Parāk labs man???

Reitings 6
Reģ: 28.12.2013
Vai esat bijušas situācijā, kad atsakaties tikties ar vīrieti, jo viņš ir pārāk daudz. Par izskatīgu, par turīgu, par gudru, nu jebkādā ziņā ārpus jūsu līgas? Kad rodas sajūta, ka viņš būs attiecību noteicējs, konstantas bažas par to vai neaizies prom, visa apkārtējo uzmanība viņam un tādā garā.

Tas ir aktuāli vai es pati kaut ko esmu sadomājusies te?
28.12.2013 19:19 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Nē, neviens man nevarētu būt par labu.
28.12.2013 20:06 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Lai arī vecums līdzīgs, viņam daudz augstāks amats, izglītība, gaume, jā arī izskats ir ļoti labs un kopts, neslinko šajā ziņā un viņš ļoti labi māk runāt.

Augstāks amats vai izglītība jau nav vienīgās labās īpašības, kādas var būt cilvēkos. Un, vai tad tu par savi nerūpējies, nekop?
Iespējams, viņu pie tevis tieši pievelk tas, ka tavā klātbūtnē var justies īpašs un neaizstājams.
Manuprāt, tu šobrīd pieļauj kļūdu, tik lielu uzmanību koncentrējot uz to, cik viņš labs un tu slikta. Tev vajadzētu to enerģiju un iedvesmu, ko dod attiecību sākums, izmantot savā labā :)
Sievietei jāstaro, kad viņa, kādu mīl un tas kāds atbild :)
28.12.2013 20:23 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Īstos zaudētājos šajā situācijā tu paliksti tikai tad, ja nemeiģināsi un nobīsies jau pašā startā.
Kāpēc atteikties no iespējas un patiesībā, reālas motivācijas pilnveidot sevi vēl vairāk? Jo kamēr tev viņš liksies labāks, tev vajadzētu censties sasniegt tik daudz, lai varētu sevi nostādīt kā līdzīgu ar viņu. Un tas tev nesīs tikai labumu.
28.12.2013 20:59 |

Reitings 1598
Reģ: 12.10.2010
Ne velti katrs cilvēks mūsu dzīvē ir ar iemeslu, varbūt šis cilvēks ir, lai tu paskatītos uz sevi no cita skatu punkta, novērtētu sevi un pati sev pateiktu - es esmu tā vērta.
Piekrītu iepriekšējiem komentāriem - nesāc bremzēt vēl pašā startā, paņem no šīs pieredzes visu, ko vien vari.

Man iepriekš, daudz nenopietnākā līmenī ir bijusi līdzīga situācija, bet es biju reāli baigi sapriecājusies, jo man bija tāds - nopietni? Tas čalis grib tikties? Labais, esmu par sevi nepareizi domājusi.... Nu kaut kā tā...
28.12.2013 22:32 |

Reitings 405
Reģ: 18.01.2012
Jā, varbūt viņam arī ir augstāks amats, lielāka alga vai labāka izglītība... Bet padomā, varbūt Tevī ir kādas labākas un neatsveramas, piemēram, rakstura īpašības, kādi īpaši talanti vai kaut kas tāds, kas nepiemīt viņam, bet Tev piemīt. ;)
28.12.2013 22:35 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ārstē kompleksus :)

To, vai tu viņam esi gana laba, lai izlemj viņš, nevis tu. Varbūt viņš arī mokas ar domām - "VIŅA, tāda maiga, bikla, tīra, sievišķīga.... vai es būšu viņai gana labs?" Es rezi arī mocījos ar līdzīgu problēmu, mana problēma gan bija - man nebija skaidrs, ko tik foršs vīrietis vispār manī tādu ir atradis. Pasūdzējos draudzenei, un viņa man teica: "Man gan ir skaidrs, ko viņš tevī tādu ir atradis". Ta kā, ne vienmēr savs kompleksainais skats uz sevi ir jāuztver kā absolūta patiesība :)
28.12.2013 22:44 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
vīrietis nevarbūt pārāk labs..viņš varbūt par sliktu:D

sievietei nav jābūt tikpat talantīgai un gudrai kā vīrietis..viņai nav jāpelna tikpat daudz. ja sieviete ir iepatikusies vīrietim,tad viņš ir ieraudzījis viņā,kaut ko ,kas patīk..vienalga vai tas ir augums, mīļais smaids, vai arī nejauši dzirdētā sievietes saruna ar draudzeni ,kurā viņš atklāja,cik sieviete ir gudra, aizrautīgi stāsta par sev interesējošām tēmām. tā varētu turpināt. vienīgais par ko jāsatraucas vai vīrietim patīc pietiekami ,lai Tevi uztvertu nopietni ,vai arī šis -vis, visss,vissss vīrietis Tevi uztvers kā sieviete ar kuru pāris reižu satikties, ievilkt gultā un pamest.
28.12.2013 22:58 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
tādā situācijā cilvēki parasti domā ''jāprec nost, kamēr cits/cita nav pievācis šo lielisko eksemplāru''
28.12.2013 23:01 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Muļķīgi tā domāt.
Pazīstu pārus, kur vīrietis kā no žurnāla vāka, bet sieviete- ļoti nesimpātiska. Tāpat arī amatu un algu atšķirības. Redzot šos pārus laimīgus gadiem ilgi, man nav ne mazāko šaubu, ka tie vīrieši mīl savas sievietes bez gala un bez malām. Attiecības nav skaistumkonkurss vai karjeras/naudas mērīšanās sacensības. Mīl cilvēku pašu, nevis statusu, naudu un izskatu.
28.12.2013 23:31 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tas, vai vīrietim var uzticēties, ne vienmēr ir saistīts ar izskatu un materiālo stāvokli.. iepazīsti tuvāk viņa sirdi :)
29.12.2013 00:11 |

Reitings 23
Reģ: 02.01.2014
Man nav , kur sākt , pēc trīs gadu ilgu vēsturi ar kāpumus un kritumus (bet atskatoties vairāk zema ) zināt , Monsieur atstāja mani par citu nakti . Manas lūgšanas , lai saņemtu viņu atpakaļ bija par velti, mani sola "izmaiņas"
(Bet mainīt uz ko? ) bija neveiksmīgi , un mani mēģinājumi padarīt viņu saprast manu apjukumu bloķējis MP3 atskaņotājs ausīm . Es nezināju JRME vai tehniku ​​un radio - klusuma mēnešiem un mēneši , domādams, ka tas bijamīlestība manā dzīvē , es klusībā cerēju , viņš atgriežas līdz vietai, kur es ietekmēja manu darbu valstī slēpto dievišķību , ka ir vieta, kur es satiku džentlmenis nosaukts adjegoule
galvenais ciems ar ļoti spēcīgu apelāciju
pārdabisks , kas padara manu atpakaļ mana mīlestība , pateicoties burvju
noir.Vous var zināt, šis ciema vadītājs un ir pakalpojumu, lai atrisinātu savu emocionālo problēmu [email protected]
02.01.2014 13:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits