Kapec vini ta dara?

Reitings 200
Reģ: 30.12.2013
Sveikas meitenes!:-)Mana stasts ir sads-tatad ar puisi esmu kopa gandriz gadu!Viss mums ir labi,gan ikdienas dzive,gan ari seksualaja zina viss ir lieliski!Tacu mani nomac viena lieta!Pirms divam dienam,dzirdeju sava puisa saruna ar labako draugu!So sarunu dzirdeju nejausi,jo to vnk bija neiespejami nedzirdet!Likas,ka pat kaimini so to dzirdeja!:-Dbet ne jau par to ir runa!Tatad vini runaja par vecajiem labajiem laikiem,tai skaita par bijusajam seksa partnerem!Mans puisis stastija, par kadu savu vienas nakts sakaru!Stastija visas detalas!Protams,man bija nepatikami to dzirdet,jo ne jau pirmo reizi dzirdeju sis meitenes vardu!Mans puisis visu to stastija ar tadu prieku un lepnumu,ka saku aizdomaties!Saku domat,kapec vins par so visu runa ja tas bija sen!Prasiju,kapec vins to vispar stastija,tacu vins tikai atrunajas,ka tada nakts ka ta vinam nekad ieprieks nav bijis,tapec vinam si nakts tik loti palikusi atmina!Ka vins saka,mums sekss ir lielisks,un tik idealas meitenes gulta ka es nav.Tacu ja ta,tad kada velna pec vins vel joprojam tik loti atceras to vienas nakts sakaru un runa par to,ta itka tas viss butu noticis vakar!Paldies,padalieties ar savam domam!:-):-):-)
30.12.2013 17:14 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
nepieaudzis, neobriedis, hormonu nomocits puiselis, punkts.
30.12.2013 22:03 |

Reitings 200

nezinu kpc bet taws komentars mani uzmundrinaja!:)
wrb tpc,ka sadi winjs tiek nolikts.:Dcik gan tas ir diwaini,es so puisi loti milu,bet priecajos,kad winjam sap tikpat loti cik man!
30.12.2013 22:11 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013

abi jūs vienādi.
podiņš ar vāciņu.
30.12.2013 22:12 |

Reitings 7682
Sintija

19 gados, lielai dalai puisu galva ir tikai viens - sex. Un lielisanas draugu loka ir biezi sastopama, spodrina spalvas.
Vispar divaini man tas skiet, runat ar draugu par sexa sakariem, apspriest visu lidz pedejam sikumam. Un vel zinot, ka draudzene blakus spice ausis. Tapec saku vinjs vel ir nepieredzejis, nenobriedis puiselis.
30.12.2013 22:14 |

Reitings 200
Beibe.Marta

precizesu-nespiceju ausis!ka jau teicu to visu dzirdet bija neiespejami!nja nenobriedis,bet kpc tad vins grib nopietnas attiecibas ar mani,ja sis ir tas spalvas spodrinasanas periods un vinam prata tikai sex?varbut pats nezin,ko isti grib?
30.12.2013 22:19 |

Reitings 7682
Ta ausu spicesana bija humoram, laikam vajadzeju kadu smaidinju klat pielikt :D

Tas, ka nenobriedis jau neatur no ta, ka kadu var iemilet, vienkarsi vinjam vel isti skiet nav sajegas ka tad tas attiecibas javeido, jauztur un sieviesu daba ari vinjam vel svesha. :D
30.12.2013 22:57 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Da tāpēc ka viņš kā katrs normāls vīrietis ir poligāms. Tikai plātīzeri un puišeļi vairāk runā, bet veči, kuriem ir sava vērtība - vairāk darra un maz runā.
31.12.2013 08:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits