Gatavošanās ballei!

Reitings 686
Reģ: 20.10.2012
Vai ir kādi gatavošanās darbi pirms kāda pasākumi?
Kā jūs parasti sagatavojaties? Un kad sākat jau to darīt?
Es to domāju tieši pirms kosmētikas, frizūras, apģērba vilkšanas.

Piemēram, es parasti pasākumam (ballei, klubam, teātrim utt.) gatavojos dienu iepriekš. Kā arī novērtēju savu ādas stāvokli, ja ar ādu kaut kas nav kārtībā, tad lieku smago artilēriju jau pāris dienas iepriekš un sagatavoju to pasākumam.
Apģērbu izdomāju dienu iepriekš vai tās dienas rītā, tas pats arī ar make - up un frizūru.
Un, protams, likvidēju lieko apmatojumu, lai gan ziemas mēnešos kājām ir siltāk, ja ir kāda lieka kārtiņa :D
29.12.2013 21:55 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Es esmu vīrietis.
Es pat uz lielo balli(Kas nu kuram tas skaitās), savu 12. klases izlaidumu, kleitu nopirku iepriekšējā dienā. Matus izdomāju kā taisīt un ko ,20 min pirms vakara vadīšanas.
Un jāsaka, jo mazāk pie tā visa piedomāju, jo labāk izskatos :)

Es nesaprotu, kā tik nopietni jau var gatavoties. Nu labi, kāzām, kur kleita jāšuj, kur vel 101 lieta jāizdara, lai viss izdotos, bet ne jau nu ballēm.
30.12.2013 10:00 |

Reitings 686
Navigator, kāpēc gan nevarētu nopietni gatavoties ballei vai kādam pasākumam? Nesaprotu, kas tur tik briesmīgs..
30.12.2013 16:44 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Dažas sievietes, kuras sevi nekopj, tiešām izskatās kā vīrieši :D
30.12.2013 16:46 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Jāskatās, kāds pasākums, lai gan man jau vienmēr ejot uz kādu ballīti gribās jaunu apģērbu, ko neviens nav redzējis, tomēr ne vienmēr sanāk to nopirkt.
Tad nu izdomāju, ko vilkšu no esošajiem eksemplāriem, kad tas izdomāts, tad rodas domas par pārējo, matu sakārtojumu, kas parasti ir izlaisti mati - taisni vai lokaini, nekas oriģināls; make up - smokey eyes vai nude zeltītos toņos, protams, solārijs ( tā kā to apmeklēju regulāri vienu reizi nedēļa, tad tas notiek automātiski, bet obligāti 2 dienas pirms pasākuma).

Un kā likums ballītes dienā, ja tā paredzēta ar alkoholu, dejām nakts garumā utt., dzeru daudz,daudz ūdeni un paniņas vai maksimāli kādus vieglus salātus, lai viegla,viegla sajūta būtu vakarā.
30.12.2013 17:04 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Es parasti cenšos sevi ikdienā tā sakopt, lai pirms ballēm/klubiem/pasākumiem nav īpaši nekas jādomā, t.i., nav jāplāno ne solārijs, ne vaksācijas, ne kosmetologi. Pasākuma dienā tik izdomāju, ko ģērbšu, kā krāsošos, kā matus taisīšu (un tas ir pašā procesā). Vienīgi nagus nolakoju laicīgi (pirms pēdējiem darbiem) :D
Bet vsp jā, man patīk pucēties, tā diezgan daudz... :D
30.12.2013 17:15 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Sataisīties varu tiešām ātri. Pirms balles dienas jau esmu izdomājusi ko vilkšu mugurā, vajadzības gadījumā iegādājos ko jaunu. Parastsais variants - duša, mati, nadziņi, varbūt kāda sejas maska, grimms, drēbes. Neatņemama procesa sastāvdaļa ir mūzika fonā un nereti šampītis. :D

Esmu novērojusi, ka neatkarīgi no tā, cik ilgi es taisos, rezultats ir viens - taisni mati, grimms tieši tāds kā ikdienā, bet ar biezāku lainera svītru. Nemāku es ne matus skaisti ieveidot, ne variēt ar kosmētiku Smokey eyes man vispār ir mission impossible. :D
30.12.2013 17:48 |

Reitings 686
BaCk, es kkā cenšos variēt. Parasti ejot uz klubiem, ballītēm - taisnoju matus (bet pēc laika tie tik un tā ielokojas) , bet tagad domāju uz Jg balli ielokošu smuki, mazliet izteiksmīgāk lai būtu!
Ar smokey kkā cenšos trenēties, pa mazītēm, bet kkas jau sanāk ar katru reizi :D
30.12.2013 18:16 |

Reitings 1062
Navigator, kāpēc gan nevarētu nopietni gatavoties ballei vai kādam pasākumam? Nesaprotu, kas tur tik briesmīgs..

Nevis briesmīgs, bet palasot-mēnesi ierpeikš domā ko vilkt(dažas nedēļas divas), tad taisās, apstaigā manikīrus, pedikīrus, sejas maskas u.c. brīnumus.... Un beigās pašām nepatīk kā izskatās fočenēs :D Tad i nafig to laiku produktīvi nevar ieguldīt, ja beigās tik un tā slikts rezultāts :D
Man radās jautājums,a kas jūs ikdienā nerūpējaties un nemīlat sevi tik ļoti, ka pietiek ar dušu balles dienā + nedaudz vairāk meikapa + matus frizūrā?
Nevar būt taču ka visas baigās krokses, ka tā jāpucējas, jo ikdienā apkārt ir pietiekami daudz sieviešu, kas tāpat izskatās smuki.
Un otrais-kā var dzīvē būt tik daudz brīva laika, lai to visu darītu :D
30.12.2013 18:46 |

Reitings 1062
Izlasīju Millas komentāru un sapratu, ka viņa domā nedaudz līdzīgi :)
30.12.2013 18:48 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Hehehe - sorry bet jābūt baigi nesakoptai lai tik traki taisītos !

Ta kā esmu regulāri savaksēta, noskuvusies un eju pie friziera un kopju sejas ādu, arī reiiz nedēļā lieku vieglu paštonējošo un man ir skapī dažādas labi sakombinētas izejamās drēbes un vienmēr vismaz vienas izejamās kurpes vai botiljoni, vienmēr ir zeķubikses un zeķes nopirktas - tad sataisīties varu maksimāli ātri - ja jāiet dušā tad nedaudz ilgāk, bet maksimums ir 1,5 h! Un tā ir vienmēr. Principā ja mani kāds bildinātu tad būtu formā jau rīt precēties - tikai kleitu jānopērk! :D Vnk nez ko var darīt lai tik ilgi pucetos :D
30.12.2013 18:48 |

Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
Ja svarīgs pasākums (kāzas, izlaidumi, jubilejas, Ziemassvētku vai Jaunā gada balle), tad kādu laiku iepriekš izdomāju ko ģērbt vai arī eju šopingā, ja kārtējo reizi nav ko ģērbt, saskaņoju ar kurpēm, aksesuāriem, pierakstos pie frizieres. Dienu iepriekš veicu dažādas skaistumkopšanas procedūras (sejas, matu maskas, epilācija, pedikīrs...). Pasākuma dienā- duša, uztaisu manikīru vai arī kāds man uztaisa manikīru, eju pie frizieres, bez steigas uzlieku make-up, saģērbjos.
Ja pasākums ne tik svarīgs (klubs, pasēdēšana u.t.t), tad iepriekšējā dienā izdomāju ko ģērbt, pasākuma dienā visas skaistumkopšanas procedūras, pati tieku galā ar matiem un nagiem, make-up. Bieži vien pucējamies kopā ar draudzenēm, tad ir gan šampītis, gan mūzika fonā, gan jautrība un bardaks visapkārt. :)
30.12.2013 18:49 |

Reitings 1681
Nevar būt taču ka visas baigās krokses, ka tā jāpucējas, jo ikdienā apkārt ir pietiekami daudz sieviešu, kas tāpat izskatās smuki.
30.12.2013 19:01 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Man mājās mētājās Sun Ozon un Nivea paštonējošie! :D Nekad neesmu izmantojusi, bet te izlasīju, ka dažas pirms ballītēm lieto. Tiešām ir efekts? Varētu uzsmērēt kādu kārtu. :D
30.12.2013 19:03 |

Reitings 1681
Andas - es vsp vienreiz noriskēju un pasūtīju orflame tonējošo spreju par lētu naudu - nodomāju, ka ja nebūs efekts nebūs žēl izmest. Bet baigi labais. Lieku reiiz nedēļā pēc skrubja un ādai patīkams tonis - nav ne dzeltens ne sarknīgs. Bet mana bālā āda izskatās tā sun kissed veselīgi. :D Un man nekas nepaliek pleķains un svītru nav. Baigi foršais sprejs!
30.12.2013 19:10 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
O, jā, sajutos kā īsts kroksis, jo redz, dažreiz pirms kāda pasākuma uzdrošinos aiziet pie friziera/kosmetologa vai uztaisīt vasāciju. Kā saka - sieviete sievietei labāka uzkoda :D
30.12.2013 19:20 |

Reitings 1062
O, jā, sajutos kā īsts kroksis, jo redz, dažreiz pirms kāda pasākuma uzdrošinos aiziet pie friziera/kosmetologa vai uztaisīt vasāciju. Kā saka - sieviete sievietei labāka uzkoda

Pārprast vienmēr ir vieglāk, nekā izprast.
30.12.2013 19:24 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nedomāju, ka tās sievietes, kuras tik daudz laika pavada pie sevis sakopšanas pirms svinīgiem pasākumiem, ikdienā staigā nekoptas. manuprāt, tā sevis sakopšana no kāju pirkstiem līdz matu galiem, ir vairāk tur... galvā. ;) pēc tādas sevis sakopšanas jebkura sieviete jutīsies, kā pati skaistākā, pati iekārojamākā, seksīgākā, un tas jau ir pats svarīgākais. ;)
es arī piederu pie tām, kuras pirms pasākumiem, vannasistabā pavada divas reizes ilgāku laiku, nekā ikdienā. tas pats process jau vien ir jauks, nemaz nerunājot par pašsajūtu un pacilājumu pēc tam. ikdienā nesanāk īsti tā sevi palutināt, pagulēt friziera gadīgajās rokās, nopirkt to īsto kleitu, nevis to uz atlaidēm vai vismaz kaut kas jauns. pāris reizes gadā jau var. ;)
30.12.2013 19:49 |

Reitings 168
Reģ: 29.01.2009
Vīriešiem sievietes nesaprast :D (l)
30.12.2013 19:52 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Pārprast vienmēr ir vieglāk, nekā izprast

Navigator, ļoti standarta frāze. Pat varētu teikt, ka banāla. Bet.. es nemaz negrasos nevienu par pretējo pārliecināt, jo ne jau es šausminos par citu ieradumiem. Iesaku vismaz pirms svētkiem nebūt tik īgnai
30.12.2013 19:54 |

Reitings 686
Meitenes, lutināsim un mīlēsim sevi kā vien mākam :) . Priecīgi visām sagaidīt Jauno gadu!
30.12.2013 20:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits