Vai jūsuprāt tas ir labi

10 gadi
Reitings 191
Reģ: 23.02.2011
Labdien visām.
man Jums tāds jautājums - vai tas ir labi vai slikti, ka man nekad nav bijusi draudzene?
Nu jā, man jau 24 gadi ir, bet vismaz man liekas, ka bez 2. pusītes var tīri labi iztikt
Nav arī jābaidās, ka var izšķirties - jo nav jau nemaz no kā izšķirties :D
Dāvanas arī nav jāpērk, ne par ko nav jādomā
Gribējās vienkārši Jūsu viedokli uzzināt :)
Varbūt tikai man tādas domas, ka bez 2. pusītes var tīri labi arī iztikt
27.12.2013 18:34 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Freijace- es tikai izsaku domas, tas taču nav aizliegts, vai netā? :)
27.12.2013 23:08 |

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
Kaut vai noraudatas acis ir bijušas, lauztas sirdis, tik un tā es bez attiecībām nespētu. Man vajag kādu, kurš mani mīl un ir blakus un spēj man sniegt tās sajūtas, kuras man ir nepieciešamas, protams, arī skūpsti un intīma dzīve.
Nākotnē vēlos kāzas, bērnus, tāpēc attiecības man ir vajadzīgas.

Bet tas jau nekas, ja tev 24 gados nav bijušas attiecības, nu katram savs, bet tomēr, attiecības ir kaut kas fantastisks :))
27.12.2013 23:16 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Meitenēm cik zinu attiecības ir nepieciešamas, bet čali bez tām var mierīgi iztikt, tākā neuztraucies,viss būs kad vajdzēs. ;)
27.12.2013 23:22 |

10 gadi
Reitings 191
kas ir tava horoskopa ziime? skorpions?

Gandrīz trāpiji :D
bet sanāca 1 dienu vēlāk - strēlnieka zīmē :)
28.12.2013 00:10 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
hahahaha score :D
28.12.2013 00:11 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tā iet, ja attiecības ir tikai ilūzija, bet nekas vairāk.
tad, kad tev patiešām kāda iepatiksies, tad tev nebūs vairāk jautājumu - vai vajag attiecības?
un attiecības nebeidzas vienmēr tikai ar ciešanām. nevajag nosliekties tikai uz negatīvo. it visām lietām ir savas gan negatīvās, gan pozītīvās puses. nekas nav pilnīgi balts vai pilnīgi melns. varu pateikt tikai to, ka neviens nebūs patiesi laimīgs, kamēr nebūs piedzīvojis īstas sirdssāpes. nu tā kaut kā...
28.12.2013 08:42 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Varbūt tev tas ir labi, citam atkal nebūtu. Ja neesi gatavs attiecībām, tad nav ko steigties. Bet tā nocietināties, ka nevienu vairs nelaistu klāt - tā ar nevajag.
28.12.2013 08:55 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es vēl iekomentēšu:

Man bija viens periods dzīvē, kad ļooooti ilgu laiku biju bez attiecībām. Ik pa laikam bija kādi randiņi, bet visi bez turpinājuma. Bija viens posms, kad bija "ak nē, kur, kur, kur ir VIŅŠ!!!" un visās ballītēs izmisīgi skatieni tika mesti uz visiem puišiem pēc kārtas, bet es ātri vien sapratu, ka labāk bez nekāda puiša, nevis ar dajebkuru un dajebkādu tikai ķeksīša pēc. Plus, apnika būt izmisušai :)

Un jā dzīvei bez otrās pusītes ir baigi daudz plusu. Dāvanas tāpat ir jāpērk - radiem un draugiem uz ziemassvētkiem, bet toties vari plānot savu dzīvi, kā ienāk prātā. Ne ar vienu nav jārēķinās. Vari flirtēt ar visiem, ar ko gribi. Sagribas aizbraukt padzīvot citā valstī - lūdzu! Tikai biļetei naudu jādabū. Ultimātu - "es vai studijas ārzemēs" - neviens neuzstādīs. Un neviens neatvelkas no darba noguris un īgns un neprasa vakariņas :) Ai vispār, daudz plusu būt vienai.

Bet būt ar otro pusi divatā, tam arī ir daudz plusu.

24 gadi nav 104 gadi, neviena normāla tikko iepazīta meitene tavā pagātnē pārāk nelīdīs (ja pats neuzbāzīsies ar lieku informāciju), kad satiksi tiešām tev labi derošu meiteni, tad arī viss notiks tā, ka tam jānotiek. Vienīgais, nav garantijas, ka tas notiks jau nākamajā, 2014.gadā.

Lai tev veicas pašpilnveidoties, kamēr vēl apstākļi ļauj!
28.12.2013 09:25 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Un jā dzīvei bez otrās pusītes ir baigi daudz plusu.
man liekas, ka Jūs neesat normāli, kas šito saka. :D nu reāli kāds sakars materiālajām vērtībām, kuras te tiek tik aizrautīgi pieminētas (dāvanu nepirkšana mīļotajam, nerēķināšanās ar otru), jo vairāk lasu, jo vairāk pārliecinos, ka daži labi te ir neriktīgā prātā. Nu tas ir tāpat kā ar gejiem un lezbietēm, nu labi, ja Tev patīk savs dzimums, bet priekš kam uzspiest to viedokli citiem?

Tāpēc jau Tu piedzimsti, lai pilnveidotos, radītu ģimeni, audzinātu bērnus un dzīvotu laimīgi. A tie cilvēki, kas dzīvo vieni - vai nu ir sirdī ļoti nelaimīgi cilvēki (pieredzēts), vai gluži vienkārši ir nespējīgi sadzīvot ar kādu citu.

24 gadi ir jau pietiekošs vecums, lai tad sāktu meklēt sev dzīvesbiedreni. Bet ja Tu negribi, nu tad dzīvo ar kaķīšiem laimīgs. :) Un cosmo forums jau nu nebūs īstā vieta, kur nākt, lasīt un secināt par VISU sieviešu dzimuma likteni un problēmām. ;) katra ir citādāka, bez tam lai arī man ir bijuši visādi attiecību stāstiņi, es neesmu jutusies nožēlojama, tizla vai tml.. Vnk tā ir pieredze, kas reizēm nāk ar gadiem, citam ātrāk...

Vot tā arī nesapratu, ko raksta autors gribēja pierādīt: to, ka vīrietim nav vajadzīga sieviete vai kā?
28.12.2013 13:28 |

Reitings 223
Reģ: 26.12.2013
Dzīvojot bez otras pusītes, tavs raksturs labāks nekļūs. Arī man kādreiz bija briesmīgs raksturs, zināju, ka neviens nebūs spējīgs būt ar mani kopā. Kad mani aplidoja kāds puisis, tā arī pateicu - nožēlosi, ja būsi ar mani kopā. Viņam, protams, bija vienalga, nepadevās.
Tagad mēs esam jau gandrīz 2 gadus laimīgi kopā, ar manu raksturu viņš cīnījās kā vien varēja. Šobrīd esmu ļoti izmainījusies, nepazīstu pati sevi. Un lai kas arī nenotiktu, vienmēr būšu viņam pateicīga, ka viņš tik daudz ko izturējis un iztur, lai mēs būtu kopā.
Tā kā padomā arī par to, ka katras attiecības tev dod pieredzi un no tām nav jābaidās.
28.12.2013 14:17 |

Reitings 17280
enija, kamēr es biju viena, tikmēr braukāju pa pasauli uz stipendijām, studēju. Apskatījos kas ārpus Rīgas notiek, šo to jaunu iemācījos.

Ja būtu bijis toreiz vīrs un bērns, vai vismaz milzīgi liela mīlestība, nez vai būtu to darījusi. Būtu palikusi ar savu Pēterīti tepat Dzintarjūras krasta, pie kamīna dzerdama Rīgas Melno Balzāmu. Domaju, ka arī tādā variantā būtu bijusi laimīga.

Es par nerēķināšanos ar otru runāju konkrēti šādā plānā. Ka var pieņemt spontānus, radikālus lēmumus, un nav jādomā, a ko Pēterītis viens divus gadus bez manis iesāks, a kur Pēterītis Jaunzēlandē strādās, kamēr es studēšu, a kur Etiopijā atrast mūsu mīļajiem dvīnīšiem labu bērnudārzu.

Vai tās ir aizrautīgi pieminētās materiālās vērtības un "slimuma" pazīme? Varbūt. Bet man personīgi tā neliekas.

Vai arī varbūt es vienkārsi vienmēr esmu centusies saskatīt ESOŠAJĀ situācija plusus. Kamēr nebija man puiša, ko bij darīt - kārties? Kaukt aiz izmisuma? Grābt ciet pirmo dabūjamo čali, lai tikai kaut kādas bet attiecības? Vai tā būtu bijis pareizāk?

Savu viedokli neuzspiežu ne tev, ne gejiem un lezbietēm.
28.12.2013 14:41 |

Reitings 17280
Dzīvojot bez otras pusītes, tavs raksturs labāks nekļūs.

Par šito gan grūti nepiekrist :D
28.12.2013 14:45 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
kamēr es biju viena, tikmēr braukāju pa pasauli uz stipendijām, studēju. Apskatījos kas ārpus Rīgas notiek, šo to jaunu iemācījos.

Arī dzīvoju pēc šāda modeļa, tāpēc mīlestības nopietnas attiecības neveidoju, tikai tādas, kas mani neierobežo ne tagad, ne nākotnei. Kad šis būs izdarīts, tad arī domāšu par tā īstā satikšanu un pirmo mīlestību, kas varētu būt tuvu pie 30 gadu sasniegšnas.
28.12.2013 14:46 |

Reitings 328
Reģ: 21.01.2013
Zini ko Daartz... Mēs esam pazīstami, ja tev tiešām interesē, kas tev par vainu un kāpēc tev nav attiecību, tad uzraksti man te. Te meitenes pat neiedomājas, kas tam visam apakšā slēpjas.
Bet atbildot uz tavu jautājumu - jā, tas ir normāli, ja vien tev pašam tas liekas pieņemami!
28.12.2013 15:58 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Nu re, problēma tiks atrisināta :D
28.12.2013 16:15 |

10 gadi
Reitings 191

Nu es pietiekami labi sevi pazīstu, tā kā nojausma, kas pa vainu
Bet ja jau esam pazīstami, tad varēji stādīties uzreiz priekšā iekš pm :)
es jau arī te visām varētu biedēt ar paziņojumu, ka viņas visas pazīstu :D
unb domāju - daudzas noticētu ar :)
28.12.2013 20:12 |

10 gadi
Reitings 191
28.12.2013 20:18 |

Reitings 4
Reģ: 11.01.2010
Atbildot uz jautājumu, manuprāt, tas nav ne labi, ne slikti, grūti viennozīmīgi tā saprast, līdz galam nezinot Tavu situāciju. Bet, kā es uzskatu, puišiem tas nav tik traki kā meitenei, kura 24 gados vēl nav piedzīvojusi nekādas attiecības. Lūk tur būtu jāuztraucas.
29.12.2013 13:36 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Man arī 24 un ilgākās attiecības 3 mēneši bijušas, ja tās maz par attiecībā, vispār var nosaukt, tik es nesatraucos par to un kkā nešķiet, ka tur kas labs vai slikts ir.kā ir tā ir. :)
29.12.2013 13:45 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
es domaju,ka tas ir stulbi puisim nakt sieviesu foruma, piedod atvaino, bet nu ja spej te nakt un lasīt sieviesu sarunas, tad nav brinums ,ka nav draudzenes, jo visdrizat vinjas tevi negrib.atrodi virieti sev blakam un viss bus ok,jo normals virietis neidomatos lasīt kkadas tur sieviesu sarunas.
29.12.2013 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits