Cosmo

Reitings 62
Reģ: 04.11.2009
Interesanti šovakar iet, gribu dzirdēt Tavu (katras) viedokli.
Kas ir Cosmo.lv "krējums". Kādēļ tas ir? Un kuras, tavuprāt, ir tās, kurām šis tituls tiek pielīmēts? Kā vērtējiet - pozitīvi vai neagatīvi?
29.12.2013 23:56 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Manis nav krējumā! Vaiīīī manu vaiīīī! ;(
30.12.2013 01:03 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Nospiedās par ātru.

Cerams vismaz ka sviestā būšu!
30.12.2013 01:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Morgan-ja kreejumu labi kul,tad saiet beigaas sviestaa!:D
Kaadreiz te tas ir loti labi redzams...
30.12.2013 03:46 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013
Šī tēma ir izveidota tai piemērotā sadaļā, atbilstoši uzdotā jautājuma jēgai, loģikai :D
30.12.2013 04:00 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Man jau liekas šī diskusija tapa sakarā ar šī vakara diskusijas rezultātu - Ziemas Olimpiskās spēles - Lāpa!

Izlasot šo komentāru, man radās interese, kas tad tajā lāpas diskusijā tāds ir - visu laiku nebiju to pat atvērusi.

Es neteiktu, ka te ir kaut kāds krējums vai kas cits. Piekrist varu tikai par sviestu - tā te pietiks visām.
Neredzu, kā te varētu kādu krējumu noteikt, bet tās, kuras ir sagājušas sviestā, tāpat ir pamanāmas.
30.12.2013 06:08 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Manuprāt, par nosacītu " krējumu" varētu uzskatīt tās, kurām ir vesels bars ar fanu pulku, respektīvi, nedod Dievs kāda pateiks ko ne tik glaimojošu, tā bars metas aizstāvēt. Kkad pirms laika lasīju " Māmiņu" diskusiju. Man jau likās, ka neko baigi traģisku meitenes Mari nepateica, diezgan loģiski, ja tik daudz par sevi raksti, tad to komentēs, bet tur sāka līt tik pretīgi apvainojumi..No to aizstāvju puses tieši.
Tad man likās dīvaini- kāpēc ir daļa, kuras tiek ar mēsliem ik dienas nolietas, bet dažas ir tik neaizskaramas, ka sliktāku vārdu viņu virzienā nevar raidīt?!
30.12.2013 07:51 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Manuprāt, par nosacītu " krējumu" varētu uzskatīt tās, kurām ir vesels bars ar fanu pulku, respektīvi, nedod Dievs kāda pateiks ko ne tik glaimojošu, tā bars metas aizstāvēt. Kkad pirms laika lasīju " Māmiņu" diskusiju. Man jau likās, ka neko baigi traģisku meitenes Mari nepateica, diezgan loģiski, ja tik daudz par sevi raksti, tad to komentēs, bet tur sāka līt tik pretīgi apvainojumi..No to aizstāvju puses tieši.
Tad man likās dīvaini- kāpēc ir daļa, kuras tiek ar mēsliem ik dienas nolietas, bet dažas ir tik neaizskaramas, ka sliktāku vārdu viņu virzienā nevar raidīt?!

Oij, raccoon, nevajadzēja, tagad arī Tev lies virsū mēslus par to ka aizskar neaizskaramās. :D Bet piekrītu, to varēja ļoti labi novērot tajā un citās diskusijās.
30.12.2013 11:02 |

Reitings 7408

Tā tas ir vienmēr un ar jebkuru sabiedrību. Diemžēl Tevis minētais arguments noved pie fakta, ka šīs te personas ir jāienīst pēc definīcijas, tikai tāpēc, ka ir citas personas, kas šīs uzskata par neaizskaramām un neļauj tām neko aizrādīt. Un tad, tā vietā, lai argumentētu savu viedokli, sākas apvainojumi.

Es izlasīju to diskusiju par tām lāpām. Tā jau arī top tas negatīvisms šeit. Jau otrajā lapā šīs tēmas autore atzīst, ka ir neomā, jo mājās kaut kādas ķibeles. Bet izgāž pār Anci. Tur ir neapgāžama provokācija, neskatoties uz to, ka Ance tiešām vienkārši bez aizvainojumiem mēģina paskaidrot savu viedokli. Beigās kašķis, lai gan Šerija tiešām sāka mētāties ar apvainojumiem pirmā.

Pareizi vien ir, ka šī tēma ir sadaļā par bērnudārziem. Brīžiem šeit ir tāds bērnudārzs, ka nākas vienkārši vērt ciet, citādi būtu jānolaižas līdz idiotismam.
30.12.2013 11:13 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Neuzskatu, ka es kaut ko šausmīgi aizvainojošu pateicu.:) Domāju, ka jebkurš cilvēks, no malas to visu palasot, domātu līdzīgi.
Es neesmu nevienā pusē, tāpēc teorētiski man vienalga, tikai izsaku savas domas:)
30.12.2013 11:14 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Jūs te tik ļoti uzsverat, ka "anonīmā forumā" nav, ko dalīt, tad man rodas jautājums - dzīvē, kur cilvēki atpazīstami, tā dikti iedalāt krējumu un nekrējumu?

Nē, bet darīt to forumā, ja gribi - caur datora ekrānu - ir vairāk nekā.. dīvaini.
30.12.2013 11:16 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Laikam jaapiekriit Jenotam.
30.12.2013 12:07 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Mans cosmo krējums ir meitenes, kuru viedokli lasot gribas māt ar galvu un sajūsmināties,cik precīzi attēlotas manas domas, vai saprast, ka viņas ir atklājušas man kaut ko jaunu, par ko pati neaizdomājos. Un nevis vienā diskusijā, bet atkal un atkal.

Man jau liekas šī diskusija tapa sakarā ar šī vakara diskusijas rezultātu - Ziemas Olimpiskās spēles - Lāpa!

Ja runājam tieši šīs diskusijas iespaidā, tad mana krējuma kritērijam pavisam noteikti vairāk atbilst Ance, ne tu,Šerija. Un te nav runa par to, ka Ance sen pazīstama, bet tevi esmu pamanījusi vien šajās abās diskusijās. Nepamatoti apvainojumi, pārgrudības tēlošana un citu saukāšana par neizglītotām,tad, kad pati maļ visu kopā vienā putrā- diezgan nožēlojami.
30.12.2013 12:11 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Alexxa-visa taa teema taada negliita izveertaas. Bet uzskatu,ka nav svariigu kursh saaka pormais un kursh otrais. Galvenais ir tas,kam pietiek praata likties mieraa un to neturpinaat. Tur abas aizraavaas un neviens nav vainiigaaks par otru,jo "meetaajaas" tur visas. Un tur tieshaam bija fanu pulks,ka pimineeja jeenots.:D
30.12.2013 12:11 |

Reitings 7408
visa taa teema taada negliita izveertaas. Bet uzskatu,ka nav svariigu kursh saaka pormais un kursh otrais. Galvenais ir tas,kam pietiek praata likties mieraa un to neturpinaat. Tur abas aizraavaas un neviens nav vainiigaaks par otru,jo "meetaajaas" tur visas. Un tur tieshaam bija fanu pulks,ka pimineeja jeenots.

Es jau nesaku, ka jenotam nav taisnība - viņa ļoti glīti parādīja to formulu, kā sākas visi kašķi šeit.
Patiesībā mani nedaudz pārsteidza tas, kā Ance tajā lāpas diskusijā beigās aizsvilās. Tur gan provokācijas bija diezgan ilgas un garas. Bet vienmēr jau būs tādi cilvēki, kas mēģinās izvest otru līdz pēdējam un ne vienmēr ir iespējams no šādām provokācijām atturēties. Tas, ka beigās sanāca ļoti nesmuki, tas arī. Skumji, ka tā.
30.12.2013 12:31 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
racoon, tev ir 100% taisnība! :) Ir te meitenes , kuras sevi tomēr ceļ augstāk. Tikai atceraties, ka šis ir forums ne dzīve. Kā arī , kā jau minēja, atliek tev pateikt kaut ko tiešu, sliktāku vai patiesāku vārdu uzreiz tev bruks virsū "aizstāves ".
Vēl piebildīšu, ka ļoti kaitina šis: ka kāds uztaisa jaunu diskusija ar , piemēram, kādu jautājumu, kurš te ir ticis jau aprunāts, uzreiz bruks virsū: ej meklē, skaties.

Ne pa tēmu, bet.

Jūs neesat aizdomājušās, ka varbūt cilvēks nezina, ka te var sameklēt vai kā tmldz.? Piedodiet, viņš te nedzīvo lielāko savu dienas daļu kā daža laba, kura tik iedzels un pateiks kaut ko.

Aizdomājaties, ka varbūt kādai meitenei nav mamma, māsa , kāds kuram pajautāt par to pašu seksu, tāpēc lūdz palīdzību šeit, kamēr lielākā daļa tikai uzdirsīs.

Jā, labprāt sagaidu apvainojumus savā virzienā. ;)
30.12.2013 14:59 |

10 gadi
Reitings 622
Reģ: 13.06.2013
+ ja negribi, lai tevi kāds aplej ar apvainojumiem, tad nevajag publicēt visu savu dzīvi ! :) Ne vienmēr citi ir vainīgie.
30.12.2013 15:03 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Krējuma nav, ir tikai lietotājas, kas komentē katru diskusiju, līdz ar to ir pamanāmākas!
30.12.2013 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!