Un jā dzīvei bez otrās pusītes ir baigi daudz plusu.
man liekas, ka Jūs neesat normāli, kas šito saka. :D nu reāli kāds sakars materiālajām vērtībām, kuras te tiek tik aizrautīgi pieminētas (dāvanu nepirkšana mīļotajam, nerēķināšanās ar otru), jo vairāk lasu, jo vairāk pārliecinos, ka daži labi te ir neriktīgā prātā. Nu tas ir tāpat kā ar gejiem un lezbietēm, nu labi, ja Tev patīk savs dzimums, bet priekš kam uzspiest to viedokli citiem?
Tāpēc jau Tu piedzimsti, lai pilnveidotos, radītu ģimeni, audzinātu bērnus un dzīvotu laimīgi. A tie cilvēki, kas dzīvo vieni - vai nu ir sirdī ļoti nelaimīgi cilvēki (pieredzēts), vai gluži vienkārši ir nespējīgi sadzīvot ar kādu citu.
24 gadi ir jau pietiekošs vecums, lai tad sāktu meklēt sev dzīvesbiedreni. Bet ja Tu negribi, nu tad dzīvo ar kaķīšiem laimīgs. :) Un cosmo forums jau nu nebūs īstā vieta, kur nākt, lasīt un secināt par VISU sieviešu dzimuma likteni un problēmām. ;) katra ir citādāka, bez tam lai arī man ir bijuši visādi attiecību stāstiņi, es neesmu jutusies nožēlojama, tizla vai tml.. Vnk tā ir pieredze, kas reizēm nāk ar gadiem, citam ātrāk...
Vot tā arī nesapratu, ko raksta autors gribēja pierādīt: to, ka vīrietim nav vajadzīga sieviete vai kā?