Izvēlējos, jo ļoti patika garie mati un vispār bilde kopskatā.
Runājot par profila bildēm - bieži lasu komentārus tikai atsevišķiem cilvēkiem, kurus atceros pēc bildes, tāpēc ļoti bēdīgi, ja bilde tiek nomainīta :D
Es savu bildi ieliku, jo biju aizrāvusies ar seriālu, kurā ir šī aktrise, un māsa teica, ka esam līdzīgas. :D Bet diez ko līdzīgas neesam, ja nu vienīgi mati.
iepatikās šī bilde, nezinu..kkas ļoti pievilka. iespējams, tā ir mana otrā daba - meitne izskatās tād jutekliska, pašpārliecināta, ar savu viedokli, kā arī radoša :)
Gribējās nomainīt, jo iepriekšējā jau te gana ilgi bija, bija jau apnikusi. Un atcerējos, ka man šī tāda pavisam nesena un piemērota, jo negribu, lai visa seja bildē. :D
Tāda bilde, jo ļoti patīk modele Sara Fabel. Profila bildes šeit mainu salīdzinoši bieži, bet visās redzama viņa. Kaut kāda līdzība ar viņu ir tajā, ka pašai ir tetovējumi un attiecīgais ģērbšanās veids.
Man arī lielu lomu spēlē tas, ka iepatikās bilde, pati esmu tumšmate ar bālu ādu, brīva uzskatos un bez aizspriedumiem, tādēļ ieliku arī tādu mazliet izprovocējošu bildi.