīga. Un cik nav redzēts, ka ārzemēs miljonāri staigā random saplēstos džinsos un kediņās, neviens pat neiedomātos, ka viņa kontā cipars ar dafiga nullēm. Viņam vienkārši citas prioritātes :)