Piedodiet atvainojiet, bet šādi gājieni ir gaužām muļķīgi. Ja es saņemtu tādu bildi no sava ex draudzenes, padomātu, ka īsti pilns rublis viņai nav. (Šeit es padomāju, ka racoon runā par savu ex draudzeni...un man palika dīvaini, saprotot, ka tas ir vīrietis...un atkal mūžīgā doma - ko vecis dara sieviešu portālā un vēl tik nopietni komentē? :D)Bet šito esmu pamanījusi, (šeit es ieraudzīju galotni pamanījusi ... man paliek vēl dīvaināk...man sāk likties, ka racoon ir sieviete, vnk spēlē citā lauciņā, if you know what I mean... :D)ka sievietēm liekas, ka ar šādiem gājieniem parādīs, cik krutas- redz, viņš mans utt.. (viņš ir mans? Tava draudzene ir arī uz vīriešiem? Tātad laikam racoon bija kopā ar meiteni bi :D)Vairāk tas izskatās pēc greizsirdīgas un nepārliecinātas draudzenes.
Kad man ex draudzene sūtija debīlas sms, man tiešām žēl viņas bij.. (aha, racoon bijusī draudzene sūtīja viņai debīlas sms...hmmm...ok...)Ehh, nu kur tik glupa var būt? Kaut gan izrādījās, ka mans bijušāis draudziņš viņai tādas pasakas par mani sastāstījis.no sākuma biju neizpratnē - paga..kāds tavs bijušais draudziņš?Man taču likās, ka ... un tad es visu sapratu, sāku smieties un pārlasīju vēlreiz :D
jārīkojas kā bitch - nofotografēties kopā vai dodot buču naktī un aizsūtot atbildes sms.
tā rīkotos, nevis bitch, bet gan muļķe, kura citiem parāda, ka nevar noturēt savu puisi, jo pats nespēj ignorēt citas vai ierādīt viņām vietu.
sava ex draudzenes= sava bijušā puiša draudzenes nevis savaS ex draudzenes.