Labrīt, mīļā, škiramies. Un priecīgus tev svētkus!

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
manas brīnišķīgās 3 gadu ilgās attiecības beidzās tieši otrajos svētkos. Puisis no rīta piecēlās un pateica šķiramies. Meitenes kā es raudāju viņa priekšā. Visos 3 gados nebiju vispār raudājusi. Lieki teikt ka puisis arī raudāja. Viņš teica, ka iespējams savu lēmumu nožēlošot, bet šobrīd viņam uz mani vairs nav klikšķis.
Ir ok, man protams sāp tik ļoti, ka elpot pat grūti, bet kā saka, suņi rej, bet karāvānai jādodas tālāk. Tāpēc lai arī man tagad galvā ir tāds bardaks, tomēr ticu, ka ar mani viss būs labi.
Vai varat man atbildēt uz sekojošo:

Meitenes, vai jums ir bijušas šādas šķiršanās, kur puisis aiziet, bet tomēr pēc laika viņš saprot, ka ir pieļāvis kļūdu? Kāda iemesla dēļ notika šķiršanās? Vai jūs komunicējāt atšķirtības brīdī un palikāt uz to laiku draugi vai arī otrādi - nevēlējāties lai komunikācija notiek?

Paldies, ja padalīsieties pieredzē. Man kas tāds notiek pirmo reizi.
27.12.2013 06:33 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Kurš Tev liek šādu lēmumu pieņemt?

Lēmumu vai vēlies palikt ar viņu draugos - o T
27.12.2013 10:05 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Uij, sanāca kaut kāds misēklis.

Gribeju rakstīt - lēmumu vai vēlies opalikt ar viņu draugos, vari pieņemt pēc kāda laika. Ne tagad.
27.12.2013 10:06 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nu ja cilvēkam viss ir balstījies tikai uz klikšķi, tad labi vien ir, ka tas tā ir noticis. Parasti trīs gadi ir tas posms, kad dzīvo mīlestība, pēc tam nokrīt rozā brilles uz sākas sadzīve.
27.12.2013 10:09 |

Reitings 161
Becky,kad izlasiju tavu tekstu,sapratu ka vinam pietrukst mana brieduma.un takta izjutas.
27.12.2013 10:15 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Lēdij, nu tieši tā, cilvēks vēl nav tik nobriedis un nav gatavs parastai sadzīvei un ir tikai klikšķis, kas viņu saista, nevis kas cits, mīlestība, pieķeršanās un viss, kas no tā izriet un kas satur kopā.

Es saprotu, tas ir sāpīgi un vēl svētku laikā, sāpēm ir jāizsāp un tad jau nāks īstais.
27.12.2013 10:20 |

Reitings 468
Reģ: 29.01.2009
Sveika!
Mani pameta pāris dienas pirms ziemassvētkiem (ziemassvētku laikā ir arī mana dzimšanasdiena). Likās, ka elpot vairs nevaru. Lai arī tas bija pāris gadus atpakaļ, vel tagad liekas, ka tā bija lielā mīlestība. Pārdzīvoju ļoti ilgi. Biju depresijā ieslīgusi. Nevienā brīdī puisis atpakaļ negrasījās nākt, jo viņam bija tāda pati nostāja - ja izšķiras, tad pavisam un vairāk nekādu otro iespēju. Sāpēja briesmīgi, bet tagad esmu jaunās attiecībās un priecājos,ka tas viss murgs ir aiz muguras.
Ar bijušo uzturu labas attiecības, jo kādu gadu pēc šķiršanās abi satuvinājāmies, bet tiešām kā draugi. Pēc gada prombūšanas biju atgriezusies atpakaļ pilsētā un sākām kontaktēties. Viņš atbalstīja kā vien varēja, satikāmies gandrīz katru vakaru, stāstījām viens otram par visiem puišiem un meitenēm, par nebūšanām attiecībās, nu jau ar citiem cilvēkiem....bijām vienkārši labi draugi.
Kā izveidojās manas jaunās attiecības, tā arī pamazām izslēdzu viņu no savas dzīves...un tagad jūtu, ka es viņam pietrūkstu. Lai arī viņš to nekad nepateiks, jo lepnums to nepieļaus, tā vai tā zinu, jo redzu, ka viņam tomēr pietrūkst manas sabiedrības un viss pārējais kas bija mūsu starpā.

No savas pieredzes, Tev es ieteiktu necerēt, ka viņš atgriezīsies! Zinu, ka iekšā visu laiku ir tā sajūta, ka tūlīt tūlīt viņš sapratīs un skries atpakaļ. Varbūt ar dažiem vīriešiem tā ir , bet lielākā daļa ar saviem lēmumiem nemētājas un ja ir izdarīts tad izdarīts. Pievērsies sev un skaties uz nākoti, kura Tev pašai ir jāizveido laimīgu. Ja gaidīsi kad atgriezīsies Tavs BIJUŠAIS, tad pazaudēsi savu laiku dzīvot SAVU dzīvi.
Ja atgriezīsies tad varēsi priecāties, ja viņš būs vel Tev vajadzīgs, bet ja neatgriezīsies tad nebūsi savu laiku izmetusi gaidot viņu.

Turies, ar Tevi viss būs kārtībā arī bez viņa!!!!!
27.12.2013 10:39 |

Reitings 161
Tas ka sap sirds ir manis pasas darisana,bet kauna sajuta par to ka vins dienu pirms skirsanas vel gaja pie manas gimenes ciemos,spieda visiem roku,eda pie vinu galda un sanema vinu davanas un mili apskaujoties ar mani fotografejas gimenes albumam,tas ir uz vina sirdsapzinas. Vins pat isti negribeja doties prom,gaja ka istas gimenes svinibas.
27.12.2013 10:52 |

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Tieši šī iemesla dēļ es no sava bijušā izšķīros dažas dienas pirms Ziemassvētkiem. Negribēju doties ciemos, negribēju, lai nāk pie manis un tad pēc svētkiem es pasaku, ka viss. Man tas likās vēl sliktāk kā pateikt pirms svētkiem. Neesmu viņu satikusi, bet paziņas saka, ka izskatās priecīgs un dzīvo tālāk laimīgs. :)

Bet neizprotu Tava puiša rīcību, kāpēc jāvazā aiz deguna un jāizliekas, ka viss kārtībā?
27.12.2013 11:35 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Jā, devu savam tagadējam draugam 2.iespēju un pagaidām to nenožēloju. Bijām šķirti 2 gadus. Bet tur ir garš stāsts.
27.12.2013 12:02 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ta var gadities un cik esmu noverojusi, ir vairaki paarikuri izskirusies tieis gadu mijaa. Laikam velme sakt jauno gadu ar baltu, tiru lapu.

Bet tu, turies. No laimigam, abpuseji, attiecibam neviens prom neiet.
27.12.2013 12:05 |

Reitings 7682
No vienas puses vina atbalsts lai ari epizodisks butu pat ok.bet es domaju ka ta dzeki velas parliecinaties ka mes pec skirsanas neizdaram ko drastisku.
Nop, vinji ta dara lai paturetu tevi isa saitite sev balkus, katram gaidijumam, ja neko labaku neatrod vai sexu sagribas.
27.12.2013 12:12 |

Reitings 7682
Zini, beidz satraukties ko vinjs doma. Gribi, ignore, gribi, izdest visur ara, gribi nolamat, nolama un nobloke, gribi pasutit d**t, suuti. Svarigs sobrid ir tikai tas ko tu juti, ko tu gribi. Nu kaadi draugi?! Lai tak skrien rata, ja gribesi, velak uzmeklesi. Tvei kads spiez pienjemt lemumu? Pff lai iet rataa.
27.12.2013 12:14 |

Reitings 8272
patiesību sakot par to, ka viņš Ziemassvētkos tēloja, ir jākaunas viņam, nevis tev. turklāt, varbūt viņš nemaz netēloja. tas, ka viņam nav vēlmes būt kopā ar tevi, nenozīmē, ka viņam nepatīk laiku pavadīt ar tavu ģimeni kā arī ar sev tuviem cilvēkiem. pārējo jau droši vien nebija grūti pietēlot..'
kā jau te teica- neizšķiet savu laiku velti gaidot un cerot. tu nevari otru piespiest sevi mīlēt...
27.12.2013 12:16 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Meitenes, vai jums ir bijušas šādas šķiršanās, kur puisis aiziet, bet tomēr pēc laika viņš saprot, ka ir pieļāvis kļūdu? Kāda iemesla dēļ notika šķiršanās? Vai jūs komunicējāt atšķirtības brīdī un palikāt uz to laiku draugi vai arī otrādi - nevēlējāties lai komunikācija notiek?

Oi, jā, ir gan bijusi tāda lieta! Īstenībā ir bijušas vairākas tādas situācijas, bet konkrēti, kad puisis pats pamet, tikai viena. Iemesls - aizgāju uz draudzenes dz/d bez viņa atļaujas. :D Pēc tam, kad viņš mani pameta un nosauca dažādos jaukos vārdos tikai tāpēc, ka aizgāju uz draudzenes dz/d, es konkrēti apvainojos un vsp viņu ignorēju. Pēc tam jau viņš ļoti centās, lai atgūtu mani, bet nesanāca (nesaprotu, kā es nepadevos :D tajā brīdi tas bija pasaules gals). Tagad vairs īpaši nekomunicējam, bet šad tad viņš uzraksta.
27.12.2013 12:17 |

Reitings 8272
un tavā vietā es nesteigtos ar izvēles un atbildes došanu par draugu būšanu.. man būtu pie d***** - lai gaida, kamēr nelabi paliek.
27.12.2013 12:18 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man ir visai īpatnēji uzskati par šķiršanos, jo man tas ir kā pēdējais variants, kad visi pūliņi beigu beigās neko nav mainījuši. Tad jā, ja ir beigas, tad beigas pavisam, bez jebkādiem variantiem

+++
27.12.2013 12:19 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Es arī vakar aizsūtīju šķiršanās vēstuli, bet tas nāca viegli, jo mēs gada laikā kopā padzīvojām un redzējām viens otru vaigā vien dažus mēnešus, jo bija starpvalstu attiecības.
27.12.2013 12:19 |

Reitings 161
Vins teica ka varu palikt deklareta pie vina,tas vinam nemaz netraucejot. Laikam pagaidam so jautajumu tiesam negribu risinat. Sodien atsutija zinu- ka es jutoties? Paldies,labi,tu briesmigais cilvek,priecigus svetkus!
27.12.2013 12:27 |

Reitings 7682
Ceru, ka neatbildeji. Es katra zinja ignoretu, lai skrien rata. Gribeji skirties, pazudi nevis uzbazies ar stulbibam. Ne nu tevi interese ka es patiesiba jutos.
27.12.2013 12:31 |

Reitings 161
Dammm....atbildēju gan. Bet tas ir arī viss ko viņš no manis dabūs attiecībā uz manu pašsajūtu.
Vēl gan nāksies komunicēt, vismaz 1x, jo viņam ir jāpaņem savas mantas, kuras nevarēja paņemt vakardien.
27.12.2013 12:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits