Gatavošanās ballei!

Reitings 686
Reģ: 20.10.2012
Vai ir kādi gatavošanās darbi pirms kāda pasākumi?
Kā jūs parasti sagatavojaties? Un kad sākat jau to darīt?
Es to domāju tieši pirms kosmētikas, frizūras, apģērba vilkšanas.

Piemēram, es parasti pasākumam (ballei, klubam, teātrim utt.) gatavojos dienu iepriekš. Kā arī novērtēju savu ādas stāvokli, ja ar ādu kaut kas nav kārtībā, tad lieku smago artilēriju jau pāris dienas iepriekš un sagatavoju to pasākumam.
Apģērbu izdomāju dienu iepriekš vai tās dienas rītā, tas pats arī ar make - up un frizūru.
Un, protams, likvidēju lieko apmatojumu, lai gan ziemas mēnešos kājām ir siltāk, ja ir kāda lieka kārtiņa :D
29.12.2013 21:55 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Navigator, ļoti standarta frāze. Pat varētu teikt, ka banāla. Bet.. es nemaz negrasos nevienu par pretējo pārliecināt, jo ne jau es šausminos par citu ieradumiem. Iesaku vismaz pirms svētkiem nebūt tik īgnai

Es nemaz necenšos būt atšķirīga :)
Tas labi, ka mēs abas nešausmināmies, jo es tikai brīnos... :)
Un īgna, es>? Nē, es smaidu par šo visu, bet ne pat slikti, ātrāk pozitīvi un nedaudz skumji. Jo meitenes ir skaistas, bet bieži par zemu sevi novērtē(te pat nerunājot par so diskusiju, bet vispār lasot forumu kopumā).
Tev ar jaukus svētkus!
30.12.2013 21:25 |

Reitings 686
Reģ: 20.10.2012
Es vēl gribēju kaut ko pateikt :D ... Daudzām sievietēm (nesaku visām) ir daudzi faktori, kuri neļauj kaut vai tās pašas tumšās ēnas uzklāt, uzlakot tumšākus nagus, sarkanākas lūpas, matus ieveidot izteiksmīgākus un uzvilkt augstpapēžu kurpes. Par sevi sakot, es tomēr kaut kā nevaru atļauties uzklāt tumšāku smokey, vai sarkanas lūpas uzkrāsot vai uzvilkt špiļkas, jo es gan studēju, gan strādāju tādu darbu, kur galvenais ir justies ērti un ballīšu izskats darbā ir pilnīgi izslēgts... Tāpēc es izbaudu jeb kuru izdevību, kura man pavērusies, mazliet pārkāpt tās ikdienas robežas un sevi sapucēt kārtīgi, lai galvenokārt pašai būtu lielāks prieks. :) Tas ir mans personīgais viedoklis.
31.12.2013 10:53 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
ja jaaiet balleeeties uz klubu saaku taisiities apm stundu pirms. dreebes, ar kuraam eju balleties vnm ir tiiras taapeec nav dienu ieprieksh jaapaarbauda. ja kaads svariigaaks pasaakums, tad gan paardomaaju jau laiciigi, ko vilkshu. baliish meikaps vnm taads pats
31.12.2013 11:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits