nu protams, ka skaidrā nauda nepietrūks, bet priekš kam krāt? es nesaprotu vnk to jēgu un motivāciju vākt monētas, kuras pasaulē nevienu neinteresē. paskaidrojiet, tiesām tām skudrām būs tāda vērtība?
Ir 3 varianti:
1) emocionālā vērtība tiem, kam šī nauda saistās ar mūsu neatkarību, nacionalitāti, mūsu pašu būtību, arī to, ka naudiņa vienkārši ir skaista/ tāpat arī mantojumā bērniem zinu, ka nodos
2) naudas kolekcionāri
3) tie, kas vēlas pēc tam ar komplektu nopelnīt naudu. Domāju, ka pēc gadiem 30 un vairāk (vai pat agrāk) vērtība komplektam būs uij,uij,uij. Man pašai ir sena nauda, kuras vērtība ir gana laba, tā iegūta mantojumā (intereses pēc pārbaudīju vērtību). Tikai tamdēļ, ka no vecvecākiem iegūta, nepārdodu.
Man vajag stārķi, skudru un paritātes latu!
Varu mainīt pret gandrīz jebkuriem no jubilejas latiem, izņemot šos trīs! Stārķi un skudru, protams, pret vairākiem! Rakstiet, sarunāsim, pret kuriem un cik daudz jubilejas latiņiem mainīsiet stārķi un skudru! Vnk sakrāti daudz citi jubilejas lati, bet stārķis un skudra vēl nav! :)
Sveikas. Vai kāda var piedāvāt kokli, skursteņskauķi, kliņģeri, gaili, skudru un stārķi? Kāds manascītīgi krātās monētas notērējis. ;( Sirds pilnīgi sažņaudzās.
Varu piedāvāt sirdi, sniegavīru, ezi, ūdensrozi, alus kausu.
sunset
es piemeram kraju, lai atstatu mantojuma savam mazajam kiparam un lai vins redzetu kada mums agrak bija naudina, ja pec gadiem bus kada vertiba siem latiniem-super, ja ne ari nekas :)
p.s.- man trukst tikai skudrina, ja ir kadi sapratigi piedavajumi-rakstat :)
Nu.. man arī nav skaidrs, kāpēc pēc gadiem tiem būs AUGSTA vērtībā. Ok, saprastu, ja tā būtu sudraba/zelta monēta, kura tiešām pēc gadiem kļūtu vērtīgā'kā jau n-to gadu neeksistējošās valūtas elements, bet tā.. Stipri šaubos. Ok, piemiņai/nostaļģijai varu piekrist.