1. Mēs bijām kaut kādā picērijā netālu no pils, tur no personas bija 75 SEK un zviedru galds ar picām. Neteiktu, ka bija īpaši garšīgi ... Es arī arī gaidu atbildes ar labām, maciņam draudzīgām ēstuvēm, varbūt kāda vēl precīzu adresi atceras?
2.Ir arī interesanti, izklaidējoši muzeji, piemēram, tehnikas muzejs, akvatorijs (vai kaut kā tā). Bet izklaides pašā pilsētā? nu nezinu gan, ja nu vienīgi - iepirkšanās.
3. Biļetes iegādes vietu un laiku noteikti nepalaidīsi garām, tas tiks izziņots pa visu kuģi. Izloze notiek 00.00 naktī. Loterija maksā Ls 2, kad es pirms 9 mēn. braucu, izlozēja aptuveni 15 -20 balviņas. Saldumu grozus, alkoholu vairumā, rotaļlietas, kruīzus, kosmētikas produktus, smaržas sievietēm / vīriešiem. Kad es braucu, bija tas dāvanu skapis ar durtiņām, varbūt tagad ir kaut kas mainījies?
4.Saliņas var vērot gandrīz līdz pat izkāpšanai. Man labāk patīk tās, kas tuvāk pilsētai, tās ir lielākas, uz tām ir uzbūvētas skaistas ēkas, man patīk vērot tās. :)
P.S. Pagājušo reiz braucu A klases kajītē, janvārī, kad bija ledus. Mūsu kajīte bija 5. stāvā un tas ledus-laušanas troksnis bija neizturams... Varbūt kāda zina, kā ir ar 8.,9. stāvu? Varbūt ir iespējams izvēlēties vismaz stāvu, kurā gribam kajīti?