Dionysius, mani jautājumi Tev nebija ne ar grama aizvainojuma domāti, bet gan nelielu ironijas devu. Diemžēl, par vēlu sapratu, cik šī diskusija jūtīga, ka ar šo komentāru "aizsākās atkal".
Es pilnīgi piekrītu, ka katrs dara, kā uzskata par pareizāku ar savu partneri. Vēl jo vairāk piekrītu tam, ka vienu vai otru variantu nedrīkst izmantot par mēru jūtu esamībai pāra starpā.
Ir meitenes, kam jūtami tek ārā vīrieša sēkla, jo arī ir vīrieši, kam tas spermas daudzums lielāks. Ir meitenes, kam arī pašām savi šķidrumi pēc seksa izdalās (ui, ui - bet nu mums te atklātība :D ). Tāpēc arī rodas tā vēlme apskaloties (un ne visām - uzreiz lekt dušā, vnk apskaloties, noslaucīties ar salvetīti), ne jau tāpēc, ka dabiskie fluīdi šķistu nepieņemami. Nu, truls piemērs, bet arī MR tiek "aizkavētas" ar higiēnas precēm, šajās dienās (nu es tā vismaz pieļauju), sievietes biežāk apmazgā intīmās vietas. Bet dabiski taču!!! Tā arī pēcseksa fluīdi - vienai ir traucējošāki, intensīvāki, ar kaut kādu odoru, turklāt tie var "sabojāt" apakšveļu, naktsveļu. Tās 2 min. ārā no gultas, wc apslaukoties vai apskalojoties, manuprāt, nevienu pāri vēl nav sagrāvis :D